håll håll koll koll ÅT BÅDA HÅLL

Det blev inte 120 chokladbollar. Det blev typ 77, om jag inte räknade några två gånger. Känns ju bra att ha gjort bort det, men nu måste jag komma ihåg det tills imorgon också. Jag kommer behöva ta med mig chokladbollarna på vårdcentralen. Distriktssköterskan kommer säkert tvinga mig att bjuda henne. Har hört att de är sådana, de som jobbar inom vården. Min mamma jobbar ju tex inom vården. Vet ju exakt hur hon är.

Snart har jag jämnat ut min förloradet/vunna-matcherstatistik på betapet. Det känns skitbra. Asvärd dag.

wööööö

Ibland är det för jobbigt att läsa. Då kan man låna ljudböcker, för på biblioteket är att lyssna på en bok likvärdigt med att läsa en bok. Det står på en plansch. Den heter "det finns många sätt att läsa på" eller liknande, också visar den folk som typ sitter och tyder blindskrift och under står det ba jag läser en bok.

Mark levengood är uppläsare till pappan och havet. Den brukar jag läsa när jag orkar. Jag är på femte skivan nu, och inatt så drömde jag om den. Jag drömde om slutet, och det var mycket verkligt. Det slutade med att mumintrollet och lilla my dog för att mårran stod gömd bakom en palm och stirrade ihjäl dem. Jag har läst pappan och havet i bokform också, och jag är ganska säker på att det inte slutar så men nu måste jag läsa slutet för att vara på den säkra sidan. Har egentligen inte tid med det här. Mark läser så segt. Ska baka typ 120 chokladbollar för att min klass ska bjuda några forskare på fika på måndag. Kul.

bloggallergi

Idag kliade allting så mycket att jag grät av frustration. Då svällde nästan hela mitt högra öga igen,  och det har inte blivit normalt ens efter två timmar. Det kanske har svällt fast, jag vet inte. Vem i helvete var det som sa att det kändes bättre av att gråta? Det gör inte det.

Det här är det som känns:
Mitt ögonlock
Huvudvärken man får av att gråta
Känslan av att se dum ut

Det känns inte bra. Det känns skitdåligt faktiskt, jag ska aldrig mer grina i hela mitt liv. Värdelös sysselsättning.

hallå där tidsresenärer

Gud vad folk läser min blogg utan att jag ens uppdaterar. Dessutom verkar det som att två personer gick tillbaka i tiden idag  för att läsa min blogg igår. Idag, när jag kollade imorse hade jag x antal unika läsare den 27/11 alltså igår, och nyss när jag kollade hade jag x+2. Vad var poängen med det? Det går ju bra att läsa gårdagens inlägg idag också. Tänk på det innan ni reser tillbaka i tiden för att läsa min blogg. Det är inte som att effekten av bloggen avtar för att man inte läser den varje dag, mitt blogg är inget p-piller.

Detta säger jag även för att vara snäll. Och för ett slags förebyggande syfte. Egentligen vill jag ju att alla som glömmer läsa min blogg varje dag går tillbaka i tiden och läser den så att jag får många unika besökare varje dag. Men det känns inte så himla hälsosamt att resa tillbaka i tiden hela tiden, och dör en av mina bloggläsare så tappar jag ju en unik besökare för alltid. Det är ju fan inte värt det.

hårfest

Idag gick jag till frisören. Klippte av mig allt hår utom lite. Så nu har jag nästan inget hår, men det lilla jag har är iallafall fräscht. Det sa frisören. Hon sa att mitt hår skulle kännas mycket fräschare nu, sedan frågade hon om jag ville ha lite vax i håret. Ok sa jag dels för att jag inte kan säga nej till att snylta på frisörprodukter när jag betalar för det och dels för jag tänkte att hennes vax var av den fräscha sorten. Det var det inte, så nu sitter jag här med äckligt hår och en rolig frisyr. Kul, hahaha.

Fast jag har inte så kort hår. Har typ så att jag ser ut som en liten svamp. När jag duschar nästa gång kommer jag nog se ut som en svamp som har blivit trampad på, för att hår stylar sig inte av sig själv. Hahaha. Jag ser så rolig ut. Typ så rolig att jag kommer behöva börja sminka mig igen om jag vill fortsätta styla håret som en svamp. För just nu sitter jag här osminkad men med hår stylat som en svamp och den kombinationen ser bara smaklös ut. Typ som kissie, fast hon använder ju smink. Så mycket smink att hela hennes ansikte smälter ihop till en enda färg.

sieg haj

Annika har målat ett osmakligt skämt. På bilden målade hon en HAJ-HITLER.
Jag tycker att det här skämtet har gått lite för långt nu.

uschschisicosfai

Idag har jag gett mig själv två unika sidvisningar. Man brukar även få typ två nya unika för varje inlägg man skriver. Så om jag skrev hundra inlägg en dag skulle jag alltså få ungefär tvåhundra nya unika sidvisningar. Det skulle dock bli ganska pressat att skriva hundra inlägg på en dag.

Grim la sig över mig nyss, sedan frågade han om han satte för mycket press på mig.
Ja. Ja det gör du.

skolbuss

Idag missade jag bussen. Jag kunde ha hunnit med den. Den kom när jag var typ tvåhundra meter bort, så jag hade hunnit om jag hade sprungit. Men det var inte värt det. Det var inte värt förnedringen.

