fina bilder på mig

trubbel säger (02:27):
alltså nellie
tröjan har jag inte tvättat
det var därför den var i tvättkorgen^^

öh

vad är grejen med att man inte kan kopiera in saker direkt utan att man måste skriva i ett fönster före till exempel om jag ska kopiera in följande (fet text) Affirmation girl säger (02:14): slår ner alla killarna det blir ju inte ens radbrytning så man måste sitta och göra själv eller är det en inställning är det bara jag som har det problemet. det pROBBET

tjena

alltså jag skämtade bara jag måste skriva ett riktigt också även om det kanske blir lite osammanhängande. min pappa ~musikmats drog ett jättedåligt skämt idag. han skulle hämta mig i stan efter han hade handlat och sedan så när jag frågade om han kunde ta med cykeln hem så sa han nej det går absolut inte. då började jag gå bort för att ställa den någon annanstans. när jag hade kommit skitlångt så han bara amen fattade du inte att jag skojade. NEJ DET GJORDE JAG INTE...UPPENBARLIGEN

vi är ju bra på skämt i våran familj. det kan vara ett skämt att det är fem kilometer från stöcke till strömbäck men om det inte är så har jag ju faktiskt cyklat en mil idag. egentligen hade jag tänkt att försöka få bort trästockfläcken som har blivit på min tröja någon gång. men jag orkar inte riktigt för tröjan luktar fortfarande tvättmedel, så jenny kanske har försökt en massa själv. eller så är de bara för att det inte är mitt eget tvättmedel som jag känner det. spelar ingen roll, jag och fläcken kan chilla i flera år använder bara tröjan för att det är ok att den blir smutsig. synd att vit är en knepig färg.

jättetrött nu. skulle skriva något jätteroligt men jag glömde. lagom kul.

:]

trubbel säger (02:01):
hehehee
hehehehe
skriv ett BLOGGINLÄGG
Nellie säger (02:01):
ja justja
trubbel säger (02:01):
...

det var ju därför jag var vaken... skoja. hör bara hennes röst i huvet när hon skriker GUD VAD DU LJUGER haha gud vad jag tycker om trubbelet111

hahahahaa

vad ska jag göra då

hej

jag har -rofl- fått nog och vill inte ha mer blogg.se nu jag återgår till min gamla som är på en annan eller jag vet inte om jag vågar den var så himla seriös men helt jävla seriöst så orkar jag inte med blogg.se mer och särskilt inte alla som springer omkring med hoeptasopsa osfpas opfajsofpajs ha inte en jävla bra dag iallafall alla utom trubbel och kanske någon till hejdå

:]

Men idag hände det ingenting roligt. Inget alls. Imorgon åker jag till Hannas stuga i övik.
Det kanske blir kul. Har hört att hennes farfar är galen. Ska pola med honom.

förresten

Kan man på riktigt inte blockera dessa jävla idioter som surfar från blogg till blogg för att kommentera bara för att få besök, ni vet vilka. Sådana som tror att de kan bli nästa blondinbella. Tror folk verkligen att blondinbella innan hon blev känd surfade runt och skrev meningslösa kommentarer för att få sidvisningar? Egentligen hade det vara ganska häftigt. Att ha en sådan kommentar alltså, från typ 06 där Blondinbella skriver tex Ha en bra dag! Det hade varit så jävla nice. Jag hade kunnat köpa en sådan blogg, om jag visste att det var äkta alltså. Jag skulle bara ha det inlägget som hon kommenterat kvar. Fast jag skulle ändra det såklart.

Iallafall så kollad jag min gamla blogg idag. Jag har länkat till min nya i den nu, och jag upptäckte att jag hade fått två kommentarer på det inlägget. Båda två var spam. Det var inte roligt någonstans. Inte ens ironin var rolig. Den existerade ju knappt.

sven sven den här låten går aldrig hem

Jag har fått en anonym kommentar idag. Äntligen någonting ärligt.

Skulle skriva ett blogginlägg tidigare idag, men jag var tvungen att sova istället. Stavar nog inte så bra när jag är trött så det var kanske lika bra. Jag försökte ställa mig in hos Sven idag, under tiden jag pratade med Jenny i telefon. Han låg i soffan och sov och jag ville gosa. Det känns som att han hatar mig sedan jag har varit borta några dagar, som att han inte fattar att det är jag. Det är kanske för att jag är för sliten. Trodde inte han var intelligent nog att se någon skillnad, men tydligen. Jag försökte iallafall mysa och han spann inte ens. Han tyckte väl att jag var äcklig. Min egen katt tycker att jag är äcklig. Det är inte roligt.

