reflektion II

direkt efter att jag postade det föregående inlägget så hände alla uppdateringar på en gång det hade visst bara blivit stopp i bloggen

reflektion

jag tänkte bara att jag skrev mitt senaste inlägg för en timme sedan och det har fortfarande inte blivit synligt vad är felet då, är det för att alla postar tusen fåniga nyårslistor kanske? sluta med det!!

nu har alla människor kommit. alla barn terroriserar sven utom jag och david för david har magsjuka och jag vill inte. jag ska gå snart men jag måste äta middag först.

kräksjuka

Haha alltså min lillebror har magsjuka och snart kommer det femton pers hit och firar nyår och alla dom kommer bli magsjuka och kräkas på tolvslaget och jag ska gå till min mormor och inte fira tillsammans med min mormor och min kusin som bara är ett år, så hon kommer aldrig minnas året vi inte firade det nya året.

årets sämsta uppvaknande

jag brukar ha på radion ibland innan jag ska sova. vaken med p3 är alltid lika roligt att lyssna på, särskilt när de drar igång de här omöjliga tävlingarna som NATTJAKTEN där man ska lista ut något ord eller objekt genom att få lyssna på tre låtar och det är alltid lika långsökt men till slut är det någon som listar ut det och vinner... en sovmask.

iallafall så hann jag lyssna i cirka fem minuter innan jag somnade och somnar man med radion på så står den ju och surrar hela natten för sig själv och imorse vid sju någon gång vaknade jag av att den här bruden Kitty Jutbring sjöng bra vibrationer TILLSAMMANS med Kicki Danielsson. jag kunde aldrig höra någon vers, det lät som att de körde refrängen om och om igen. och jag låg och tänkte att snart tar det slut, snart kan jag somna om men det tog aldrig slut. det slutade inte förens jag stängde av radion för att det var outhärdligt.

hallå

2009

alltså  ärligt, vad är grejen med den här årligt återkommande hetsen över att det ska bli ett nytt år. har sett flera som ba ÅH nytt år, NY START eller ännu värre: nytt liv. jag förstår det inte. inget känns ju annorlunda bara för att det är ett nytt år. det är typ lika idiotiskt som när man fyllt år och folk ba ja hur känns det att vara så och så gammal. ja gissa??? det känns ju lika jävla dant som dagen innan. jag har ändå upplevt ett nytt år tillräckligt många gånger nu för att kunna säga helt seriöst att det aldrig känns annorlunda. den första januari är det inte som att man vaknar upp och ba AH solen skiner igen, dags för mig att gitta från lägenheten utan snarare att man vaknar och ba öö...öö.

seriöst

1 Januari (v52)
Nyårsdagen
Stavningsvarianter:
Antal med Nyårsdagen som tilltalsnamn: 0

NYÅRSDAGEN och det är fortfarande vinter och första januari är en röd dag så man kan inte göra något och ingen har namnsdag så det blir inte roligare än så.

bra ord på h

1. hycklare
2. hysteri

min vän annika

ANNIQA säger:
Ja men jag och Albin låg vaken mellan halv fem och halv åtta och lekte 20 frågor
ANNIQA säger:
Sedan spelade vi alfapet i luften
ANNIQA säger:
 Ja det var svårt, man såg liksom inte spelbrädet
ANNIQA säger:
Men jag kunde lägga datakunskapslärare för vi hade oändligt med bokstäver

nyrre

Det är ju ingen idé att försöka vända dygnet när det är en (två?) dagar kvar till nyårsafton. Även om jag skulle vilja gå och lägga mig en vettig tid på den sista dagen på året så skulle det inte funka. Alla skulle skrika. Särskilt vid tolvslaget skulle alla skrika. GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!! skulle dom skrika och jag skulle vakna och det skulle vara den sämsta inledningen på det nya året någonsin. Eller jag vet en sämre, det vore att kräkas exakt på tolvslaget. Men jag blir ju aldrig magsjuk. Tur. Skulle faktiskt kunna lista minst tio händelser till som skulle kunna vara sämre. Men vadå, det skulle fortfarande inte vara så kul att vakna klockan tolv av att alla skrek GOTT NYTT ÅR och själv man ba näe.

smittsamt med förvirrad dygnsrytm

alltså så här är det att klockan 02:46 kan jag lova er allihopen att jag var trött. då borde jag ha gått och lagt mig men det gjorde jag inte. varför? inatt eller förra natten eftersom att det är natt nu så sov och vaknade jag tre gånger. klockan 06:00 klockan 12:00 och klockan 15:00. klockan 12:03 vaknade grim också, det märkte jag för att vi sov i samma säng. det är obligatoriskt att sova i samma säng om man är  tsm. tillsammans. i vilket fall frågade jag grim om vi kunde: gå upp och äta frukost? han svarade ja, om: fem minuter.

exempel på saker som kan hända under fem minuter:
världens undergång
reklamavbrott
man slutar vara hungrig

saker som hände under fem minuter: jag somnade om och grim väckte mig inte. sedan vaknade jag klockan tre. helvete, tänkte jag då. fast jag sa: klockan är tre kan vi äta frukost nu.

det gick bra. nu går det inte så bra.