Jag tog mig till skolan ändå. Har kontakter.


du

NU JÄVLAR HAR JAG SKRIVIT KLART ALL SKOLBLOGG HAHAHAHAHHA FEST


svaret till julia

Skämtet var inte ens roligt. I helgen höll Jenny armen rakt framför sig och sa att så här högt får man ha handen utan att det blir olagligt. Sieg halv sa jag då. Det var en väldigt spontan kommentar och Jenny stödskrattade fast hon egentligen tyckte att det var osmakligt. Äkta vänner skrattar åt varandras skämt. Sedan ringde hon till Lina och berättade om skämtet och stödskrattet. Jag önskar att alla bloggar var ett skämt. Då hade det varit roligare att blogga.

du, det där var ett riktigt smakligt skämt

Idag har jag spelat betapet, och skrivit ett av två blogginlägg för skolan. Blogginlägget var bra tills det började suga, och jag förlorade bara i betapet. Två gånger spelade jag och jag förlorade allihopa. Har typ bara gjort värdelösa grejer idag, till och med det enda skämtet jag drog idag var värdelöst. Eller kanske inte helt, Maja skrattade. Men hon skrattar ju alltid åt osmakliga skämt.

resan till supersize

Igår såg jag ett TV-program om en snubbe som vägde typ 450 kilo. Dom extra kilona hade han dragit på sig genom att ha en onormal ämnesomsättning samt genom att bara äta snabbmat. Han hade en familj också, fast ingen plats att bo tillsammans med dem. Hela familjen åt vanligen snabbmat sju dagar i veckan, och dom filmade när dom gödde en fyra månaders bebis med hamburgare.

Detta inspirerade mig att köpa en pommes frites på McDonalds idag. När jag hade betalat sexton sura kronor för typ 50 strips så önskade expediten mig en trevlig resa. Jag undrar vad han menade med det. Jag tyckte att det var roligt då, men jag vet inte om det egentligen var han som hade roligt åt mig. Typ att han drog världens roligaste internskämt som alla hans kollegor fattade och hade roligt åt ändå tills de slutade för dagen. Trevlig resa.

angler

Det finns mycket man kan göra istället för att blogga, typ spela betapet eller dra på sig 22% frånvaro. Jag har ägt mig själv med två procent. Drunknar i min egen onödighet. Kan ju egentligen bara skratta åt det. Haha, schyst ägning. Nu ska jag spela betapet.


encykling

Det roligaste som hände idag var när jag tittade på barnkanalen och de visade en unge som bodde i taiwan med skånsk dialekt som cyklade enhjuling. Sen hände inte så mycket mer roligt. Jag åt spenat till middag, det hände.

URSCH

ALLTING kliar. Till och med håret kliar, jag vet inte vad jag ska göra. Helst skulle jag vilja göra en hudtransplantation och transplantera bort all min sjuka hud mot en frisk hud som aldrig kliade, men jag vet inte om det går. Jag tror inte det går alls.

Idag är det åtta dagar kvar tills jag får fara på vårdcentralen. Den dagen kommer bli fetare än julafton.

pinsamt om jag räåknade fel

Idag har folk läst min blogg fast jag inte har bloggat. Eller nu bloggar jag ju. Men jag har haft besökare när det här inlägget inte ens var publicerat. Det var bra jobbat. Fortsätt så. Ni hade dock inte behövt göra det om ni använde er av bloggkoll, skaffa bloggkoll. Jag har också bloggkoll. Vågar dock inte logga in för att jag kommer ha hundra inlägg olästa, det blir så när man inte varit inloggad på typ 24 timmar. Fast jag överdrev nu, har aldrig haft hundra inlägg olästa. Max 37 typ. Är så fruktansvärt trött. Men det är bra, då kan man sova. Har gjort hundra punkter i det här inlägget, eller kanske 12. Det vet man aldrig, jag kan inte räkna. Måste dricka vatten. Gott med vatten. Gott med natt, god natt.

lille sven

Har aldrig förstått hur man bär sig åt för att uppfostra en katt. Sven går på allting. Nu går han tex på spisen. Om spisen hade varit på och han hade gått på en varm platta så hade han ju kunnat uppfostra sig själv.  Men den är av. Det är jättemycket disk också, flera liter disk. Sven går på disken. Sen går han på spisen. Spisen känns mest tveksam, till exempel om någon skulle glömma att stänga av den och sedan fara hemifrån. Då skulle det gå illa, särskilt för Sven om han gick på den. Funderar på att köpa en sprejflaska och spreja honom med  vatten när han är olydig. Det skulle vara praktiskt eftersom att han skulle få en dusch på köpet. Sven duschar nämligen aldrig. Bara i sin egen saliv, och hur fräscht är det?


knulllllaaaaaaaaa

Hahahaha halva min novellrecension har blivit kapad på något vis nu måste jag göra om den. Jag vet att jag skrev klart den. Recensionen blev längre än novellen själv. Och så glömde jag spara två tredjedelar. Eller så hackade någon min dator och tog bort den.

Nu har jag fyra skriftliga inlämningsuppgifter ogjorda. Det är så fruktansvärt häftigt att ligga efter i skolan. För att uppnå maximal häftighet borde jag egentligen skolka nu, men det ska jag inte. Jag ska sjukanmäla mig. Sen ska jag grina och snora. Sen ska jag gå ner på stan och snora på Hanna. Skulle visst träffa henne idag, måste vara fräsch då. Hon får inte se att jag har gråtit, då kommer hon skratta. Hatar att bli skrattad åt när jag grinar.


haters @ betapet

» Spelet är skapat.  Vänta på motspelare.
Tryck därefter "Starta" för att börja spela.
 » KenKarlsson har anslutit.
KenKarlsson: du suger
 » KenKarlsson lämnade spelet.

fast jesus är väl det närmsta man kommer odödlig

Haha alltså kategorierna man kan välja på bloggkoll är ju något utav det roligaste som har hänt mig. Jag hade tänkt välja tillbaka till djur, men jag hittade något som var tusen gånger bättre. Fast egentligen skulle jag vilja ha en egen kategori. Det hade varit det roligaste. För just nu så hamnar jag aldrig etta, vad jag än väljer.

