de vet ju dem som känner mig. särskilt jag.

idag är dagens plan att göra ingenting. det finns det ingen reservplan på. jag har utnyttjat fujifilms erbjudande om att framkalla 100 bilder gratis. 100 bilder är skitmycket, jag har suttit hela dagen och försökt fylla det . lyckades till slut. då kändes det bra. hoppas de är snabba på att skicka. jag vet inte vad jag ska göra med 100 framkallade bilder. jenny har tapetserat sitt rum med dem. inte mina bilder alltså, utan sina som hon framkallade för skitlänge sedan. poängen var iallafall att min pappa tapetserade mitt rum när jag var kanske 9 så han kanske blir ledsen om jag tapetserar om nu igen. jag kanske måste köpa ett fotoalbum. gud vad jobbigt. att man tror att man ska få saker gratis alltså.

eller så gör jag ingenting med dem. hittar 100 bilder om 50 år och tänker att det var bättre förr kanske. eller sämre, om man vill vara sån. cool alltså. jag kanske måste börja bli lite cool.


här är en bild jag tänkte lägga upp på min bilddagbok.
men jag la den på min blogg istället för att jag är så oförutsägbar.

gissa sven


åska

dagens reservplan om det blir skitdåligt väder
spela betapet

ändring

ibland känns det som om jag är dum i huvudet på riktigt

dagens reservplan om jenny är dödssjuk
grina och dö och be till rättvisans rättvisa att jenny inte dör

dagens reservplan om jenny är sjuk
lägga sig tidigt. jag har lagt mig tidigt varje dag sedan i tisdags nu.

nej men jag lyssnar inte på alice i videolandet

dagens planer
jenny
döbelns

dagens reservplan om jenny är dödssjuk
lägga sig tidigt. jag har lagt mig innan tolv varje dag sedan i tisdags nu.

man är ju inte mindre barn för att man är utvecklingsstörd

eline har lärt sig att säga bä nu. det var skönt. med omväxling alltså.
och idag såg jag att hon inte var en bebis längre. hon är ju ett barn med språkproblem. det kändes bra att inse det. fast när ju mer jag tänker på det desto mer vet jag inte. om jag skulle gå ut nu och erkänna henne som ett barn så är jag inte säker på att hon skulle förstå. det är det som är det jobbiga med henne. ibland känns det som att hon förstår allting egentligen, och är så smart att hon låtsas att inte förstå. då känner jag mig dum.

annika har ett brorsbarn som är en bebis på riktigt. den är bara några dagar gammal.
jag och annika har en överenskommelse att kalla bebisen för korven. det är ett bra namn. snart får hon skaffa en egen blogg tror jag, är ganska less på att blogga åt henne.

du hänvänder dig skriftligen eller muntligen till

en jättejobbig grej är ordet HIMLA och att jag använder det. det gör inte min personlighet rättvis. vad jag vet är man inte särskilt hård när man säger himla, det är bara en sjukt fånigt ord. eller vadå fånigt? fånigt är ett sjukt mesigt ord.jag tror jag måste sluta prata om det ska vara såhär. eller ta över högsta posten på SAOLs kontor och bara avskaffa vissa ord. kan man inte lägga ett ord i betapet så finns det ju inte. då är man bara dålig och oseriös om man använder det. och vem vill vara oseriös, egentligen? nä just det.

jagbok

men jag känner pressen att skriva saker. enda ursäkten jag har till att jag inte skriver hela tiden är att jag inte fått min dator av skolan än. jag ska få den nästa vecka, alla andra i min klass har en redan. det var underbart att sitta i klassrummet idag, strax innan vi började, vända blicken åt vänster och se hur ALLA sitter med sin datorskärm uppfälld. det kändes bra, jag kände mig bättre. jag hann inte kolla vad alla gjorde, men de satt säkert på apberget. eller facebook. på digibilden hörde jag några i min klass prata om facebook. det var pinsamt, men de visste inte om det. jag kände dem inte tillräckligt bra för att säga det till dem heller.