BJ bra jobbat

Nu har jag ätit pasta som middag/lunchmåltid tre gånger i rad. Två gånger lagade jag det själv. Snart har jag blivit bäst i världen på matlagning. Idag klev jag upp klockan tre på eftermiddag av ingen särskild anledning alls, bara att jag var lite trött. Det var onödigt. Nu vet jag inte när jag ska sova.

Om man trycker på "Allmänt" i länkarna under varje inlägg så kommer alla inlägg i hela bloggen upp. Gör det. Läs alla mina gamla inlägg medans jag funderar ut nya.

dagens insikt

det är dags att börja uppdatera den här bloggen

dags är det dags nu

Soppan var inget god. Det var nog för att den var grön, allt grönt är förrädiskt.

All sömn är förrädisk också. Ibland vaknar man när man minst anar det. Typ nu. Det känns som att det är dags att borsta tänderna, men hungrig blir man också när man minst anar det. Typ om en halvtimme. Fånigt. Jag önskar att alla mina behov var mer tydligt schemalagda.

skrapa inte

Idag när jag lagade soppa hände det ett missöde. Jag lagade soppan i en bunke, och sedan hällde jag över den i en kastrull för att hålla den varm tills hela min familj kommit hem så att alla skulle kunna beskåda resultatet av min matlagning. Missödet var att det låg kvar lite i soppa i botten, och jag tänkte att det där kan jag väl inte slänga så jag tog upp en sked att som skrapa upp det med men när jag åt det så smakade det bara vitlök. All vitlök hade samlats i botten. Nu kommer soppan smaka as och jag kommer lukta vitlök i typ en vecka. Och det enda jag kunde göra av alltihopa var att skriva ett värdelöst blogginlägg om det. Kul. Nej, faktiskt inte. Faktiskt inte så roligt. Inte så man skrattar precis.

parfym

Hahaha kul att jag har ett runt utslag på halsen som ser ut som ett dåligt sugmärke, känner att det här atopisk hy-skämtet har börjat gå lite för långt nu. Det är för att ingen tog hänsyn till min känsliga hud när de köpte julklappar åt mig. Allt jag äger är parfymerat, förutom det här man köper på recept på apoteket. Till och med min egen mamma köpte parfymerad bebisolja till mig. Hon tyckte att jag kunde använda det efter att jag hade duschat, så då gjorde jag det efter att jag hade duschat igår. När jag berättade att jag smörjt mig med oljan så sa antydde hon något väldigt obehagligt. Hon sa "visst läste du på förpackningen att det stod att bebisen skulle sova jättegott  efter det". Ja, det läste jag. Men jag är väl ingen bebis.

julblogga från mobilen

Hoppas ingen har missat dagens förstasida på blogg.se som handlar om att man nu kan sköta sitt julbloggande från mobilen.

Anvisningen om hur man julbloggar på blogg.se:
Skicka in en bild på hur årets tomte såg ut, en bild på din gröttallrik, vad du fått för nya klappar på julaftonskvällen eller visa var ditt julfirande äger rum. Ta ett juligt foto med mobilen och posta bilden på julbloggen.

Julbloggen. Hahahahahaha. Hahaha.

åh nej pinsamt

20:47
uppdatering mest till jenny:
ursäkta det tidigare förvirrade inlägget där jag skrev annandagen istället för juldagen. det är så krävande att både komma ihåg vad alla dagar heter och sen hålla reda på när de är. redan på annandagen brukar de starta mellandagsrean har jag hört, så när jag hade snappat upp ett namn på en av helgerna så chansade jag. planerar förresten att skolka från mellandagsrean, det ska bli skönt. hatar att handla under masshysteri.

mätt

Ingen bloggar på annandagen för att det är världens mest upptagnaste dag. Man blir julupptagen, inte självupptagen. I våran familj måste man tex leka med alla sina julklappar och sedan åka till mormor och äta mat. Jag har redan gjort alltihopa. Det är därför jag smygbloggar.

en bra julklapp

nuvarande mål med livet: lösa rubiks kub

god jul


viktig

När jag slutade länka min blogg överallt så fick jag fler besökare. Var ligger logiken i det? Ingenstans ligger den. Fast förut hade det kanske varit ganska logiskt ändå, när jag fortfarande var ganska bra på att blogga. Men det tappade jag någonstans, ibland blir det så. Typ som idag när jag spelade betapet och märkte att jag hade blivit dålig. Man hinner aldrig märka att man gradvis blir sämre förens man är sämst. Det är för att det går lika snabbt som skillnaden i besökarstatistiken mellan en fredag och en lördag. Som att stå på toppen av fredagsberget och titta ner mot en lördag som aldrig tar slut.  Eller alltså det tar ju slut. Vid nollan.