Man kan tro att bloggkoll är mitt största intresse men det är det inte. Jag vet typ tre bra bloggar. Hanna har tex en bra blogg.

Nu vet jag inte vad jag håller på med. Självmördar min egen blogg. Jag gjorde precis reklam. Alla hatar reklam. Jag hatar också reklam. Jag hatar inte Hanna men jag hatar fan reklam. Ve och fasa. Ve är ett praktiskt ord man kan lägga i betapet om man har kört fast. Det har inte jag gjort, jag kör aldrig fast längre. Har inte förlorat på hur länge som helst nu. Det finns ett ord för den känslan; odödlig.


Inte ens Jesus var odödlig. Här dog han ju.

bara det inte kommer i näsan då gör det ont :P

Det luktar köttfärs i hela mitt rum. Mycket konstigt, att jag känner någon lukt alltså. Det kanske är en förkylningshallucination, jag vet inte. Vet inte ens om man kan få förkylningshallucinationer, men man kan börja hallucinera om man inte sover. Min kompis Hanna sover aldrig. Ibland blir hon lite tokig av det. Tex igår natt coachade hon mig i att kräkas när jag mådde illa.

Nellie säger:
haha jag mår så himla illa
men jag är aprädd för att kräkas
är helt darrig
Hanna säger:
stoppa fingrarna så långt ner i halsen du kan och sen när du hulkar och reflexmässigt drar ut dem så tryck in dem igen längre ner :D:DD:D lita på mig hade mvg i teknik
Nellie säger:
men gud vad hemskt
kommer grina
Hanna säger:
men det är ju jätteskönt att kräkas
bara det inte kommer i näsan då gör det ont

dom bögarna tog oss en efter en

Att vara sjukanmäld när man är sjuk är inte lika roligt som att vara sjukanmäld när man inte är sjuk. Man kan inte göra lika mycket när man är sjuk. Man kan typ snyta sig, kolla i folks gästböcker på apberget och googla bilder på fula fiskar.

Fula eller roliga saker som har hänt idag:

1. Här är en fisk dom fångade i ryssland en gång. Sen åt dom den.

2.  När folk strör kentcitat runt sig. Hahaha så vansinnigt fult det är. Både det fulaste och roligaste som har hänt idag, efter fisken.

usch

Varför är jag aldrig med på populärast idag på bloggkoll? Det skulle vara så praktiskt. Jag skulle få jättemycket besök. Och nya bloggkollare, eftersom att man hamnar på populärast idag när det är jättemånga som börjat bloggkolla en.  Blondinbella är alltid populärast idag, hon har alltid femtio nya prenumeranter. Jag har alltid noll nya prenumeranter. Om jag har tur så har jag -1, Men oftast inte.

mm

Trodde att min förkylning nått klimax för några dagar sedan, men så var det inte. Nu har jag fått feber och har hunnit spy två gånger sedan jag vaknade. Känns bra.  Den här dagen kommer att bli fet.

grisar

Annika googlar bilder på sin favoritkatt. Först kom hon inte på vad rasen hette och då visade hon på sig själv hur dom såg ut genom att göra ett gristryne. Då fattade jag direkt. Perser.




svenpäls

Hatar fan att steka ägg i nyvaket tillstånd. Började med att sätta på fel platta, sedan satte jag på rätt platta men då knäckte jag halva ägget utanför stekpannan så det rann ner till den som jag råkat sätta på tidigare och också stektes det halva ägget direkt på plattan. Det stektes även en bit vid stekpannan så stekpannan stektes fast i ägget som var faststekt i plattan.

Sedan försökte jag torka upp resten av ägget som inte hade blivit stekt. Det gick inge bra, flytande ägg vill inte fastna i papperet. Då tog jag en handduk. Egentligen hade jag velat ta Sven, för att ägg är bra för pälsen har min mamma sagt, men han var ute. Dessutom hade jag inte haft tid till att göra något om han också hade råkats steka fast i plattan.

:C

Snitt: 17.

3 inlägg varje dag borde bli 21 inlägg i veckan men det går inte till så för det är utslaget på alltihopa och i början sög jag ju på att skriva så nu måste jag öka till typ 5 inlägg i veckan om det ska bli någon ändring i snittet. Fast det tänker jag inte göra. Ofta fem inlägg om dagen, hahaha.

Måste sluta skriva för det kom precis tusen nittitreer upp för trappen och snart kommer de hit och tittar när jag skriver live. Hatar att bli tittad på när jag skriver, sluta titta nu det räcker nu har ni sabbat mitt blogginlägg ååååh

över reaktion

Jag vann en match i betapet nyss. Det verkade inte som att jag skulle vinna först, eller någon gång under hela matchen, men sedan gjorde jag det ändå. Min enda match idag. Alltså har jag vunnit 100% och förlorat 0 % idag. Skön känsla.