jag är den enda i min klass som inte har en dator. men inte den enda i hela världen. på minerva får de inte sina datorer förens om ett halvår. det sa hanna. grejen med det är att på minerva ska man få splitternya 09upplagan av iBook. dessutom får man ett kort på iksu. ibland fattar jag inte varför jag bara inte går på minerva istället. jag brukar tänka att det är för annikas skull. vad skulle hon göra utan mig. ändå sedan vi började i samma klass har vi suttit som klister. det är roligt. det var thilde som sa det. sedan sa hon att vänner har man ju för alltid men klistret kan ju lossna.
det var inte lika roligt att tänka på men jag skrattade ändå.

kattmat

nu är jag vansinnigt arg. imorse när jag vaknade så berättade mamma att en katt som heter FELIX hade varit här och försökt äta upp sven. om jag hade sett det så hade felix varit flihskas nu, hallå vem döper sin katt till felix? det heter människobarn och fåglar. jag är så arg. om någon som läser det här planerar att äta min katt så skulle jag bara vilja säga att gör inte det för det blir inte roligt sen.

egentligen vill jag stanna hemma med sjukt barn från skolan, men sven verkar ganska pigg. han har säkert glömt vad somm har hänt redan. det vore så himla typiskt honom.

runt här

alltså annika har ju min blogg som startsida från sin skoldator nu så jag måste börja uppdatera oftare. själv får jag ingen dator. skoja ba. får en nästa fredag mmm..

allt ett namn på en katt



svenskjir


jag ringer dig fan när jag är glad också

alltså alla har väl sett det där klippet med tjejen från nattliv som spyr i direktsändning för att hon har mensvärk

har man inte det så alltså jag bryr mig inte ens. det finns säkert på youtube. i vilket fall så skrattade jag åt henne när jag såg det för att jag trodde inte att man kunde kräkas av mensvärk på riktigt. jag har alltid trott att hon var jättebakfull. men idag spydde jag av mensvärk. sen grinade jag, sedan ringde jag min mamma. egentligen skulle jag inte sova hemma för att de drar fetaste festen men min mamma älskar mig faktiskt. så jag fick komma hem och sova tills de vred på högsta volym och dansade till sådant som var populärt när de var unga. ganska typiskt. jag vågade inte säga till min mamma att jag hade spytt av mensvärk. jag var rädd att hon inte skulle tro på det.

sådär nu ser du ut som en riktig mamma

ska blogga mer. har så himla många trogna läsare. eller kanske inte, vet ju inte ens. känns ju som hälften är spammare. alltså ni engångsläsare, engångsspamkommenterare: kan ni bara förstå att ni förstör mitt liv?

en annan grej som har förstört mitt liv är fan mitt tangentbord. jag kan inte göra frågetecken eller sånnadär upptecken, sånna man gör när man ska göra skitstörande smileys. måste kopiera frågetecken om jag ska använda dem. det är så pinsamt.

och idag när jag klev på bussen i stöcke regnade det inte. och när jag klev av bussen på vasaplan öste det. hade inget paraply, fick köpa ett på hemköp. allt som satt nedanför mina knän blev genomvått när jag skulle gå till skolan. min tjocktröja blev lite blöt också. det var så himla jobbigt. sedan skulle vi på en skulpturpark. annika sa att vi kunde gå hem till henne innan och hämta kläder som jag kunde få låna. det ägde. jag hade mjukisbyxor och en tröja som det stod ÅLIDHEM på . det blir man inte blöt i. men blöta skor är man redan blöt i. det är så himla jobbigt. så himla opraktiskt. jag tänker aldrig mer gå ut när det regnar.

jag kom hem iallafall. sven låg torr i min säng, han hade sovit. när han vaknade tittade han på mig som om inget hade hänt. jag blev så himla arg. gud vad han är bortskämd.


mmmm

har börjat skolan nu. hade en skitrolig grej att skriva om det men det var för några dagar sedan så nu råkade jag glömma det. sorry.

nöl i håstacken

men idag gjorde vi SCHAMPOO av tvättnötter. det var genialiskt. jag har inte prövat det än, men jag är övertygad om att jag aldrig kommer ha testat ett bättre schampoo.