kul

Idag solade jag i ett försök att bli lite julfin. Vad kan vara mer vinnande än att vara julbrun som en pepparkaka på julafton? Tråkigt nog SÖG rören på solariet, det gick inte att bli julbrun. Det gick bara att bli mesbrun, som messmör. Jag kommer inte vara någon vinnare på julafton. Nästa år måste jag komma ihåg att börja i tid.

ful ful strålande ful

Idag följde jag med min pappa och julhandlade. Jag vet inte varför jag gjorde det. Vi handlade jättemycket julmat och en idiotklapp till mina bröder. Det var ett nintendo wii. Jag tyckte att vi kunde köpt en igloo att ställa utanför huset som de kunde leka/bo i för omväxlingens skull men min pappa trodde bara att jag skämtade. Han skrattade och tyckte att det var kul, men jag grät inombords över att vara dömd på livstid till att aldrig mer kunna vakna av tystnad på morgonen.

Min nya önskelista:
1. En lösning

viktiga saker jag har handlat

en julklapp
en engångskamera
en jätteblå sjal

antal julklappar kvar: 0

önskelista:

en julfisk


en flygfisk


en burk fiskmat

skönt att äga sin egen blogg

tänker aldrig byta tillbaka så duger det inte kan ni ju DRA ÅT HELVETE

öh

hur kan det ta +6 timmar för blogg.se att uppdatera

uppdateringen

Nu fick ni er en chock. Vem hade väntat sig brunt egentligen? Kan även tillägga att jag inte vaknade mitt i natten med idén att byta design på min blogg, ingen behöver bli hysterisk. Jag har inte ens gått och lagt mig än. Det är för att jag har blivit rå.

Ev. jobbiga saker som skulle kunna hända:
1. Uppdateringen av min design syns inte förens om en vecka så alla hinner läsa det här inlägget och fatta noll
2. Alla hatar min bloggs nya utseende (inte så jobbigt)

varje gång jag får en spamkommentar blir jag så arg att jag vill sprängas eller spränga något

Postat av: Fraddy
Hej! Tack för att du var med i min "Spotify invite" tävling, tyvärr vann du inte men fortsätt följa min blogg för framtida tävlingar m.m. :)
2008-12-21 @ 22:31:22 URL: http://xxxxxxxxxxx.blogg.se/

Det här var det vidrigaste spamet jag fått i hela mitt liv. Dels för att jag inte ens hade deltagit och dels för: tyvärr vann du inte men fortsätt följa min blogg. Varför i helvete ska jag (börja) fortsätta följa en blogg om jag inte vinner något på det? Vissa människors idioti tar ju aldrig slut, utan sträcker sig i oändligheternas oändlighet. Detta kommer för all tid vara listettan på saker som gör mig arg. Helt vansinnigt arg.

feber: 0

Min sjuka har precis ebbat ut i världens drygaste förkylning, och jag fattar inte ens vad jag har gjort för att förtjäna det här. Min pappa har efter hundra år kommit på vad han önskar sig i julklapp så imorgon måste jag ta bussen in till stan och köpa: en plånbok. För det ville han ha. Det kostar 30 kronor att åka buss från och tillbaka till stöcke. 20 minuter tar det ungefär. Har förresten glömt vart jag ville komma. Öh. Hatar när det blir så här. Drömde att jag spelade betapet inatt, det är säkert ett tecken. Nu ska jag spela betapet.

en ganska bra bild

klara tog världens bästa bild på mig igår

igår var en bra dag att göra onda ögat på
bra dagar att göra onda ögat på:
1. när man är sjuk dagen innan sin födelsedag
2. när man är sjuk på sin födelsedagsfest

födelsedagsmail från min mormor

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, VI KOMMER OCH ÄTER TÅRTA OM VI INTE REDAN HAR GJORT DET.
PUSS OCH KRAM
MORMOR OCH KALLE

här är min födelsedag

I födelsedagspresent fick jag en pyamas. Och en after eight och en plånbok som såg ut som bacon. Det var bra presenter. Jag fick även en guldfisk i en skål i present på apberget. Det var bra att jag inte fick en riktig för att jag har ändrat mig. Jag vill inte ha någon skål. Jag vill ha en vattensäng. Med guldfiskar i. Då har jag något att titta på innan jag somnar och när jag vaknar klockan tre i natten och när jag vaknar på morgonen. Det ska jag önska mig i julklapp.

p.s De flesta tror att det suger att fylla år på det här datumet men det gör det inte. Det är typ det bästa som hänt mig, efter Sven.