Vi har matteprov imorgon. Nu ska jag räkna den halva av kapitlet som jag inte har gjort. 
Eller strunta i det.

olika listor

lista på hur mycket skolarbete jag har gjort sedan jag kom hem:
0

det häftiga med förkylningar:
5. att man måsta snyta sig
4. när man är så täppt att man inte kan andas med näsan
3. och därför bara kan äta helt handikappat sakta för att man inte kan andas när man tuggar om man inte tuggar med öppen mun
2. när man är så förkyld att man slutar känna smak
1. när man snyter sig så hårt att man börjar blöda näsblod. det är alltid lika coolt med näsblod

antal gånger jenny ringde under min redovisning om kristdemokraterna: 1

hur många procent jag fortfarande älskar jenny efter det: 100

tyskalektioner : 1

o-liverpool

Jag har snart knäckt alla mina läsare. Alltså knäckt ut vilka de är. Inte alla mina ströläsare dock. De kommer ju bara en gång. Ströläsare är så fruktansvärt värdelöst, som att äta ströbröd istället för riktigt bröd (obs: jag vet inte vad det är som driver mig till att skriva och publicera aptråkiga skämt).

Musikmats köpte en burk med oliver idag. Jag äter några nu. Ibland undrar jag varför jag inte har en katt som heter Oliver. Då hade ingen vetat om jag åt de gröna oliverna som man köper på affären eller om jag åt min katt varje gång jag sa att jag åt oliver. Det hade verkligen varit skämtet som aldrig tog slut. Om katten var odödlig alltså.

vad i helvete

Fick just sex spamkommentarer på föregående inlägg inom loppet av två minuter. Alltså senast jag kollade var det sex. Det bara RULLAR in kommentar på kommentar på kommentar jag vill INTE HA ERA KOMMENTARER GÅ HEM MED DEM. Finns typ inget värre än att bli knullad med spamkommentarer.  För det är så det känns.
Som en våldtäkt av mitt blogghjärta typ.


Så här kul.

sven tigger spö


hästen

Mitt enda mål i livet är att vinna mer matcher än jag förlorat i betapet. Det syns i statistiken, och det känns så himla skämmigt att ha förlorat mer. Förlorade typ 20 matcher i lördags för att jag inte kunde sluta. Jag ville inte sluta förens jag vunnit en match, men jag gjorde det aldrig. Jag vann aldrig. Det enda jag gjorde var att grina mig igenom den sista matchen för det gick så fruktansvärt fånigt dåligt.  Men den sista var dock en slumpad, jag vet inte varför jag gjorde så mot mig själv. Trodde kanske att jag kunde lägga något superord men det blev inget.  Tycker inte om slumpade spelbräden.

skillnaden mellan förlorade och vunna matcher: 20
antal spelade matcher idag: 6
matcher som jag vann: 3
matcher som jag förlorade: 3
fruktintag: NOLL?????
mjölkintag: 0
antal dåliga bloggar jag läst idag: 54364657657342432
antal bra bloggar jag läst idag: har inte loggat in på bloggkoll än (0)

som räven gjorde med Ester och Hulda (våra höns som dog)

David om INLÄGG 200:
Det enda jag inte riktigt får ihop är ägget... Kan du utveckla det i ett nytt blogginlägg?

Svar: Det finns tre svar på den frågan. Pick your favourite: (oj töntvarning att blanda in engelska)

Svar 1: Ägget är där för att visa att kycklingen är nyfödd. Det är alltså hans födelsedag och en anledning att fira.

Svar 2: Ägget är där för som smygpropaganda för hur praktiskt det är med höns. Om man vill kan man bara ta ägget som det är, till exempel steka en omelett. Eller så kan man vänta och göra kött av alltihopa.

Svar 3: Jag ville ha en bild på en kyckling också råkade ägget vara där.



finding bella

Blondinbella bloggar ju inte ens på lördagar. Alltså ska 31 inlägg vara utslaget på 6 dagar, inte 7. Jag förstår ju att hon valde lördag som sin bloggfria dag. Det är ju inte som att någon läser bloggar på lördagar ändå. Lördag är den tottala botten av veckan i allas statistik.

Alltså var det egentligen bara ett smart drag för att bevara sitt självförtroende att lägga bloggpausen på lördag. När blondinbella kollar i statistiken och ser att hon tappat 30000 läsare under lördagen kan hon säga att det var för att hon inte bloggade - och det kommer vara till hälften sant.

Om man är helt bloggskadad så finns det en bra sak med den här dagen. Trots att man blir bländad bara man går ut av att allting är täckt i vitt så kan man alltid trösta sig med en sak: det är söndag. Det hade kunnat vara hundra gånger värre. Det hade kunnat vara lördag.

Jag är ju dock inte helt bloggskadad. Så jag vet inte vad jag ska trösta mig med. Kanske googla bilder på fula fiskar och äta pepparkakor till frukost. Ibland önskar jag att jag hade lyssnat på astrid när hon bad mig äta fisk. Det finns så många fiskar jag skulle vilja äta.
Typ alla dom här:

eN pAuS fÖr aTt lÄrA mIg AndAs

Den här bloggen har ju gått överstyr, jag skriver nästan lika många inlägg i veckan som kenza. Blondinbella skriver 31 inlägg i veckan. Men hennes liv går ju ut på sin blogg. Skulle gissa att hon aldrig ödslar tid på någonting som man inte skulle kunna blogga om sedan.  Egentligen kan man ju blogga om allt, men allt är ju inte intressant.

Lista över intressanta saker:
1. Jag vann en match i betapet och gick +40 i betapet.
2 ... ---> vilket betyder att jag snart har lika hög rating som min mamma.


Jag såg ett program om fiskar och en fiskfilmare idag. Fiskar är ju typ tusen gånger intressantare än bloggar. Har tex aldrig läst en blogg som är ens hälften så rolig som den här fiskens utseende.

mutation

Nu är jag på mitt tredje inlägg idag!! Det som drev mig var att få det gjort. Så nu gör jag det, utan att ha någon konkret att skriva. Jag  gör det bara för att få det gjort. Man kan fråga sig om det är rätt eller fel, men jag vet att det finns många människor som gör så. Säkert alla. Typ hur många går inte till skolan bara för att få det gjort?

