rubiks kub

jag känner mig aldrig lika korkad som varje gång jag försöker lösa rubiks kub. så därför ställde jag undan den ett tag, och sedan bara försvann den av sig själv. i hemlighet  så kände jag lättnad över det. men idag råkade jag hitta den igen. och det gjorde mig lätt illamående. jag kunde ju inte hjälpa att den var borta förut men nu har jag ingen anledning att inte fortsätta att försöka lösa den. nu måste jag.


veckans eksemtips

v.5
var inte rädd att fila ner naglarna med en nagelfil så kort det bara går. det är viktigt att man använder en nagelfil så att det inte blir vassa kanter. om man har jättekorta naglar (helst inga naglar alls) så blir det svårare att tex klia. det blir även svårare att: plocka upp små saker som hårspännen från golvet, göra pilliga saker, måla naglarna.

men det är saker man får ta ibland.

listan över feta saker

  • betapet
  • fina eksem
  • ~*~HELG~*~

guiden i positivt tänkande #1

trubbel säger:

har matte nationella matte b när jag fyller tjugo

trubbel säger:

kollade datumet idag

trubbel säger:

12 maj

trubbel säger:

ska gå och köpa SPRIT när jag skrivit det satans provet

nellie säger:
hahaha haha gör det

trubbel säger:

ja

trubbel säger:

serri

trubbel säger:

ja

nellie säger:

sen kan du skratta

trubbel säger:

ja

trubbel säger:

för även om jag får ig

trubbel säger:

så är jag full


det här kom idag

Välkommen till Hudmottagning Umeå vid Norrlands universitetsjukhus,
målpunkt E, plan 0.

Vi har bokat tid för dig
tisdag 3/2 2009 kl xx.00 (tänker inte skriva den exakta tiden om någon annan atopiker får för sig att döda mig i syfte att sno min tid)

Du undersöks först av en läkarstuderande sedan av en specialistläkare. Därefter visar den studerande läkaren dig för en grupp av studenter. Hur mycket du vill visa eller berätta avgör du i samråd med läkaren och den studerande.

Räkna med att det tar hela förmiddagen med det finns pauser då du t ex kan fika. Som en slags ersättning för att du ställer upp på kandidatmottagning får du betydligt kortare väntetid än normalt.

= nu kan jag ju dansa mig lycklig över den korta väntetiden på två månader. även sjukt tajmat av mig att både ha lyckats hamna i ett slags eksemanfall och att ha utvecklat ett nytt slags prickeksem som det går hål på när man kliar på underarmarna. studenterna kommer säkert bli jätteglada.

dagar kvar till den näst bästa dagen på det här året: 6
dagar kvar till den absolut bästa dagen på det här året: 102


förnedringen

sprang till bussen idag. jag trodde att den stod och väntade på mig men det var bara så att killen som hade klivit på sist skulle köpa ett busskort. när jag klev på stirrade alla anklagande. alla verkade ha sett att jag sprang. det bästa man kan göra då är att försöka att inte andas så högt, så ingen hör att man är anfådd. jag är dålig. alla hörde och jag fick skämmas hela bussresan.


sven

igår lämnade vi sven på djursjukhuset. han var tystast av alla i väntrummet. det var en annan katt där, som satt i en bur och skrek. varje gång han skrek sa receptionisten 'men kisse dåååå'. sven fick ingen cred för att han inte skrek. på djursjukhusen föredrar de visst skrikande katter framför tysta.

sedan skulle djursjukskötaren ta med honom i ett rum för att undersöka. det enda hon gjorde var att klämma honom mellan benen för att kolla att han inte bara hade en testikel (!?!?). sen sa hon att han var tjock och att vi borde mata honom med lightfoder. sen stoppade hon honom i en bur och gick ut genom en bakväg.

men nu är han klar. han är: blek om nosen, lite smalare, lite förvirrad och alldeles kastrerad.


min katt sven tillsammans med mitt svullna ansikte

roligt men inte för mig


idag kan ni läsa majas blogg

bara om jag kanske dör

jaha. jag vill lyssna på p3 innan jag sover men jag kan ju inte sova om det bara spelas hiphop. varför spelas det eggande musik på kvällen? det är ju då man ska sova, då är det ju tänkt att man ska varva ner. det gick över till vaken med p3 iallafall och jag höll precis på att somna då de satte igång och spelade I want it that way med backstreet boys. det var så kul att jag skrattade mig klarvaken. nu kommer jag aldrig kunna.somna. jag har läst alla bloggar och loggat in på facebook två gånger och skrapat aplotten på apberget (20p!!) så nu finns det inget mer att göra. bara skriva ett blogginlägg. nu är jag färdig med det. nu har jag gjort allt.


jaha

är det kul att min mamma har hundra mer i rating i betapet än mig nu eller? vet ni ens varför? för att jag måste lära mig en massa objekts och subjektsform och reflexiva pronomen. jag kan en hel del nu men det tog hela kvällen och under tiden så frågade mamma om hon fick låna min dator för att hon skulle "kolla upp var djursjukhuset låg". jaha. när jag gick in i mitt rum så satt hycklarmamman och spelade betapet. var det här nödvändigt eller? nej. det är min svenskalärare yvonnes fel. tack för det yvonne.

ströblogg IIIIIIII

jag tror att jag har blivit sockerknäpp. sockersjuk kan man inte säga för det är ett annat ord för diabetes. jag kan inte sluta tänka på socker. idag på vår lektion i samhällskunskap A tänkte jag på allt godis man kunde köpa om man hade hundra kronor. efter det somnade jag i en minut. det är vad socker gör med en, man blir aptrött. om jag hade en fisk skulle jag mata den med socker. det har inget med det här att göra men det hade kunnat vara ett roligt experiment.