Eller så var han bara avundsjuk och tyckte det var nonchalant av mig att ta mig tiden medans jag pratade i telefon. Jag vet inte, jag förstår inte. Kommer aldrig förstå mig på Sven. Hoppas han lär sig svenska snart.

svikare

2008-07-16 länkade jag min blogg på apberget. När jag kollade i statistiken idag så hade jag 26 läsare på det datumet. Efter det hade jag haft inte ens hälften så mycket. Inte ens en tredjedel. Jag vet inte vad jag ska säga om det. Jävla as.

En rolig sak hände idag.

Affirmation girl säger (20:33):

nellie

tror du jag är gammal

alltså typ

egentligen äldre än vad jag är

för kolla

jag går och lägger mig tidigt och går upp 4

jag träffar aldrig folk

förutom min katt

och vad var det mer...

nej nu minns jag inte..

...

just det..

Affirmation girl säger (20:34):

dement..

senil..

det där var roligt..


Affirmation girl säger (20:36):

hade det inte varit ganska värde av rang om du hade varit vän med världens första 70-åring som såg ut som 15


trädstock

Exakt efter att jag hade länkat min blogg så for jag på trästocksfestivalen. Nu har jag kommit hem. Egentligen hade jag och Thilde en asbra plan om att fara hem jättetidigt på morgonen men imorse när jag vaknade halv elva kändes det inte så himla roligt. Det kändes mest tungt. Men bussen Thilde åkte hade slutat fungera mitt i skogen och lagt till en och en halv timme utöver den tid det tar att fara från skellefteå. Hade jag suttit på den bussen hade jag dött. Thilde lever dock, hon har skickat sms till mig.

Klockan 18:25 åkte jag buss med David från skellefteå. Han sa att han tyckte att min blogg var dålig, bara sådär. Jag hade inte ens frågat om hans åsikt. Han bara sa att han hade hittat min blogg nu och att han tyckte att den var dålig. Sedan när jag loggade in på apberget hade han kommenterat DÅLIG på min länk. Det gör mig ändå lite arg. Jag ska fan banna David från att läsa och prata om min blogg.

hoppas

Jag länkade min blogg på apberget nyss. Nu blir den kanske lika läst som blondinbellas.

under de sex dagarna jag inte skrev någonting här

Åkte karusell med Lina i lördags på vännäsdagarna. Hon betalade biljetten.
Jag är karusellrädd.

Först åkte vi den flygande mattan. Jag var jätterädd innan, och ville sitta på andra raden. Lina sa att det inte var något roligt alls där. Men så råkade vi sätta oss bredvid två fyllon som inte fattade när jag behövde koncentrera mig på att  jag skulle åka karusell, så vi bytte till andra raden till sist ändå. Vi fick vänta jättelänge på att den skulle starta. Jag tyckte inte att det var så läskigt. Sedan åkte vi en till karusell, som snurrade. Det var roligt. Lina tyckte det var jätteroligt.

Och idag när Jenny ringde så berättade hon att på Liseberg så var det en karusell som farit helt åt helvete idag. Den hade gått sönder alltså. Och sedan när hon skickade en bild på det så var det en likadan karusell som jag och Lina hade åkt. Tur att vi åkte karusell i vännäs.

vad i helvete

Fick precis 3 helt sjukt ovärda kommentarer inom loppet av tio minuter. Helt stört. Man kan ju tydligen inte ens vara aktiv på den här sidan, när ska ni förstå att jag hatar er????


mobilskåp

Ok. Jag verkar faktiskt ha en läsare så jag tänkte fortsätta skriva. Kattsven trodde att han hade blivit en riktig katt idag, så har försökte gå på och slå ner våran katt Elvis. Sven är fortfarande en kattunge efter två veckor så det gick otroligt dåligt. Det gick faktiskt dåligast, men eftersom att det ordet inte finns så kan jag inte skriva så.