Jag har ströläst några inlägg ur varje månad och sett hur punkteringen (haha) trappats upp. Otroligt jävla fånigt, om man får uttrycka det så. Ibland ser det bara dumt ut när man svär. Fast i de flesta fallen så hörs det dumt. Ungefär lika dumt som att ha punkter överallt. Jag ska sluta använda punkt. (<---hahaha) När jag skriver diarium på apberget använder jag aldrig punkt eftersom att det känns som att när man ser första punkten slutar man läsa. Tänk om folk slutar läsa efter att de läst det första inlägget jag skrivit? Då skriver jag två eller flera inlägg till för inget. Det skulle inte göra något om jag slutade blogga för att folk skulle läsa. Önskar att jag kunde knäcka spamfilterblankspärren.

jobbar ikapp

Min mamma påpekade att jag hade ett problem med punkter idag. Hon sa att jag antingen inte satte några punkter alls eller att jag satte punkt därdet egentligen inte behövdes. För många punkter alltså. Sedan kallade hon det dysspunksli. Det finns inget som heter dysspunksli. Det är ett hittepåord.

Dessutom så har jag inget problem, jag tycker bara att det blir roligare. Den enda roliga saken i hela min blogg.  Resten handlar faktiskt om hur man blir rik, men det är krypterat. Någon kan säkert knäcka det. Om jag knäckte det så skulle jag äga hela stöcke nu. Det är vad jag skulle göra för mina pengar om jag hade några. Köpa upp hela stöcke.

dagens sanning

Jag tappar bloggkollare men inte läsare. Därför skulle jag vilja klargöra att man loggas i statistiken som besökare ÄVEN om man inte bloggkollar någon med bloggkoll. Det skulle ni tänkt på innan ni fejkslutade läsa min blogg. Idioter.

jill kaulitz

Tungpiercing är också fruktansvärt ute. Det är så 90-tal. Dessutom blev det typ hundra gånger mer ute när Bill kaulitz piercade tungan. Haha. Jag är som Bill kaulitz. Jenny med. Hon har också en tungpiercing.  Men hon har stora ögon. Inte små grisögon som Bill kaulitz. Min mamma vill skaffa grisar. Då kan de heta Bill allihopa.

Om jag hade piercat tungan när jag såg ut så här hade det kunnat vara jag som var fronten i Tokio Hotel nu. Nill kaulitz.

dessutom är man bög om man har hål i högra örat

Den här svenskalektionen är avsatt till att blogga. Det har fortfarande inte hänt något roligt. Jag tror att jag nästan har tuggat av staven till min tungpiercing. Snart faller den nog isär. Men det gör ingenting. Det är ute med piercing. Särskilt hål i öronen.

inge kul

Det har inte hänt något idag. Jag vaknade, åt frukost och åkte till skolan. Inget roligt hände. Så här skulle jag egentligen vilja publicera ett blankt inlägg, men det går ju inte. Det ska visst vara ett spamfilter, för att förhindra att en massa döda börjar blogga. Om en död bloggade skulle det bara vara en massa blanka inlägg. Varje dag. Så roligt är det att vara död.


INLÄGG 200

Det här är mitt tvåhundrade inlägg. Jag känner mig tvingad att ha en fest.
Alla är bjudna. Utom dom som inte bloggkollar mig. OTIPPAT för personen som slutade följa mig med bloggkoll nyligen. Nu missar du festen. Hahaha.

Festanvisning: Tryck på play och scrolla ner.













vem i helvete har slutat bloggkolla mig

Idag kom det en räv och tog två hönor. Dom dog men han åt dom inte. Så jävla dum i huvudet. När han dödat den första hade han väl ändå kunnat börja äta på den istället för att ta en till? Då hade ju någon tjänat på det iallafall. Nu tjänade ingen på det. Särskilt inte hönorna. Dom dog ju.

Nu har vi bara en höna kvar. Och en tupp. Min mamma fick mig att tro att räven hade tagit Sven också, för att han hade varit borta hela dagen. Det fick mig att vilja göra något som innefattar fåniga ljud och tårvätska utanför ögat. Men jag tog inte ut sorgen i förskott, och sedan kom han hem. Då gjorde jag en liten välkomstdans, men ingen såg den. Inte ens Sven. Så då kan man lika gärna säga att det aldrig hände. Jag dansade inte. Jag dansar aldrig.


föntratt

Jag drömde om att jag hade arton kloner inatt. Det var ingen behaglig dröm, de var helt okontrollerbara. Och ingen ville läsa min blogg. Alla ville ha en egen. Och klon nummer 12 blev riktigt populär. Mer populär än mig själv. Det spårade ut totalt, ingen ville vara med mig för att min klon var roligare. Alla var så blåögda. Ingen såg att det var en ond klon.

Kloner är äckliga. Äckligare än att vara förkyld och äckligare än att inte kunna duscha för att man redan ser ut som ett russin. Jag vet inte vad som kommer efter russin i torrhetsskalan. Det tänker jag inte ta reda på heller. Jag ska börja bada i olja. Eller mjölk kanske. Bara det inte är så torrt. Sven har torr päls idag, det var för att jag fönade honom med hårtorken när han kom in och var blöt. Han tyckte kanske inte att det var så roligt, men jag tror att han är tacksam nu. Han kommer ju inte bli förkyld, som jag har blivit för att jag kom hem en gång och var blöt och min mamma glömde föna mig med hårtorken. Det är inget roligt att vara förkyld. Det är äckligt. Men kloner är äckligare, kom ihåg det. 