vi ses på bloggen

idag har jag skrivit typ tio utkast. varje gång jag har försökt skriva något har det bara blivit halvfärdigt för att jag blivit störd. tex imorse när jag skulle skriva ett morgoninlägg om radio eller något annat så kom det en klasskamratjävel och ville prata. han satte sig mitt emot och pratade om jättemånga olika saker och sen kom en till och satte sig bredvid och då var jag tvungen att sluta. det kändes obekvämt att skriva samtidigt som någon läste.

nu har jag skrivit 400 inlägg

antal tyskalektioner: 5
gånger jag tänkt att jag inte ska gå på tyskan: 34
gånger jag sagt att jag inte ska gå på tyskan: 15
procent närvaro i tyska: 100
tyska ord jag har lärt mig idag: 0

jag mutar mig själv med en kaka för att gå på tyskalektionerna. överväger även helt seriöst att välja tyska steg 4 som indivuduellt val. jag vet inte vad jag skulle läsa annars. eller vadå det finns hundra roliga kurser men jag vill hellre vara med några jag har känt i en halv termin som jag fortfarande inte känner än några jag inte känner alls. eller jag vet ju inte ens. varför vill ingen jag känner läsa körsång A tex???? varför vill ni bara läsa massa helvete varför är ni på det viset?

x3m

jag har fått ett atopiskt anfall. jag tror att man kan säga så. det låter iallafall mycket finare än att skriva att det har blossat upp eksem över hela min kropp. det enda roliga med det är att eksem är ett roligt ord. exem skriver jag ibland när jag tänker vara lite festlig. men en ännu festligare förkortning är X3M. så heter nattklubben i umeå som man får gå på om man har jättemycket eksem. skoja. där får man gå om man har fyllt arton. till hudkliniken på norrlands universitetssjukhus får man gå om man har jättemycket eksem, en remiss och en kallelse. eller egentligen går det till så att om man har jättemycket eksem får man gå på vårdcentralen där de skriver en remiss till hud och sedan får de  på hud skicka en kallelse när de har tid. om tre månader ungefär. det är skitlång tid. på tre månader hinner man X3Ma sönder. snart kommer jag inte ha någon hud kvar. så när jag får min kallelse och åker till hudkliniken kommer det bara vara kött och ingen hud kvar. och då kommer de säga att man får gå till vårdcentralen och be om en remiss till plastiken istället.

Ååååå ~ SOPA!

idag åkte jag skridskor sen åt jag spenat. jag ramlade två gånger när jag åkte skridskor. är inte direkt bäst i världen på skridskor. men jag är ganska bra på att åka buss

det värsta som kan hända inom bussväg:
1. missa bussen
2. somna på bussen och missa sin hållplats

jag höll på att somna på bussen idag men jag gjorde det inte. jobbiga saker med att somna på bussen förutom att missa sin hållplats är att andra kan titta på en när man sover. det är förnedrande. det och när folk lyssnar när man snyter sig.

jag bara stog ner i duschen...

den trettonde ska jag träffa min super vän jenny. vi ska på ett slags jippo. vissa av er kanske fattar vad vi ska göra när ni ser datumet men annars ska ni få en kryptisk ledtråd här:

kattungen

sven börjar bli könsmogen så nu sitter han i vardagsrummet och ropar på katthonor men det är inga katthonor vakna här, bara lille jag. 

jag är ju ingen katt.

vi ska kastrera honom på onsdag. jag undrar om han kommer bli ledsen då.

nej tack sa jag

inatt drömde jag att min pojkvän grim dunkels hade blonderat sig. eller överhuvudtaget ändrat sitt utseende totalt. typ som om någon hade bytt ut honom fast jag fattade inte. han hade även börjat röka och hänga med en skitäcklig brud som gick på min skola i högstadiet. när de ville vara ensamma bad han mig att gå och köpa ciggaretter. jag gjorde det men sen märkte jag att biträdet hade blåst mig och fyllt hela paketet med tändstickor för att hon hade fattat att jag var för ung. den ägningen fick mig att börja gråta också grät jag ändå tills jag vaknade klockan halv åtta för jag verkar ju ha en sån kroppsklocka. men det gjorde inget då. då var det faktiskt skönt med lite verklighet.

förresten så är det kanske dags att  sluta blogga om sina drömmar och börja göra saker istället. eller vadå, jag vet inte. att jag drömmer så hysteriskt kompenserar nästan upp för att ägna en lördag åt att plugga grammatik. en gång drömde jag så bra att jag under drömmens gång insåg att det bara var en dröm också tvingade jag mig att öppna ögonen. eller så drömde jag att jag gjorde det bara. jag vet inte. ibland är det fan svårt att veta.

grammatik

Är det vettigt att ägna en lördag åt att plugga grammatik? Nej. Men jag gjorde det ändå. Jag kommer säkert vara vettigast på provet på onsdag. Varför är jag så jävla töntig?

på radio

när jag vaknade idag hade jag ont i huvudet. jag vet inte varför men jag antar att det antingen var för att a) jag sov för hårt b) jag lyssnade på lugna favoriter hela natten även när jag sov c) jag drömde så mycket.

anledningen till att jag lyssnade på lugna favoriter innan jag skulle sova var att det som spelades på p3 klockan två inatt inte gick att lyssna på utan att bli knäpp. jag har inte lyssnat på lugna favoriter så mycket tidigare. vi lyssnar bara på mix megapol på radion i bilen sedan de tog över rix fms sändnings...ställe. jag vet inte varför. mix megapol är ju den sämsta kanalen. då är ju lugna favoriter eller kanske till och med rockklassiker bättre.