JAAAAAAAAAAAAAA

dagar kvar till min födelsedag: 0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

öö

varför blir man sjuk dagen innan sin födelsedag??????????????????????????????+

JULIA

IDAG ÄR DET MIN BREVVÄN HJULIAS FÖDELSEDAG




DEN HÄR TÅRTAN VA SÅ FIN ATT JAG NÄSTAN VILLE HAREN SJÄLV

FESTFOLKET

OCH ALLA MÅSTE KLÄ UT SIG SÅ HÄR

.... ELLER SÅ HÄR FÖR ATT FÅ KOMMA.

batteritid det tar att starta datorn: 2%

Tidpunkter jag har vaknat inatt:
02:38
05:04

Skönt!!!!! Sist vaknade jag av att Sven SKREK så högt att det lät som om någon höll på att äta upp honom men det var inte så, han var bara uttråkad. Typ lika uttråkad som jag var uthungrad, så hungrig att jag mådde illa och trodde att jag hade fått vinterkräksjukan. Och det enda jag ville äta i hela världen var blåbärssoppa, men vi hade ingen. Det är min födelsedag imorgon och vi har inte ens blåbärssoppa. Det enda bra vi har i kylskåpet är coop x-tras pastasås, som mamma hittade på ålidhems coop igår efter att ha letat jättelänge eftersom att pastasåsen på teg har UTGÅTT. Sånt gör mig arg. Typ så arg att jag vill bomba stället och öppna en liten butik där man bara säljer pastasås.

Idag har vi avslutning. Skönt.

så här känner jag inför blogg.se


annika

Idag gjorde jag en ny s.k design som jag tänkte ha här. Det tog mig typ hundra år och sedan när jag visade den för Annika så tyckte hon att den var ful. Så jävla typiskt henne. Nu vet jag inte vad jag ska göra.


dagens slista

antal matcher i betapet: 1
antal vunna matcher i betapet: 0
antal tappade vantar på bussen: 1
antal bussbolag jag ringt idag: 2
antal bussbolag som lovat att ringa upp: 1
antal bussbolag som har ringt upp: 0
rader i tetris: 30
gånger jag sett sven idag: 0
gånger jag tänkt att sven är död: 118
dagar kvar till julafton: vet inte
antal julklappar jag köpt idag: 0
antal julklappar jag har kvar: 1
ledighet från skolan: 100%
julsånger: 1 jag sjöng själv
dagens töntigaste ord: pojknackar

dagar kvar till min födelsedag: 2

önskelista:

en ismaskin så jag kan KASTA IS PÅ ALLA SOM KASTAR SNÖBOLLAR

PASSAR IN


gud vad kallt det är ute

antal matcher i betapet: 2
vunna: 2
dagens rullning: SElLERI
halkningar: 0
anta julklappar jag köpt idag: 0
antal julklappar jag har kvar: 1
antal julsånger jag tvingats sjunga idag: 11
antal tyska julsånger jag tvingats sjunga idag: 1
julfånighetsgrad: 88 %

dagar kvar tills jag fyller år: 4

önskelista:
4500 lettiska stickade vantar

antal SOVNA timmar SVAR FEM

Varför är det här ett skämt????? Varför kan jag inte gå och lägga mig innan tolv  utan att vakna på en oseriös tid? Det är INTE världens skönaste känsla att ligga i sin säng och succesivt börja inse att man är mer och mer vaken man vill ju bara skrika AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA tills man somnar av utmattning. Inatt/idag vaknade jag av att jag var kissnödig och lika hungrig som ett hål fast jag redan hade ätit och kissat innan jag gick och la mig och jag är ALDRIG så hungrig på morgonen och imorgon ska jag ha dans. Imorgon har jag den sista lektionen i dans och inte för en vecka sedan så då ska jag fira men hur ska jag orka det om jag är så trött att jag SOMNAR?!?!?! Och förresten om man får IG i dans och därför IG i estetisk verksamhet varför ska man ens vara med på det här projektet nästa år då för då känns ju det lika meningslöst som livet (skämtade: 1 gång i den här meningen).

nej nu är det nog dags att sova SKOJA HAHAHAHA

nej förresten

ps : såg virre på stan idag
ps 2: jag hade hellre haft en köttkalender än en chokladkalender


FOtboll

Ja här hade jag egentligen tänkt skriva ett blogginlägg om ägg men nu blev klockan nitton minuter över läggdags. Om jag somnar tidigt och vaknar typ klockan fem lovar jag att blogga. Även om jag är trött och även om blogginlägget kommer se ut så här: fsoahfoasfoaspföp. Adjö. God natt.