10 mark

Om jag uppdaterar minst tre gånger om dagen och ibland kanske festar till det med några extra inlägg borde jag snart ligga på i genomsnitt 21 inlägg i veckan. Ju mer man skriver desto mer läsare får man. Ströläsare alltså. Sådana som läser en gång och aldrig mer kommer tillbaka, för att de sett ens uppdatering på framsidan eller liknare. Det är värdelöst med ströläsare. De borde inte räknas med i statistiken. Jag vill veta vilka som systematiskt läser min blogg. Förut brydde jag mig inte, men idag blev det aktuellt. Jag vet inte varför, och jag vet inte hur jag ska ta reda på det.

Om jag skapar 13 kloner av mig själv skulle jag kunna få 13 nya läsare. Men jag vet inte var jag skulle förvara dem när de inte läste min blogg. Och jag skulle inte ha råd med 13 datorer. Eller ens plats. Jag tror att jag måste köpa lite mark att ha mina saker på. Det är så man får respekt i Stöcke. Genom att ha mark alltså. Inte många saker. Saker är värdelösa.

va????

Varför skrev jag hej då? Jag tänkte inte gå någonstans.

jag vet inte varför jag fortsätter blogga

Man får säga att man hatar bloggar. Det är helt ok, plus att man automatiskt blir cool eftersom att man är så obrydd. Men jag hatar inte min egen blogg. Man kan ju inte hata något som man gjort själv. Ingen hatar sitt barn tex. Inte ens min mamma gör det. Någon här kanske tror det men det är inte sant. Hon har bara hittat en ny hobby.

Min mamma är ledig på onsdagar så jag tänkte ringa och fråga om hon ville hämta mig från skolan. Men hon svarade inte. Ingenstans. Min mormor svarade och hämtade hem mig. Nu är det ingen hemma. Bara jag och kattsven. Det finns ingen tid till att vara sjuk egentligen. Jag har två val. Att lägga min tid på skolarbete, eller lägga min tid på att jobba upp min rating i betapet så att jag kan få lite bekräftelse av min mamma. Jag älskar min mamma.
Sluta inte läsa min blogg.
Hej då.

nej här nej

Nu är jag förkyld i kroppen. Hela kroppen. Men mest i näsan och halsen. Nu svider det.

Igår var det ingen tyska. Man skulle jobba hemma istället. Då for jag hem. När jag kom till skolan idag så hittade jag mina tyskaböcker vid FÖNSTRET och inte i mitt skåp öh... oj var det någon som brydde sig eller. Man ska inte vara med på idrotten när man är sjuk. Inte på dansen heller. Dessutom har jag hört att det inte är så bra att blogga. Fattar fortfarande inte att vi har ett bloggtema på svenskan. Nu har jag snart två inlägg som jag inte har skrivit. Det ena skulle varit inlämnat igår. Hahaha. Jag skrev det ju. Sedan när jag skulle publicera det så försvann det pga att jag hade varit inaktiv i 20 minuter. Då blir man automatisk utloggad. Det var inget roligt skämt. Det var inte ens ett skämt.

kan någon flytta bildsalarna för jag tycker det är någon annans tur att gå i alla trappor minst fem gånger varje dag nu

Varför horar sig bloggkoll och visar H&M-reklam? Ok att de promotade Filippa smeds vid sidan av, men det här var ju mitt bland blogginläggen? Vad är det för stil egentligen? Jo det ska jag säga er. Det är dålig stil.

Kan inte tänka för det är någon som har en trumlektion där nere tror jag. Fruktansvärt dåligt (för mitt öra. om trummaren trummar bra eller dåligt förstår jag inte). Fruktansvärt dålig stil. Jag har hundra anmärkningar på hur de har organiserat alla avdelningar på den här skolan. Tex. varför har man teaterkläder och rekvisita i källaren istället för alla musikrum? Och varför måste jag ha skåp högst upp? Varför kan inte tex musikeleverna ha det?

Annika läste det här inlägget innan jag publicerade det. Hon läste det live. Utan att kommentera.

tung dag

Idag ska jag dansa. Igen. Varje tisdag är det dans. Jag vet inte vad jag ska göra åt det. Sluta skolan kanske, det hade ju varit skönt. Då hade jag legat hemma och sovit nu. Sedan hade jag vaknat och ätit lite fil till frukost. Sedan hade jag satt på radion, men jag hade inte dansat. Varje tisdag hade jag inte dansat. Inte någon annan dag heller.

Det är tyska idag. I åttio minuter. Jag försöker komma på varför jag valde att fortsätta läsa det.

stop

Det har blivit ett bloggstopp. För att jag måste blogga i skolan om barnpornografi också. Men det ska ni inte läsa. Helst ska ingen läsa det. Int e ens jag själv.  Jag har läst lite av vad alla andra skrivit, jag vet dock inte varför. Det har inte gett mig så mycket. Tur att folk bloggar anonymt. Det hade nog varit jobbigt att veta vilka som skrivit vilket. Dessutom hade man inte kunnat skriva lika uppriktiga kommentarer för att personen hade känt sig personligt påhoppad och det hade blivit jobbig stämning varje gång man skulle bli tvungen att träffas. Dvs varje veckodag i tre år framåt. Det här har jag skrivit om tidigare. Måste remixa gamla blogginlägg eftersom att jag har tappat min förmåga att skriva nya. Så seriöst är mitt bloggstopp.