alla tyska ord jag har lärt mig hittils

jag har inte orkat ta bort madrassen som thilde sov på när hon var här för en månad sedan, trots att den är så vidrig. thilde kallade den råttmadrassen för att det var hål i tyget så skumgummin tittade fram. och det hålet bara växte. dammet växer också. jag låtsas som att jag inte kan dammsuga när det är en madrass i vägen. egentligen tycker jag att damm är ganska äckligt, jag vill ju att det ska vara dammsuget men nu låtsas jag att jag inte kan dammsuga. jag vet inte varför jag låtsas för mig själv. det hade ju varit en annan sak om jag hade låtsats för min mamma eller för min katt sven men nu låtsas jag för mig själv.

bra jobb för kvällens planer

jag har: ätit soppa.  sedan missade jag ungefär hela lets dance utom den sista dancen och det var hasse som dansade och han är ju ganska kass. eller jag är ju ganska kass. jag har inte ens bloggat. jag har kanske fem olika saker jag skulle kunna skriva om men jag har inte gjort det. men det är för att jag har mens. jag gick på tyskalektionen idag fast jag hade mens. det var bra jobbat av mig. till nästa fredag ska vi ta med en tysk sång men jag kan inga.

kvällens planer

1. äta soppa
2. titta på lets dance
3. blogga

försök till att publicera ett blankt inlägg: detta fält måste fyllas i

detta fält måste fyllas i

öppet hus

timmar på skolan:  ungefär 10
dagens vildmannen: grekisk pasta (GOTT)
antal sms jag fått idag: 5
antal missade samtal: 1
varför jag bara glömmer mobilen hemma då folk försöker nå mig: vet inte
tid jag stått i entrén med annika för att informera: 45 minuter ungefär
gånger jag försökt pracka på en bildtvåa information om gymnasievalet till midgård: 1
gånger jag sagt fel klassrum till folk som velat titta på arena: 1

en rolig sak maja sa idag: om man tar bort o:et i louder så blir det luder
tråkighet i procent på det här inlägget: 87

järvheden chockar med sång och va

en kille i min tyska hälsade på mig idag och jag blev glad på riktigt. jag vet inte om han gjorde det för att han kände igen mitt ansikte men inte riktigt kunde koppla och hejade för säkerhets skull men jag hoppas ju inte det. jag hoppas att vi är på väg att bli vänner nu och att han fortsätter att hälsa jätteofta så att folk måste fråga vem är det så jag kan svara en i min tyska bara. och att det inte skulle vara konstigt om jag satte mig med honom på nästa tyskalektion istället för att sitta själv. nä, hahaha alltså där gick det för långt. han har förresten redan en kompis att sitta bredvid på lektionerna.

digibild

digibild går ut på att man ska jobba med photoshop på ett estetiskt sätt. det är våran estetiska verksamhet på 50p.efter det här så har vi datakunskap. det gick en tjej i våran klass förut som hette nadja. hon tyckte att datakunskap var roligare än digibild. sedan slutade hon i klassen och började en samhällslinje på lilja istället för att hon tyckte att det var värdelöst att bara ha en massa "glassar ämnen". då ville hon hellre läsa något vettigt. efter klassbytet så tog hon bort sitt apberg och gjorde ett nytt och sedan vänförfrågade hon alla i sin ex-klass igen. hon har vänförfrågat mig hundra gånger men jag tackar alltid nej. hon förstår inte det nej:et. hon förstår inte att ibland går det inte att bara vara vänner efter att man slutat vara klasskamrater. till exempel; vänner jag har kvar från högstadiet: 0.

annika har g+ i datakunskap. bra jobbat gumman.

Alla vårens modemåsten finns på KappAhl!

inatt drömde jag en mycket verklig dröm om att jag hade en anonym hater. han började ringa mig från ett mobilnummer som började med 070414 och till slut sparade jag numret som PASS. det betydde att jag skulle passa när han ringde. på morgonen fattade jag ingenting. jag var så förvirrad att jag var tvungen att kolla att jag inte hade någon sådan kontakt sparad. när jag såg att jag inte hade det förstod jag att det hade varit en dröm.

en sak som hade varit roligt: om jag hade sparat en kontakt som pass i sömnen

kul

hon hade glömt att vi skulle ha lektion. nu kommer hon.

oj

nu är samhällskunskap A-läraren snart tio minuter sen. jag blir alldeles nervös när jag hoppas på att hon inte ska komma. vi ska redovisa en nyhetsanalys och ha ett läxförhör. en gång var min tyskalärare sjuk tre tillfällen i rad. hon var så sjuk att det till och med stod på tv-skärmen att tyskan var inställd men den dagen kollade jag inte också väntade jag en hel håltimme på att ha tyska sedan satt jag tjugo minuter i en sal med tre danselever tills någon sa oj det är ingen lektion idag.

skitdåliga saker

lunchtid: 40 minuter
resterande lunchtid: 10 minuter
vildmannen vegetariskt alternativ: morotsbiffar med äpple(!?!?!) och lökfräs
resterande lektioner i ordning: matte, samhällskunskap, tyska
lektionstid tyska: 80 minuter
varför jag läser tyska: ???

sämsta uppfinningen genom världshistorien

lyckades förresten få tippex på näsan också och det går aldrig bort. när jag frågade min virrpanna till lärare hur man fick bort det sa hon att det inte gick. hon sa att det skulle sitta i oändligheternas oändlighet. jag tror att det måste nötas bort.

bra dag

idag hände följande på bildlektionen:

1. jag skulle färglägga och använde rött bläck som kladdade ut sig mot den svarta "tusch"pennan jag hade haft att fylla i med tidigare och det rann ut och kladdade sig och jag tänkte så här kan det ju inte se ut.