dagens lista

Dagens rullning: GNAgaRE
Antal betapetmatcher: 3
Antal vunna: 2
Antal julklappar jag köpt idag: 1
Antal julklappar jag har kvar: 1
Antal Jenny jag har träffat idag: 1
Antal skor jag har tittat på idag: 6
Julklappshysteri: 0%

Dagar kvar till min födelsedag: 5

Önskelista:

fråga till alla som går en fånig estetlinje på midgård

Inom estetisk-verksamhetämnet: vad händer om man inte skriver och lämnar in den minst 1 sida långa texten där man ska resonera kring idiotsaker som rörelsevokabulär och olika dansstilar, som går under hycklarnamnet DANSLÄXA? Blir man spettad? Hur är det ens tänkt att man ska kunna skriva någonting seriöst efter att man klickat på "inspirationslänkarna"  i "läxan" och fått titta på en dans där de inleder med att se ut såhär:

 Och vad är grejen med keep cooly cool? Hahaha. Jag fattar inte.

hycklare

Igår ville Hanna fika på schmäck men jag sa NEJ.

gör min dag

6. Hej Kissi, vill du ge ett bra tips på hur man kan få en välbesökt blogg? en stor blogg (: Tack på förhand
PUss

Svar: Kissie, med ett e pleas...

satans gödd

Sven har blivit tjock.

chokladkaklantar

jag kan inte sluta äta morgondagens choklad i min chokladkalender. det här kommer sluta med att jag inte får någon choklad ur kalendern på julafton för att jag äter upp den dagen innan. man kan tänka att alla presenter ska kompensera upp för det men alltså näe. jag vet inte hur jag ska träna bort det här. jag kanske måste bli vegan. hahaha. hahahahahaha.

lasse lindh gör "arga minen"


1. peace and love


2. igår
från en glad arg min till tyra banks. ja, och nu kanske flera tänker att det kanske inte är så lätt utan att jag var där och coachade. men jenny sitter mitt emot och tar bilden samtidigt som hon visar hur man ska göra. och det här är resultatet. man blir ju lite besse. till och med ölen gör bättre ifrån sig.


skönt på måndag

antal affärer jag har tittat i: 100.000
antal julklappar jag har funderat på att köpa : 1
antal julklappar jag har köpt: 0
julklappshysteri: 67%

dagar kvar till min födelsedag: 8

önskelista:

öh

jag misstänker att jag har råkat skolka min sista danslektion någonsin utan att ha varit medveten om att det var den sista. det känns inte bra, det känns som ett hål i hjärtat. under tiden som min sista danslektion någonsin varade så låg jag i min säng och sov. jag kunde ha varit uppe och dansat och skrattat och firat i mitt vardagsrum men det gjorde jag inte. jag sov. så fruktansvärt hejdlöst dåligt. och jag mår så dåligt över detta att jag inte kan sova nu. kommer typ aldrig kunna somna igen. man missar typ allt när man sover. jag måste sluta.

halkvarnare

0 nya inlägg på bloggkoll och 0 nya inlägg i min blogg. Det känns som att alla har frusit fast eller halkat. Jag höll till exempel själv på att halka idag, medan jag hade ett chips i munnen. Men jag gjorde det inte. Det hade varit en skitdåligt halkning. En gång i typ måndags höll jag också på att halka när jag gick från skolan, men jag lyckades återfå balansen. På ett jättefånigt sätt, nästan så att det hade sett bättre ut gå in för halkningen och verkligen halka. Fast jag vet inte, det var ju inte jag som såg på. Det var dom som stod vid busshållplatsen.

JA

Inatt drömde jag att marabou hade bytt ut alla sina tidigare smaker mot nya exotiska. Typ en ny som hette toastost och var fylld med... ost. Men inga köttsmaker. När jag vaknade hade jag världens värdaste lugg.

säärjöst

Jag tror att jag har glömt all tyska jag någonsin kunnat. Igår på tyskan såg vi en tysk film med tysk text. Jag förstod noll. Jag förstår nästan ingenting längre. Eller en gång för typ två veckor sedan så förstod jag ett ord glasklart utan att ens ha använt det någon gång eller knappt ens hört det. Vi skulle översätta repliker från scener ur en film som jag redan sett, och sedan fick jag jobba med Måns och han hade också sett filmen.

När vi översatt de tre första replikerna fick jag en sjukt obehaglig flashback av vad som egentligen sades i den första scenen. Jag försökte läsa och översätta alla ord och meningar så långsamt som möjligt, men det tjänade ingenting till. Vi kom ändå till stycket där ordet FITTSAFT finns med. Jag låtsades som att jag inte visste vad just det ordet betydde, trots att jag översatt de tidigare replikerna helt okej och Måns bara ”hehe, det där är bäst att vi slår upp” fast tyckte att jag såg på honom att han fattade. Och jag visste det säkert när vi hade översatt klart och hade några ord att kolla upp och han kollade alla ord utom just det.