Jag pratade med Jenny i mobiltelefon idag. I en timma och fyrtio minuter ungefär. Efter en halvtimme var min mobil jättevarm, då kände jag att det var dags att stoppa den i kylen. Det hjälpte inte. Då stoppade jag den i frysen, det gick bättre. Jenny tyckte att det kändes ensamt. Men jag tyckte iallafall att det var ganska skönt att prata i en kall mobiltelefon efteråt.

å andra sidan

Det kanske är en konspiration. Människor har börjat märka att jag skriver inlägg om dem som skriver pantade kommentarer. I själva verket kanske det handlar om stackare som aldrig fått mer än fem timmars uppmärksamhet i sitt liv (eller hur länge det nu tar att föda ett barn). Men jag bryr mig inte, det är fortfarande fel. Och jag tänker sluta skriva om det.

sanna om du läser det här så hoppas jag att du dör

Okej. På inlägget jag skrev för 23 timmar sedan så fick jag nästan direkt en kommentar där SANNA ber mig ~checka hennes blogg. Det här är bara så jävla typiskt. Det var inte ens ett långt inlägg, det var ett KORT inlägg som handlade om att jag tänkte sluta blogga. Tänk om det hade varit ett inlägg om att min mamma hade dött. Eller om att jag hade AIDS. Jag är så säker på att hon hade gett blanka i vilket, jag är så säker på att det är många som gör. Det gör mig så arg. När jag tittar på sidvisningar jag fått i statistiken tror jag ju att det är någon som faktiskt läst min blogg. Dra åt helvete.

nej

Jag slutar nu. Det är inte roligt att blogga längre.

satan

Saker som skulle kunna få vara med på min hatlista (om jag hade någon) är de människor som klickar runt från blogg till blogg för att kommentera opersonliga saker för att få sidvisningar. Dvs "ha en bra dag", "oj vad tråkigt hoppas det löser sig kram" osv. Men min första kommentar känns ändå som att den slår allt jag fått tidigare. Den går att läsa på det tidigare inlägget.

"Matilda" ber om hjälp för att hon vet inte vad hon ska ge sina vänner i konfirmationspresent. Hur fan skulle jag kunna veta det? Jag känner inte Matildas vänner. Jag har inte ens konfirmerat mig själv, jag har aldrig ens skrivit ordet konfirmation i hela min blogg (detta inlägget borträknat). Matilda tog min kommentaroskuld med en idiotkommentar. Finns inget jag kan skriva för att uttrycka min ilska, inga ord som räcker till.

arbeit mach katze

Det brukar kännas ganska jobbigt att vara vaken mitt i natten. Men numera har jag ju kattungen, han brukar också vara vaken om nätterna. Synd att han inte får vara på mitt rum. Jag är allergisk.  

plankareliten

Nu har jag blivit riktigt sjuk. Det är inte roligt, jag undrar vem som smittat mig och vad som var tanken bakom det. Det är ju inte direkt så att jag förtjänar det här. Iallafall så blev det ingenting gjort på min att-göra -lista, jag tänker inte ens säga varför. Det är ju ganska självklart att man inte behöver göra någonting när man är sjuk. Om man vill göra någonting däremot så är ju det ok.

Det bästa som hände på peace & love var alla roliga människor jag och Jenny träffade. Bland den roligaste människan var en som fick smeknamnet plankarn. Ett ganska lamt namn kanske, men annars hade ingen förstått vem som menades. Det var en tjej som tillsammans med en kompis for ner från Sundsvall till Borlänge för att planka in på peace & love. Det var något de gjort i flera år nu. Men den här gången blev de tagna av polisen, och fick böta 1000 kronor. Direkt de blivit släppta så for de tillbaka och plankade in på campingen igen. Sedan söp de konstant. Jag och Jenny träffade plankarn varje dag, och hon presenterade sig och berättade samma saker varje gång. Det var roligt. Jag kan inte ens förklara hur mycket hon ägde, så jag tänker inte försöka.

Efter peace & love fick jag höra att plankarn for vidare till Arvika. Jenny är på arvika nu, och hon träffade plankarn igår. Jag är ledsen över att jag inte var där med, och jag hoppas Jenny ringer nästa gång hon stöter på plankarn. Jag skulle väldigt gärna prata med henne, igen. Om hon minns mig. Men om hon inte minns mig så tror jag inte att det gör någonting, jag borde ju vara ganska van.

RSS 2.0