2. jag bad eva om tippex och tippexade över det fula

3. när jag ställt ifrån mig det råkade det välta och jag såg det men korken såg ut att vara på så jag brydde mig inte om det

4. men jag hade skruvat på korken skitdåligt så det hade runnit ut en massa tippex över bordet

5. jag gick och hämtade papper för att torka upp det och medans jag torkar spiller jag ut muggen med vatten bredvid mig och allt vatten rinner ut över min serie.

6.


elvis

varför ska katter hålla på och vara så märkvärdiga hela tiden? nyss gjorde min andra katt elvis ungefär världens sämsta hopp upp på diskbänken med en massa disk bara för att dricka ur en vattenkanna med en vecka gammalt vatten. varför gör man ens så när man faktiskt har en vattenskål med fräscht vatten?

curly s*e

jag är så trött att jag vet inte vad jag ska ta mig till. alla mina klasskamrater åker skidor en mil bort härifrån trots att det är mycket mer snö i stöcke. det är så hysteriskt mycket snö i stöcke. fast det var värre en gång, för flera år sedan. typ tio gånger värre minst. min mormor har kort på det.

när jag och mamma tittade på p3 guldgalan i helgen så tog hon åt sig när jag sa att takida var så jävla dåliga. hon sa att om man blev nominerad till något sånt där kunde man ju faktiskt inte vara dålig. nähe. jag tror att hon tycker att takida är bra i smyg men att hon inte vågar stå för det.

fiskar

på blocket är det en som säljer feta guldfiskar för runt hundra kronor. men för att ha en fet guldfisk måste man ha ett fett akvarium. guldfiskar blir större ju mer utrymme de får. jag önskar att jag hade ett akvarium på tusen liter. då skulle jag köpa två skitsmå guldfiskar och sedan göda dem så de blev lika stora som kaniner. jag skulle mata dem med råttor som sven fångat. jag vill så gärna ha en guldfisk.

en annan på blocket säljer hela sitt akvarium på 120 liter med fyra stora slöjstjärtar i. slöjstjärtar är faktiskt lite mer tilltalande än guldfiskar, jag kanske hellre vill ha en sån. de ska visst vara sjukt inavlade också. när jag var liten hade vi ett akvarium med en slöjstjärt i. den dog typ av förkrympning efter ett tag. vi fattade inte att akvariet var för litet.

jag hade ett akvarium för typ två år sedan som jag hade en kampfisk och några guppys i. kampfisken åt alla miljarder yngel guppysarna producerade och sedan när den dog blev hela akvariet fyllt av guppys. det var så jävla äckligt. en guppy tyckte att det var så äckligt att han hoppade ut ur det hörnet där man har pump och stoppar mat igenom. sedan låg han på golvet och torkade tills jag kom hem. då fick jag nog och sålde akvariet.

ett inlägg för inläggets skull

min pappa verkar ha facebook eftersom att när jag skulle logga in så var det hans och inte min e-post som stod i fältet. är det vettigt att vara vän med sin pappa på facebook? då kanske han börjar läsa min blogg. jag prövade iallafall att söka på honom men han fanns inte. kan man ha en hemlig facebook? förresten så funkade det inte att logga in på blogg.se inatt när jag hade tänkt skriva ett värt blogginlägg. då gick jag och la mig istället och sedan sov jag bort det så det är därför ni får den här skiten om facebook nu istället.

vitkigt angående beteopaetp

det enda dryga med betapet är ju när den man spelar mot börja chatta med en i chatten. hatar att spela mot någon som skriver mer än ett obligatoriskt hej. det känns ALLTID som en kupp för att försöka få en att tappa koncentrationen. det värsta är när folk börjar klaga över att de får dåliga bokstäver. jag vet inte vilket som är värre; när de klagar trots att de leder eller när de klagar och ligger under. släng er i väggen IDIOTJÄVLAR.

en annan sak: idag skrek min mamma på mig med sådan panik i rösten att jag trodde att hon hade vält något över sig. jag sprang från soffan till köket för att se att hon satt vid.. datorn. då hade hon klickat ner betapetfönstret och visste inte hur hon skulle få tillbaka det eftersom att vi har ett annat operativsystem på den bärbara som hon inte riktigt kan med. "jag rullade precis också försvann fönstret!!!" sa hon och lät som om hon höll på att börja grina. älskar fan min mamma så jag kan dö.


körslag

nu har min lillebror besök av en tjej som är smygligist. hon brukar gå in i mitt rum och vandalisera så fort jag inte håller stenkoll. plus att hon är så jävla jobbig. typ en sån man nästan inte orkar vara i samma rum som för att hon frågar om allt. tex sånna här frågor: varför har du svart på dig, varför har du färgat håret, varför tittar du på det där etc etc.  nyss frågade hon varför jag sjöng. vad ska man ens svara på det?

jag såg på körslaget. vad skulle jag göra?


du är inte sparkad du har fått sparken se det som en gåva

haha radioprataren i p3 i radio bara "ja, jag ska ju vara programledare men det är ju lite av en hemlis fortfarande". hahaha. smartaste draget att sända sina hemlisar i radio. det vill jag också börja göra

uppdaterat tv-schema:
20:00 körslaget
21:00 p3 guldgalan

ströbloggandet har gått skitdåligt idag. min mamma har bakat snickers.