jag har gjort två andra viktiga saker idag. en var att titta på arns rike, det tänker jag fan aldrig göra igen. den tog ju aldrig slut. den andra viktiga grejen var att länka min blogg lite diskret på min bilddagbokspresentation. ändå en ganska viktig grej, även om jag aldrig uppdaterar min bilddagbok så jag får nästan inga besök. nu måste jag ju bli lite mer seriös. kanske skaffa en bloggdesign. haha gud vad bra jag är på att ljuga, kan inte förstå det själv hahaha.

resten av dagen spelade jag betapet. det har blivit min nya hobby. jag är skitdålig på det, så jag vågar bara spela mot jenny men jag har vunnit en gång faktiskt. det var för att jenny gick över tiden så mycket att spelet avslutades automatiskt och hon fick 190 poäng minus. då hade jag kanske en poäng mer än henne, så jag vann. gud vad bra det kändes.

det betyder inte

att jag tänker sluta blogga. för jag kan inte, eller om jag skulle lägga ner så skulle jag vilja skaffa en ny i arton år men jag skulle aldrig orka. aldrig komma igång. det är två år och fyra månader och åtta dagar tills jag fyller arton.

ska sluta sitta och vältra mig i självömkan över att jag sover så mycket och ändå alltid är så trött. idag när jag åt frukost fick jag höra att det handlade om långa och korta kolhydrater. nice.

nu kommer eline. det är nästan ett anagram på mitt namn. hon är arton månader och fem dagar gammal. vi är kusiner. hon bor här med sina föräldrar över sommaren i en husvagn. idag har hon en vän här, de är exakt lika gamla plus/minus någon vecka. det äldre eller yngre barnet, vännen, heter ellen och hon pratar så sinnessjukt mycket. hon kan säga molly, pippi, häst, hund, bil, katt, sluta, tomt... eline kan säga tre ord. kiss(i)e(haha), hej, mamma.

haha

idiotpop

hatar bloggar

tjeenare


kerne 100% viskose

Efter att  jag hade skrivit det som står i mitt föregående inlägg så krashade datorn. Jag startade om den för att jag tänkte skriva ett argt blogginlägg om det, samt klaga på att blogg.se aldrig sparade draft och förstörde allting. Där blev jag ju ägd. Allting var sparat, inte ens ett ord hann försvinna. Nu tror jag på ett samarbete mellan blogg.se och min dator. Eller inte min dator exakt, för så smart är inte en dator det vet ju till och med jag. Men kanske en datahacker. Det kanske inte ens är ett sammarbete. Han eller hon är kanske anställd av blogg.se. Varför spara det jag skrev då? Nu förstår jag ju ingenting. Det handlar om någon som känner mig bättre än mig själv. Och mitt blogginlägg som skulle handla om kreativitet och lögner spårade ur totalt. 0-1 till dem alltså. Jävla helvete.

Utkast: Nu börjar ...

Nu börjar jag vara inne på min kreativaste timme snart. Den tiden ska man kanske lägga ner på sin blogg.

Helvete vad bra jag är på att ljuga. Jag är inte alls inne på min kreativaste timme. Jag har varit vaken i fyra timmar, det är därför jag sitter här och inte kan sova.

ÅH

KAN INTE SKRIVA

att vara besse

Idag tvättade jag tröjan själv. Jag använde tvättnöter, det är bra och miljövänligt. Det är roligt också, att tvätta med NÖTTER. Bara ordet i sig är ju skitkul. Det var första gången jag tvättade med tvättnötter faktiskt. Fläcken gick inte bort helt, men jag vet nu vad det beror på. Det var för att jag tvättade i 60 grader. Tvättnötter funkar bäst i 40.

Man kan använda tvättnötterna ungefär fyra gånger. Det beror på, om nötterna är glansiga efter att man har tvättat med dem kan man tvätta igen. Jag tvättade med nötter som redan hade varit tvättade med fyra gånger, så jag var lite osäker på hur bra det skulle fungera. Men nötterna var glansiga efter den femte gången också. Imorgon ska jag tvätta med dem igen.

RSS 2.0