Ska be någon i min klass blogga åt mig istället. De flesta har väl förlorat sin bloggoskuld till det här skolprojektet. De är fulla av energi. Det är inte jag. Jag känner mig slutkörd.

ansträngt blogginlägg

Idag har jag inte kunnat logga in på blogg.se. Då kan man inte blogga. Men det gjorde inget, för ingen läser ändå. Alla är visst i kyrkan, eller i sin säng. Och jag har inte sänkt mitt snitt. Än. Jag vet inte vad som händer om man sänker sitt snitt.  Eller om man inte går till kyrkan. Eller om man glömde konfirmera sig. Som jag gjorde. Nu kommer säkert något pretto kommentera att man hamnar i helvetet. Men det gör man inte, för helvetet är avskaffat. Det finns alltså ingen mening med att vara med i Svenska kyrkan längre, vad jag vet. Numera kanske man får ett personligt straff av Gud själv. Jag vet inte.

Jag vet iallafall vad som händer om man glömmer bort att blogga.
Då läser ingen. Men det gör inget. Hej då.


hell silvia

De ska välja ut de bästa av alla blogginlägg om barnporren och sedan skicka till Silvia. Jag har aldrig känt en sån här press att skriva något riktigt bra förut. Måste skriva någonting som de tar med, och något som Silvias brevläsare känner att det här måste jag lämna över till Silvia och något så genialiskt att Silvia inte kan låta bli att svara. Så vi blir brevvänner. Det kommer bli så fett. Mer fett än grädde.

Ni kanske inte tycker att det där skämtet var vidare roligt, men jag är säker på att Silvia hade skrattat åt det iallafall. Även om hon hade tyckt det var tråkigt. Det är sånt man gör när man är vänner. Skrattar åt varandras skämt.  Och provar Carl-gustafs krona i smyg, retas med tjänstefolk, köper små pudlar och är med i faddergalan på TV...


Ja, så nöjd lär du ju inte se ut när det är jag som står Silvia närmast.

hej

Jag har en skolblogg.. Den är anonym och jättefånig. Man får inte blogga om vad man vill. Nu ska vi skriva om vad vi tycker om Silvias förslag att det ska bli förbjudet att titta på barnporr. Det vill jag inte göra. Jag vill bara skriva om Silvia. Alla andra skriver om förslaget. Jag vill inte skriva någonting. Bara att de är fåniga allihopa. Han den där gubben som kom på det här också. Han är också fånig.

Nu har jag ökat snittet till 16 inlägg i veckan. Det är jättemånga som läser min blogg.
Typ tusen stycken.

är sällan inne här, vill ni kontakta mig så försök på facebook.com



Det är ingen fest på midgårdsskolan. Bara lärarfest. Lärare är fåniga.

usch

Jag la nyss upp en annons på MARKNADSPLATSEN-GRUPPEN på apberget där jag sålde fula kläder. Det känns så extremt töntigt. Det är faktiskt sjukt töntigt att sälja sina gamla äckliga kläder över apberget men jag hade inget val. Måste köpa bussresor till Jenny, så att hon kan åka buss. Nu vill jag klargöra att jag inte är Jennys mamma, jag har bara åkt på hennes busskort för att jag inte hade något eget.

Kan inte blogga för att jag har blivit så töntig + att jag skriver under press. Min mamma kom och ville ha datorn. Jag sa att hon fick ta den vid nio. NEJ, då ska jag se ett program sa hon. Varför är min mamma en sån fåntratt? Det här blev helt värdelöst. Kan inte koncentrera mig när hon blänger så det känns som att det blir hål i min hjärna. Lasermamma.

ursäkta va

Min sjuåriga lillebror la precis kuk i alfapet.

Utkast: ett ps

Jag är förresten snuvig också. En snuvande atopiker.  Jag duschade idag, fast jag är allergisk mot vatten också. Blir lika torr som ett russin. Men russin brukar iallafall vara saftiga inuti. Det kan ni tänka på. Jag har inte ett torrt hjärta. Eller en torr magsäck. Det är nog vissa som tror det. Ni tror fel. Ni vet inte, ni vet ingenting. Ni vet inte hur det är.

Om jag duschar så blir jag torr och äcklig och om jag inte duschar så blir jag också äcklig. Det finns torrschampoo, men jag önskar att det fanns torrduschar. Förresten betyder inte atopisk äcklig. Chanserna för det är så himla små. För jag är atopisk, men jag är inte äcklig. Det kan ni också tänka på. Om ni skulle se mig. Då ska man tänka att jag är fräsch. Inte äcklig.

turbbel

Min mamma fyller år idag. Hon bakade en limetårta och köpte kiwi. Sånt är jag allergisk mot. Men jag åt ändå för att det är hennes födelsedag. Nu inväntar jag mitt atopiska anfall. Idag har jag förresten googlat atopi/atopisk/atopiker för att för en gång för alla ta reda på vad det betyder. Jag har inte hittat någonting än. Det är ett ganska fint ord, kanske för att den som namngav det själv var atopisk och ville trösta sin torra skrynkliga fläckiga kropp med en diagnos med ett fint namn.

Eller så betyder atopi helt enkelt äcklig. Alla ord på latin är ju så fina ändå, oavsett vad de betyder. Homo sapiens är latin för människorasen.  Alltså borde homosexuell på dålig översättning bli människosexuell. Var det någon som inte kunde latin som kom på det eller? Förmodligen. Det är ju faktiskt inte så många som kan latin. Det är inte som att man pratar latin någon annanstans än i kyrkor och sjukhus ibland, och det är inga land. De är bara byggnader.