ströblogg öh

igår tittade jag på lets dance och gick och la mig innan tolv. ikväll är det körslaget på tv. jag ska titta på det och gå och lägga mig innan tolv. jag tänker inte gå ut, jag tänker inte göra det.


ströblogg tre

lite bilder på guldfiskar som tröst för... jag vet inte. jag måste köpa en guldfisk.




ströblogg två

på tyskan blev jag så plötsligt trött att jag blev illamående och kräktes över hela golvet så att vi fick sluta. skoja. jag antecknade hundra olika regler för bestämd artikel och blyertsen kladdade eftersom att det var en skisspenna och sedan blev jag alldeles trött. alltså trött på det viset att jag hade kunnat somna. jag tänkte nu kräks jag!  men jag gjorde det inte. jag höll mig.

ströblogg I

allt på internet går ju emot mig nu. först facebook och nu bloggkoll. idag när jag kollade mig själv på bloggkoll (inte för att börja bloggkolla mig själv, jag skulle bara kolla hur det såg ut...) så låg snittet på tolv. det är inte ens två inlägg om dagen, fast jag vet att jag skriver minst två inlägg om dagen.

idag tog jag annikas skämt på svenskan. hon viskade det till mig och jag sa det högt så att alla skrattade. nu tror alla att jag är den roliga.

saker som har hänt hittills

idag vaknade jag tre minuter innan min klocka ringde. när jag gick upp sa mamma att det var tjugofem minus ute. det  här skämtet måste ta slut innan någon dör.

skärmen på skoldatorn måste rengöras. klara har tagit på den så att det blev ett tumavtryck.

syv

vad är grejen med studievägledarna och att lämna ut folk? första gången jag var hos studievägledaren så inledde hon mötet med att ringa till en annan elev och informera om frånvaro. hon satt inte ens i telefon när jag kom, utan hon ringde medans jag var där inne och så lät det typ så här "ja, hej det är jag inger blabla du vet nog vad det här gäller ja du har ju inte så bra närvaro i skolan så jag vill att du ringer mig igen så vi kan diskutera det här blabla". och sedan så gick hon iväg och printade ut elevens frånvaro och visade det för mig, alltså hon visade ett schema som var helt rött och med namn och telefonnummer och allt som står på ett schema och så sa hon "SÅ KAN DET GÅ OM MAN INTE RIKTIGT VET VAD MAN VILL..."

och nu i eftermiddag så hade vi information om de individuella valen, alltså åtminstone hälften av alla ettor var där och man ska ~välja på webben~ så de visade på en stor skärm hur det gick till etc. på sista steget där man ska bekräfta så visas personuppgifter + val, och då har de inte gjort en riktig testanvändare utan lånat en riktig elevs användare och därför visas hennes personnummer och adress etc upp på skärmen inför alla som sitter i aulan. kul för den bruden. jag kände igen namnet förresten, hon gick på min skola i högstadiet.

tex det här :((

Ändrad info eller slogan:
 trubbel
 igår
 >>
»trubbel«
Info: 19-årig tjej från Umeå
Senast aktiv idag 00.14
Kort beskrivning
http://tankom.blogg.se

: den enda blogg jag egentligen behöver efter att nellie svek mig totalt.

suga

alltså den här dagen har varit så jävla dålig ändå sedan igår. jag kan inte ens dra hela historien eftersom att det kom ett gäng musikelever och satte sig i den tidigare tomma korridoren som jag sitter i och jag måste sitta här för jag måste ha ett uttag. så jävla typiskt. kan serri inte skriva när folk pratar. idag när jag jag gick till skolan trodde jag att mitt ansikte skulle frysa av, så kallt var det.

cool

jag kan inte blogga när jag har datakunskap för att tabulatortanten pratar så man blir alldeles förvirrad. excel går vi igenom och från början så tittade jag på genomgången halvhjärtat samtidigt som jag bloggade halvhjärtat men sedan kom jag av mig så nu bloggar jag bara. och det blir inget bra. jag kan inte koncentrera mig om hon inte är tyst. skriver i pauserna. det går så jävla långsamt.  jag vet inte vad jag ska göra. jag vet inte ens varför jag är här. om man fryser och är hungrig så är det två skitbra anledningar till att inte fara på en lektion och när jag sa det till annika så sa hon att det kommer sluta med att du går ändå. jag gjorde det. jag gick ändå. det är coolt att skolka men jag gjorde det inte. jag har blivit en lamer. nu måste jag lära mig excel. ett ig i datakunskap hade varit så jävla häftigt men nu måste jag lära mig excel.

svenska A

det är citrusfrukter på mina strumpbyxor. grön lime och orange apelsin och gul citron. det är typ allt som jag är allergisk mot plus katter och kiwi och när luftfuktigheten förändras tror jag. när jag får åka på hudkliniken på sjukhuset ska jag kolla upp allt jag är allergisk mot. sedan ska jag skrika ALLERGISK varje gång jag ser det så jag aldrig behöver utsätta mig för saker jag tidigare omedvetet var allergisk mot igen. sen kommer jag få världens mjukaste hud.

det kliar på bena.

strumptäckor

förstår mig inte på alla brudar på min skola som har strumpbyxor hela tiden. idag har jag strumpbyxor, men när jag gick till skolan hade jag täckbyxor. när jag gick förbi skåpet där arenaeleverna håller till så var det några som stirrade snett på mig. på täckbyxorna. de skrattade säkert bakom min rygg. men jag ska skratta när de får urinvägsinfektion. då ska jag skratta jättehögt.