Efter ett tag när alla började ha översatt första scenen klart tyckte tyskaläraren att vi kunde översätta det muntligt inför hela klassen, så att varje person fick läsa typ två meningar att översätta. Jag kunde ha varit skadeglad för den personen som skulle bli tvungen att läsa och översätta fittsaft men det var jag inte. Jag tyckte att det var skitjobbigt. Måns tyckte också att det var skitjobbigt. Sedan såg jag på min lärare att hon också började tycka att det var skitjobbigt, och sedan så såg jag hur det gick upp för henne att hon var den enda som kunde förhindra den här jobbiga situationen. Och samtidigt som den personen som var dömd till att läsa och översätta det fulaste i hela texten drog sitt första andetag så reste läraren sig upp och sa OJ. OJ, JAG HADE VISST GLÖMT ATT VI SKULLE GÖRA EN ANNAN SAK NU. Sedan fick vi ställa oss upp och göra några kroppsliga övningar i fem minuter och sedan fick vi sluta. Tio minuter tidigare än vi skulle. Alla blev förvirrade men glada. Utom jag. Jag blev lättad.

använd cykelhjälm annars bula

Den ultimata förudmjukelsen måste vara att springa till bussen och halka på vägen. Det är inte särskilt roligt att halka. Ibland skrattar man när man halkar, men det är för att det ska kännas mindre dåligt. Inte för att man tyckte att det var roligt.


mascara är inte så jävla kul

Imorse sminkade jag mig och alla märkte det. Jag tänkte att det skulle vara en positiv sak när folk frågade exempelvis har du sminkat dig idag, men nu har jag fattat att det är som när man har klippt sig. Det spelar visst roll om folk lägger till VAD FINT eller inte. När jag kom hem låg all mascara i små pölar under ögonen. Då kom jag ihåg varför jag slutade sminka mig. För att jag vet alltid var jag har mitt utseende men jag vet fan aldrig var jag har mitt smink. Och hur mycket jag än sminkar mig på morgonen ser jag alltid alldeles nerköttad ut när jag kommer hem. Det är inte roligt. Det är faktiskt inte roligt längre.

de här datorerna är ju sämst i världen på att räkna

Alldeles nyss hade jag nästan helt fullt batteri, och sedan på typ tio minuter sjönk det som en sten. 30 % kvar. Min dator räknar ut att det är ungefär 1:05 timmar i tid.  Det är en jävla lögn, ofta det är en hel timme kvar. Enligt min ungefär fem månader långa erfarenhet av de här datorerna så är "en timme" en halvtimme egentligen.

Ja. Nu står den på 28% och räknar att det skulle vara ungefär 1:04 h. Som om två procent bara skulle vara en minut. Säkert. SÄKERT.


marina har en hemlgi blogg

Idag när jag loggade in på bloggkoll hade jag nitton nya blogginlägg att läsa. Det kändes fruktansvärt bra. Har typ inte haft så många sedan innan jag rensade en massa bloggar eftersom att jag tidigare var hysterisk och bloggkollade alla bara för att jag tyckte bloggkoll var så fantastiskt. Den känslan har lagt sig nu. Kanske för att man börjar bli spammad med massa ful reklam hela tiden. Det är ju inte roligt.

min katt elvis tror att han är ett bröd


asså

Jag älskar min pappa, ingen får tro något annat men seriöst. Ibland går det för långt. Inte kärleken, men hur han håller på. För kanske tio minuter sedan tänkte jag så här: idag ska jag unna mig en dusch. Inte för att jag är smutsig, utan för att jag hade typ 0 blodcirkulation och frös så jag tänkte att gud. Herregud vad skönt med en varm dusch. Också ställde jag mig i duschen och vred på vattnet. Först var det askallt. Sedan blev det lite varmare, och då vred jag upp till högsta men det blev inte varmare än så. Alltså det var inte kallt, men det var inte tillräckligt varmt. Det var typ lika varmt som dom brukar ha i bassängerna på badhusen, och jag brukar föredra att duscha i bubbelpoolens varmvattengrad. Och inget gjorde någon skillnad, jag stod och frös i min egen dusch. Så jag var tvungen att sluta duscha och gå och lägga mig istället. Blöt och äcklig under mitt eget täcke. Denna spontana dusch kommer även orsaka en fet uttorkning av min redan uttorkade hud. Och allt det här är min pappas fel. För att han har flyttat ut mig till ett ställe där det bara finns typ tre liter varmvatten och för att han duschar i högsta värme skitlänge. Hela tiden.