Nu ska jag gå.  Jag har lovat datorn till min mamma. På sin födelsedag ska man få göra det man vill, och min mamma ville spela betapet. Fast hon fick ett alfapet i födelsedagspresent. Jag fick iallafall blossande atopiska eksem, fast jag inte fyllde år. Det var för att jag åt lite kiwi. Det är mitt fel. Jag hatar kiwi. Det är så förrädiskt. Och grönt. Grönt betyder kör. Kör på sa den.

annika är faster till en som heter korven

I skolan brukar jag ha en vän som heter Annika.


Ibland försöker Annika charma mig. Då ser hon ut så här. Sådana dagar brukar jag sjukanmäla mig. Jag vill sjukanmäla Annika också  ibland, men det går inte. Hon går aldrig hem. Hon har 0 procents frånvaro.


öh

Jag dubbelpostade det tidigare inlägget och ingen sa något. Nu måste jag lyssna på Solja, hon säger en massa. Men hon sa inte att jag hade dubbelpostat. Nu ska vi göra bokomslag i photoshop. Men jag ska inte skriva någon bok. Jag skriver ju ett blogginlägg.
 
50 timmar av mitt liv ska jag lägga på digibild. Åh herregud.

här är festen

Vi har bloggtema i svenskan nu. Undra vem som kom på det. Haha.


nej jag tänker inte

Det är en fånig bugg på bloggkoll. Om man först skriver ett inlägg, sedan ändrar det, så blir det två uppdateringar på bloggkoll. Man kan alltså läsa samma inlägg två gånger, före och efter ändringen. För att vara säker på att folk inte ska kunna läsa måste man ta bort inlägget om man skrev fel. Men även om man tar bort det syns början på inlägget ändå. Så alla som funderar på att publicera tex en hatlista kan ju tänka på det. Om man får för sig att ta bort den kommer de som har bloggkoll fortfarande se vem som ligger etta. Och tvåa. Och trea.


MAUUD

Jag har förresten ökat mitt veckosnitt till 14. Trots att jag bloggpausade under söndagen. Ingen behöver fråga vad hemligheten var, för jag vet inte själv. Nu har jag tyska. Det gick precis förbi några elever i min tyskagrupp utanför mitt klassrum. Kan inte gå på tyskan. Är för hungrig. Hade jag känt dem bättre hade jag kunnat säga det till dem. Då hade de kanske gett mig mat. Det är en fördel med att ha vänner.

nej

Det fåniga med bärbara datorer är att de behöver laddas. Och inga uttag sitter på några seriösa ställen, de sitter högt upp på väggen. Så nu har jag gömt mig i en mörk korridor där ingen är än. Ingen var i min korridor där jag har skåp heller, men där vet man aldrig. Folk kan komma när som helst. Det är inte roligt om folk ska titta på mig när jag sitter vid datorn på golvet för att jag måste ha ett uttag. Inte roligt alls är det. Utom för dom som tittar. Haha, vilken desperat brukar de tänka. Eller jag brukar tänka så.

Det är som att det är roligt att titta på folk som springer för att hinna med bussen. Man vill ju inte vara med om det själv. Jag har slutat springa till bussen, för att jag inte vill bli tyst utskrattad när jag kliver på.  Typ den största förudmjukelsen att springa till bussen. Men det är oslagbart att titta på andra. Särskilt de som tvärstannar när bussen börjar köra och låtsas som att de skulle göra någonting annat.

Idag har jag dans. Jag tänker inte dansa. Dans är fånigt.

eN pAuS fÖr aTt lÄrA mIg AndAs

Tog en bloggpaus igår. Hann dock inte blogga om det. Inte idag heller. Nu måste jag städa och mata Sven.

det har inte jag heller....men det var ett exempel

Igår efter att Thilde farit hem från stan för att ockupera ett gammalt djursjukhus så kom Jenny för att vara med mig istället. Vi kunde bara vara i en byggnad hela tiden för att det var så kallt. MVG-gallerian är en bra byggnad att vara i. Det finns rulltrappor och karuselldörrar. Det är roligt. Också brukar det vara en massa människor. Det är inte så roligt. När vi skulle åka rulltrappa var det en pappa och två barn som skulle åka före. Också glömde pappan bort sitt ena barn, eller så glömde han att barnet inte hade någon gen för att åka rulltrappa. Så det barnet stod kvar där uppe medans pappan stod kvar där nere och såg förvirrad ut. Han visste inte vad han skulle göra. Det visste ingen i den kö för rulltrappan som fort hade bildats heller. Bara en. Jenny visste vad hon skulle göra. Hon tog upp barnet och åkte ner för rulltrappan med det.

En bra osjälvisk handling. Hon fick inte ens betalt av de som ansvarar för MVG för att ha löst problemet med rulltrappeblockeringen. Det tycker jag att hon borde fått. Det är ju inte som att de inte såg vad som hände, med tanke på alla övervakningskamerorna överallt. Och securitasvakterna. Vad gjorde dom egentligen? Tog en ekologisk kaffe latte på barista? Jag drack en chailatte där för att vara lite inne och modern en gång. Min föredetta klasskamrat (hon med facebook) brukade alltid skriva om att hon druckit en chailatte på barista i sin blogg. En gång publicerade hon något som hon kallade för sin nya diet. En av de tre punkterna var att gå och ta en chailatte på barista så fort hon kände sötsuget. Tänk om alla skulle göra så. Hahaha. Man blir less efter typ fem klunkar.

saker jag aldrig i livet skulle lägga ner min tid på att googla

Vem är Filippa Smeds och varför promotar bloggkoll henne så hårt? Vad är grejen med henne? Vem har hon mutat, vilken tävling har hon vunnit???

RSS 2.0