naturkunskap

nu är det bara en halvtimme kvar tills min mamma hämtar mig. det var åttio minuter sedan jag slutade. sitter på bordet eftersom att det ändå inte är någon här att verka vettig inför. bara tusen små barn som ska på sin saxonfonlektion eller vad det nu är de spelar. de springer runt också pratar de lite sen går de in i ett rum och kommer tillbaka. jag klagar inte. de är typ tio gånger mindre högljudda än alla elever som har musik är när de är instängda i ett musikrum. om man har fnatt kan man välja musik som individuellt val. det tänker inte jag göra. jag tänker välja någonting tyst. som naturkunskap B. om man väljer till naturkunskap B kan man gå omvårdnadslinjen på universitetet och bli sjuksköterska. som sin mamma.

hela och halva tyskor

nu har jag tagit igen bloggkoll. jag läste femtio inlägg på samhällskunskapen. nu har jag bara bloggsvackan och betapetsvackan kvar. är det töntigt att ha en bloggsvacka? typ lika töntigt som blondinbellas paus för att lära sig andas? för det var inte så. det var en paus för att fixa sin dator.

nu har jag precis haft tyska i åttio minuter. till skillnad från det andra så tror jag min tyskasvacka är kronisk. den går aldrig över. det tar alltid emot att säga schönes wochenende till min lärare på fredagar. jag uttalar det alltid fel OCH jag piper alltid fram det. som när jag måste säga hej till folk i förbibarten ibland. det låter så ömkligt, som ett hiiij istället för ett tydligt hej. men det kan inte hjälpas, man måste ju säga hej. ibland brukar jag försöka le mitt gladaste leende istället. jag övar på det i spegeln ibland, så att det inte ska se halvhjärtat ut. när folk ler halvhjärtat åt en känner man sig ju sämst i världen. man vill ju vara en sån som folk ler helhjärtat åt.

samhällskunskap

nu funkar alla datorer igen, särskilt skoldatorn. bra jobbat av mediateknikerna på skolan. nu behöver jag inte anteckna för hand på samhällskunskapen, nu kan jag ju anteckna här.