hällå

Alla är väl med på att det finns ungefär två typer av kända bloggar. Nummer 1 är dagens outfit/mode/jag och mitt feta liv/ jag på fest osv osv. Blondinbella-konceptet. Typ 2 är ungmamma-konceptet. Man vet inte vad man ska blogga om så man skaffar sig en unge och bloggar om den. Eller dem. Ju fler barn, desto bättre. Alltså borde det absolut mest vinnande konceptet vara om typ 1 blandades med typ 2. Typ att kenza skaffade sig en unge. Eller två. Typ tvillingar. Som hon döpte till Bill och Tom kaulitz. Det skulle vara det ultimata, kenzas blogg skulle bli den roligaste i världen,


åh lille sven

fre 5 dec
Namnsdag: Sven


god choklad

Chokladkalendrar är inte roliga. Man får för lite choklad. Och idag har jag råkat äta dagens och morgondagens. Det var medvetet, jag var inte förvirrad så att jag både glömde att jag redan ätit och tog fel på datum. Jag tyckte bara synd om mig själv för att jag inte sov. Jag har visst gått och lagt mig klockan nio. Jag ligger nu också. Men jag sover inte, det är ju det som är poängen med att gå och lägga sig. Och imorgon kommer jag vara aptrött och sedan kommer jag inte få någon choklad. Också har jag tyska. Haha, usch. Imorgon kommer suga.

dagens betapet

Ursäkta men är det bara jag som tycker att det verkar jävligt misstänkt när någon som bara har spelat åtta matcher tidigare vinner med en FET marginal, gör en rullning under matchen och spelar med taktik. Sånt gör mig så arg så att jag skulle kunna gråta. Men det gör jag inte.

hallå där

Idag har jag inte gjort någonting alls. Det var skönt. Jag kunde ha ätit en riktig lunch och skrivit en bokrecension på engelska eftersom att det var villkoret för att min mamma skulle sjukanmäla mig. Men jag hade ingen tid till det. Att göra ingenting tog hela dagen. Dessutom var det hemskt påfrestande. Särskilt jobbigt var det när jag låg i min säng och var tvungen att klappa Sven för att han skrek annars. Efter ett tag blir man ju less. Också blir det katthår överallt.

vildhönsen

Förutom fett med sömn så hade jag även typ världens fetaste dröm. Jag drömde att det var sommar och att alla våra åkrar skördades av en miljon vildhöns från skogen. Det låg även små kycklingar i tuvorna överallt där man gick så man var tvungen att akta sig så att man inte trampade ihjäl dem. Alla kanske inte vet detta, men vi har en kanin på riktigt. Förut hade jag SEX kaniner men alla dog utom en så nu har jag bara en liten olycklig kaninstackare kvar, men i drömmen så hade mamma köpt två små getter som hon hade i kaninburen tillsammans med den lilla kaninen. Hon hade även lagt dit en död kanin eftersom att hon inte visste vad hon skulle göra av den. Jag tyckte att det var äckligt men sedan började kaninen leva igen så det problemet löste sig själv. Min mamma hade köpt en digital systemkamera, och jag sa till henne att nu har du töntat ner dig rejält. Men hon brydde sig inte. Hon sa att hon blivit less på betapet och hade börjat med bilddagboken, men hon hade så lite bevakare. Nu kommer jag få fler sa hon, och sedan berättade hon för mig att hemligheten bakom att ha en massa bevakare var att ta alla bilder med en flashig systemkamera.

INTE SÅ FET DAG UTAN EN SÅ KALLAD "LÄTT DAG"

Inatt sov jag kanske tio till nio timmar i och jag vaknade bara en gång. Det värdaste man kan göra i sitt liv är typ att gå och lägga sig klockan nio. Jag blev väckt klockan sju men det jag klev upp för tjugo minuter sedan eftersom att det är en hundra gånger hårdare ansträngning att kliva upp än att vakna.  Eller så hänger det ihop.

Jag har hunnit störa mig på två saker sedan jag klev upp:
1. När folk (i min familj tex) äter fil på morgonen, tar nästan allt utom kanske en matsked, och sedan ställer tillbaka förpackningen i kylskåpet. Blev asglad imorse när jag öppnade kylen och insåg att jag inte behövde äta surfil till frukost för att vi hade skogsbärsfil och sedan när jag skulle ta den så ja. Ja. Det där skämtet är inte ens kul.

2. Folk som skriver sina blogginlägg i kursiverad text. Fruktansvärt MENINGSLÖST och töntigt. Man kommer får _inte_ n ågon mystisk känsla av att läsa långa kursiverade texter, det är bara jobbigt för ögonen. Jag orkar inte ens börja läsa kursiverade texter bara för att jag blir dränkt i töntigheten varje gång.