samhällskunskap 13/1-09
~~~~Nyckelord~~~~
Jämviktspris
Utbudsöverskott
Efterfrågeöverskott
"Den osynliga handen"

ett jättelångt inlägg

jag var hos min mormor idag, tillsammans med min enda inte-skånska kusin. hon är snart två år och pratar jättemycket. hon pratar dock inte så man förstår, vilket gör henne till typ den mest krävande kompis jag har. jag förstår ingenting hon gör. efter att ha lekt lekar som mest innefattar upprepningar av en handling (exempel: springa från ett rum till ett annat eller flytta en sak från a till b och sedan flytta från b till a igen 20 gånger eller stänga in mig i ett rum och öppna när jag  knackar och sedan stänga in mig igen osv osv osv osv i all oändlighet helst)  och pratat med någon som jag inte förstår men som förstår mig perfekt och därför kan välja när man vill och inte vill förstå för att alla ändå utgår från att man inte förstår i typ tre timmar så var jag helt slut mentalt. då tänkte jag såhär: nu. nu tittar vi fan på teve. 

trots att min mormor bara tittar på ettan och tvåan så har hon jättemånga kanaler och bland dem fanns playhouse disney. jag har aldrig tittat på playhouse disney helhjärtat förut, jag har mest gått förbi några gånger när det råkat vara på våran egen tv. men jag vet iallafall att det ska rikta sig till de yngre/de mindre våldsamma barnen. nu vet jag även att det inte är en mindre knäpp kanal bara för det.

de flesta program är animerade på ett hypermodernt sätt som i 3D eller på något liknande, och sedan har de verkligen satsat på pedagogiken i programmen. det är typ tänkt som någon sjuk ursäkt till att man låter sina barn titta på tv hela dagarna. "de lär ju sig saker" så föräldrar slipper ha dåligt samvete. jag hann titta på 3 program, och i 2 av dem var det som tänkt att man skulle sitta och prata med tv:n. jag skämtar inte, musse pigg bad mig och min snart tvååriga kusin att ställa oss upp framför tv:n och HOPPA UPP OCH NER för att hjälpa honom hoppa på en trampolin för att kunna ta ner ett FÅR som hade gömt sig i en låda på en hylla.

sedan kom ett program som hette små einsteins. där for dom till sydafrika och skulle transportera glass till en födelsedagsfest.
tv: ja, glass! det som är så gott. vilken är din favoritsmak?
min kusin: (din) mammaaaa
tv: mm, ja. det är MIN MED

det blir vad man gör det till alltså. imorgon är det skola men jag kommer inte lära mig något eftersom jag kommer att vara tvungen att fortsätta bearbeta den här dagen. nu är det dags att sova.

shit asså

har fått en kommentar av agent_victor. jag trodde han var död sedan han tog bort sitt apberg.

""""""""!!!!!!!!""""""""

när man är så här lite hängig över att man inte kan sova brukar det vara kul att logga in på facebook och få lite bekräftelse på sin existens men nu idag när jag loggade in på facebook hade jag fan inte fått en enda vänförfrågan. ingen kommenterade ens att jag hade bytt profilbild. kul då, kul!!!!!!! ska visa hur det känns i mitt hjärta nu:

blorrebella

idag såg jag blondinbella när hon dansade på tv, och sedan läste jag hennes blogg, och kommentarerna på några av hennes inlägg. blondinbella är ju spamhorornas kung. folk spammar sina egna bloggar som kommentarer på hennes inlägg. de bryr sig inte ens om att låtsas vara intresserade, de bara skriver adressen till sin blogg typ tio gånger det är ju smart. om jag också kunde sjunka så lågt så skulle jag göra det.

bra dag

antal tider på en frisörsalong: 1
antal tider hos en elev på en frisörsalong: 1
antal matcher i betapet: 0!!!!!!!
antal brev jag fick idag: 1
antal människor som satt på bussen när jag och thilde skulle åka buss: 100
namn som thilde överväger att byta till på apberget: agent_thilde, thilde985
antal gånger min lugg delade sig idag: 5
antal gånger någon sa till: 0
antal blogginlägg jag ligger efter: 4

antal gånger min lillebror chattat med jenny från min msn idag: 1....

en gång när jag blev arg

idag när jag gick in hos en frisör och försökte få en tid hos en elev så var det omöjligt. det var omöjligt att få en tid för det fanns ingen tid. det tog för lång tid om man ville avfärga och infärga som det heter. nu har jag sålt mina hårplaner också. inte ens där hade jag råd att vara lika mystisk för då hade det inte blivit något inlägg. iallafall så slutade det med att frisören inte ville prata med mig längre för hon hade en kund som låg i ett handfat så hon sa åt mig att stå utanför salongen klockan halv tio imorgon på drop in salongen. då skulle det jobba en elev som man bara kunde boka på plats och skriva upp sig på en väntlista hos.

jag sa: tack, det ska jag göra.

jag sa inte: tack men det känns så obekvämt för jag bor i stöcke och måste ta en tidig buss in och sedan slå ihjäl minst två timmar på stan när det är skitkallt ute och inga affärer öppna bara mcdonalds, jag kan ju inte sitta på mcdonalds i två timmar när jag inte ens äter kött dessutom ska thilde komma och sova hos mig och vad ska jag göra då? ska jag lämna henne i stöcke helt ensam i mitt hus med sven och min andra katt elvis när hon hatar elvis och inte ens kan ta sig från stöcke? varför förstår du INGENTING hur kan det vara så svårt att få en tid, tider bokar man ju hela tiden

det ringer

nu funkar inte den stationära datorn heller. i eftermiddag ska jag vara med thilde. vi kommer inte kunna sitta vid datorn för alla kommer vara upptagna. det är bra, då kan man göra annat. som typ att bygga en snögrotta.

igår somnade jag klockan tolv. det var bra, bra jobbat av mig.

hejdlöst roligt

mitt paket kom idag. jag har gjort lasagne med bladspenat. det var roligt men sen har det inte hänt något mer.

kom ihåg detta

chatten i giraffen 14:33:
mammamu: det är lätt att säga att det inte finns några jobb( vilket jag kan hålla med om till viss del) Men det kommer inga jobb om man sitter å spelar beta heller

facebook

ibland när jag gjort allting roligt som går att göra på internet och fortfarande inte kan slita mig så brukar jag logga in på facebook. det är alltid lika roligt.  jag har alltid minst en vänförfrågning varje gång jag loggar in. på facebook har jag hundra mer vänner än jag har i verkliga livet. på facebook är jag vän med en kille som heter erik fjällner. på riktigt vet jag inte ens vem erik fjällner är, eller varför han vill vara min vän. en gång sökte jag på erik fjällner på hitta.se men den enda träffen jag fick var en som hette jan-erik fjellner. sedan sökte jag på jan-erik fjellner på facebook men han fanns inte.

jag vill att alla som har facebook och läser det här lägger till mig nu direkt. på facebook heter jag: nellie jonsson. det gör jag även i verkliga livet. jag vet inte varför jag avslöjar det här, men har man en blogg med läsare så vill de ju veta allt om en. det är inget roligt att läsa om man inte avslöjar något. jag har precis sålt mig.

jobbig pappa

idag svarade pappa på "skulle du inte gå och lägga dig" med "jag har ju redan legat".

men bland den värsta och obehagligaste responsen jag fått på något jag sagt var i veckan när jag sa att jag ville jobba som glasblåsare när jag blev stor. när min pappa inte reagerade tillräckligt engagerat så ändrade jag mig och sa "eller kanske dasblåsare" och då han ba "precis som mamma". 

antingen måste han ha missuppfattat det jag sa eller svarat per automatik utan att ha reflekterat över vad jag sagt. kan inte tänka mig något annat.


välja

alltså jag försöker verkligen blogga och spela betapet samtidigt men det går inte jag är ledsen

bra dag

idag är jag torr. det går inte att leva med, jag hatar att vara torr. det gick en kille i min klass förut som hade så fruktansvärt torra händer. han gillade att dansa. när det var dans på gympan fick jag alltid dansa med honom. sedan var jag tacksam i typ en vecka efteråt för att jag inte hade torra händer. jag vet inte om jag ska fortsätta vara tacksam. det känns som om någon skrattar mig i ansiktet. typ suger ut all fukt ur min hud överallt utom på händerna. jag har aldrig varit torr på händerna.

detta fält måste fyllas i

ändå sedan jag fick julsupporter av apberget har den unika besökarstatistiken ökat drastiskt. jag skulle vilja säga att det värmer men jag vet inte. jag vet inte vad jag ska göra med alla ströläsare.


här var när jag var utomlands med min familj och mådde lite dåligt och mamma sa att det var saltbrist så då åt jag chips

kul trettondag

Nä alltså idag var sista dagen som slaktas till att fara ner på stan för att LETA drop-in tider, det är dags att börja våga boka per telefon. Idag var jag på nästan alla frisörsalonger i stan. En hade en drop-in tid. Klockan fyra. Det var för sent.


jaha

är det kul att vakna till att alla i min familj här ätit upp all frukost? nu har jag ätit 50 russin och en kopp te till frukost. det fanns inget annat. inte ens bröd och inte ens havegryn så jag kunde göra gröt. hatar serri när det blir så här.

en annan jävligt FUL grej var att typ en sekund efter att jag klivit upp och gått ut ur mitt rum david ba du måste ju KLÄ PÅ DIG VIDE KOMMER HIT!!!!!!!! och ok, det skulle jag köpt om det inte var så att sist vide var här så var david INTE påklädd förens typ fem minuter innan vide skulle åka hem. min lillebror är en sån hycklare.

varför det kan vara så svårt att få kontakt med mig II


varför det kan va svårt att få kontakt med mig

1. glömde mobiltelefonen hos grim
2. knullade skoldatan så att det inte går att starta och det är: 1 vecka kvar tills jag börjar skolan så skoldatateknikerna kan få titta på den. min pappa tittade på den först men då hade dom skollåst den och då han ba orka.

annars har jag ju en egen super stationär dator men den vill min pappa så gärna använda just nu *oj otippat*

åh

jag har börjat minnas allting jag drömmer. jag hade en kompis förut när jag var yngre vars enda skill förutom att prata i telefon var att hon kunde minnas allt hon drömt. vi brukade prata i telefon i två timmar varje dag ungefär för att det var så svårt att avsluta ett samtal med någon som aldrig slutade prata och sedan när vi pratat/jag bekräftat allt  hon sagt så mycket att det inte fanns något mer att säga så brukade hon alltid berätta om vad hon drömt. och jag trodde alltid att hon ljög ihop allting för att jag fattade inte hur man kunde minnas så mycket av det man drömt men nu händer det mig själv så nu fattar jag.

här är en lista på några saker jag drömt så att jag inte behöver ringa och tvinga på någon. man behöver inte läsa det här.

1. för några nätter sedan drömde jag att jag blev gravid men att jag inte brydde mig så mycket. sedan så var jag helt plötsligt höggravid och då kom jag till insikt och ba vad i helvete håller jag på med och magen var så tung att jag inte orkade gå och jag fick skitfula bristningar och grät jättemycket men jag vaknade innan jag behövde föda.

2. att det kom en muterad skitstor mal och terroriserade våran familj med jämna mellanrum och vi visste inte vad vi skulle göra och jag gömde mig på sidan av badkaret för att där kunde den inte komma åt mig för badkarskanten.

3. på natten INNAN jag sov pratade jag med en tjej på msn och sedan när jag somnade drömde jag att hon sa något väldigt suspekt och det var så verkligt att jag var tvungen att kolla msn-historiken sedan för att se om hon verkligen hade sagt det på riktigt.

seriösa övervägningar

jag överväger helt seriöst att byta till blogspot. det enda som får mig att tvivla är radisorna.blogspot.com. hahaha.

post

idag var en lite mer meningsfull dag än igår. jag har hunnit med ganska mycket.  jag har varit på jysk och rusta och h&m och obs och när jag kom hem hade jag fått två brev. ett krav från biblioteket och ett från posten om att jag hade fått post. eller ett paket alltså, det stod att jag skulle fara och hämta det på OKQ8 i brevet. men när jag for dit så sa dom att mitt paket var i ånge för det hade blivit en försening. vad är det för stil? dålig stil. skitdålig stil.

Nellie säger: du är ungefär 11 månader och åtta dagar äldre än mig

hanna säger:
du låg i magen då jag var en äcklig tjock bäbis
tänk att jag var bäbis i 11 månader och åtta dagar innan du ens FÖDDES

morgonpasset

det känns som att en larv har krupit in i mitt öra, som en liten öroninflammation. när jag var sex år hade jag riktig öroninflammation. då for vi till sjukhuset till en doktor som tog fram en sug och sög ut något som såg ut som ett cornflakes ur örat fast det var bara äckligt snor och vax och sedan när vi gick ut i korridoren kräktes jag hela frukosten på golvet. och det kom två sköterskor och torkade upp jordgubbsfilkräket och dom tyckte synd om mig för att jag hade kräkts och jag fick ett klistermärke med katten jansson på.

david var sjuk och kräktes tio gånger på nyårsafton och alla bara gick och väntade på att bli sjuka men ingen blev sjuk och igår ville david ringa vide och fråga om han ville leka idag och mamma sa vi får se om du är frisk men david sa ursäkta jag är redan frisk idag.

förresten så är det bra att ni bloggar på natten så man har något att läsa.

sug på den markus krungehårdgåpd

idag när jag lagade mat så tog jag i vitlök med handen för att jag skulle hacka den. nu luktar hela handen vitlök.  det är bra. särskilt är det bra om det skulle komma en vampyr.

nu hinner jag inte skriva mer för att det går en dokumentär på tv som heter jag tänder på amputerade. jag måste se den.

jag tycker inte om kolsyrat vatten

För två år sedan fick jag och min lillebror en sodastream i julklapp. Den användes konstant i tre månader sedan hände något för alla slutade använda den. Nu brukar bara min mamma använda den när vi ska ha fest. Då kolsyrar hon vatten och lägger i lite lingon. Alla brukar tycka att det är fräscht och exotiskt. Lite som ett vuxet partytrick.

Sven har hatat mig hela dagen. Jag vet inte varför.

bra jobbat

Mina planer för i år: färga håret

Idag har jag sovit fyra timmar, ätit en pizza och spelat elva matcher i betapet.
Nu är det dags att göra någonting annat.


svar på varför det här året kommer bli ett skönt nytt år

dagar kvar tills jenny fyller år: 130

RSS 2.0