3. När jag ändå är inne på det så är det även skitstörande med folk som skriver hela sina inlägg i fet stil. Okej att det kan vara coolt i en mening. Men kan man inte hålla sin coolhet uppe genom innehållet i inlägget och därför måste markera hela texten för att det ska jämnas ut alltså.. Det är inte ok. Sluta med det. Eller sluta blogga.

kalla det vad fan du vill

Nu när jag har läst klart min ljudbok så kände jag för att låna en till. Det är typ tusen gånger skönare att lyssna istället för att läsa, fast man på biblioteket kallar det samma sak. Det är typ för att blinda ska ha samma rätt att kunna säga att de kan läsa eller asså... Va? Är man blind så kan man ju inte läsa. Man kan inte ens se en bokstav.

Jag har redan läst den boken en gång när jag var i malmö, så jag tänkte att nu gör jag det igen. Eftersom att den var bra så vet jag ju att det är ett säkert kort. Onödigt att ta risker med ljuböcker. Men biblioteket hade den inte inne. Den var inte utlånad, den fanns bara inte. Som bok fanns den ju, men jag ville ju inte titta på text. Biblioteket har alltså inte världens bästa ljudbok för utlåning. Det är ju dåligt. Skitdåligt faktiskt.

Om jag har tid kan jag önska mig den i julklapp. Eller så kan du göra det. Här är den.

ursäkta men

Det är inte alltid så himla lätt att komma ihåg att blogga.

du vill ligga med mig men det går inte

Igår gick jag och la mig klockan nio. Jag somnade kanske klockan tio, sedan vaknade jag vid elva igen. Lyckades somna om då, men så vaknade jag igen klockan fyra. Då kunde jag inte somna om. Jag låg och var störande vaken jättelänge, men till slut började jag bli trött igen. När jag var en sekund från att somna ringde väckarklockan. Det är alltså vad man får när man försöker ta hand om sig själv lite. Typ fem liter ironi uppkört i ansiktet. Kul.

JULTOMTENS BÄSTA SVEN HAR FÖRSVUNNIT

Nä skoja ba. Han är här.









betapet

Rullningar: 6
Matcher: 268
Vunna: 132
Förlorade: 132

Förutom att jämna ut statistiken så har jag även rullat en gång idag. Raggare, eller RAgGARE eftersom att jag hade en jokerbricka. Världens värdaste dag.

an auf hinter neben blablablala

Idag var jag på studievägledningsbesök. Jag fick veta att det man kunde ha 250 poäng inte godkänt och att den ändå var OK, att man får meritpoäng för om man fortsätter läsa språk (det är ändå inte värt det), att dom slutat med att inte räkna med idrottsbetyget om det är för dåligt (suger ju) och att min studievägledare Inger sandås har en hund som heter Nellie. En vit samojed. Min första impuls var att kontra med att säga att min mamma hette Inger, men jag lät bli. Det hade varit en meningslös kommentar. Hon hade ju redan ju redan gjort en jämförelse mellan mig och en hund. Hur slår man det?


:P

:C

Ja nu har jag varit på vårdcentralen. För åtta timmar sedan. Det var fetare än julafton, fick ju till exempel det här:

1. Recept på en ny salva
2. En remiss till hud

Det var mest tanter i väntrummet, förutom en mamma med sina två sjuka ungar. Jag satt en person ifrån och hoppades på att inte bli smittad. Det äldre syskonet var en tjej som hade ont i öronen, hon stönade aaaj lite halvhjärtat typ en gång i minuten. Också grät hon en liten tår. Hennes lillebror hade ont i halsen men jag tror att han fejkade för han var väldigt pigg och sprang runt och hämtade vatten hela tiden. Till sig själv alltså. Han hämtade aldrig till mig, fast jag ville ha.

Sedan kom det in en mamma med en bebis. Efter att ha anmält sig osv. när hon kommit in, så lämnade hon sin unge framför alla i vänthallen och gick iväg för att klä av sig. Det första barnet gör är att vända sig mot väggen och börja pilla med sina fingrar i eluttaget. I sådana situationer vill man ju dö.  1. varför håller man inte uppsikt över sin bebis och 2. varför var det bara jag och en gubbe som satte oss upp och ba STOPP I LAGENS NAMN!!!! Okej att alla kanske inte hinner reagera men ofta kofta att det bara är jag och en gubbe av tolv stycken i ett väntrum som tycker att det är lite obehagligt med döda bebisar.

Barnet dog inte. Gubben hann först att lyfta undan det och bara höhö du sådär kan man ju inte göra. Mamman kom tillbaka efter kanske en minut. Hon var med den på golvet en stund och alla tyckte att den var jättesöt och sedan blev hon uppropad och gick. Allting slutade lyckligt, utom att det tog en stund för mig att sluta vara arg. Annika säger att jag är hundra gånger argare nu jämfört med förut. Det är säkert sant.

RSS 2.0