här går vi igen



klant

jag har fönstershoppat på internet och vunnit en match i betapet. nu är det dags att göra sin serie. varje gång jag tänker på det känns det jobbigt. en gång drömde jag att jag blev tvungen att göra om min serie fem gånger.  jag hoppas att det inte betydde något. jag gör om min serie för fjärde gången nu.

när jag gick i sexan var det här min mörkaste hemlighet

en gång tog jag  bort mitt apberg.

jag tog bort det för att jag hade ett album med en bild där jag hade printscreenat mig själv på dagens fråga och så hade jag råkat vara inne på stallet.se samtidigt och det såg en tjej som var lite cool (vi hade varit på klassresa tillsammans) och då kommenterade hon: hahaha stallet.se...  och sedan kommenterade hennes vän likadant och jag skämdes över att jag var en tönt men jag blev även sårad och arg så jag tog bort mitt apberg.

men ingen märkte. ingen i min klass hade märkt att jag hade tagit bort mitt apberg och allting kändes meningslöst. jag gjorde en ny användare efter en vecka.

nej

är det kul att spela betapet om man råkar förlora en match och får -46 i rating

citrusfrukter


den här bilden betyder inte att jag är lesbisk. jag tänkte ta fannys apelsinklyfta och spotta ut den på marken och stampa på den men jag vet inte vad som hände. jag vet bara att jag är allergisk mot apelsiner och att jag inte har så där litet öra i verkligheten. annika tog den här bilden. hon tycker sånt är roligt.

en bra historia det har ni väl saknat har ni saknat mig

jag skämtade bara. jag tänkte ut ett blogginlägg sedan prövade jag tänka 'men jag bloggar ju inte längre' efteråt. och då kändes det som ett skämt för mig. jenny ska åka till göteborg. jag ska ingenstans. bara till stöcke. vilken bra by.

det fanns en affär i stöcke förut. först var det konsum sedan tog de som har stöcke ponnyförening över och döpte om det till stöcke livs och grill för de utökade affären med en grill. man kunde köpa skitdyra flottiga hamburgare. man kunde även panta burkar där men när ponnysyskonen tog över så satte de upp en ny regel om att om man pantade för över tio kronor var man tvungen att köpa något i affären för dom pengarna. så då pantade man bara 20 ölburkar om gången. en gång när jag pantade burkar så kom affärsbiträdet (en ung kille) och gav mig skitmånga småmynt. en gubbe ville ge dig det här. jaha, men det kan jag inte ta emot. jag blev lite nervös alltså. men då tar jag det själv så han och då sa jag nej nu tar jag det och sedan när jag gick ut så var det gubben som är typ 80 och alltid har en grön jacka på sig som stod där och log och tyckte att jag skulle ha småpengar. jag blev nervös men varm i hjärtat. sen löste jag ut panten och gick hem.

veckans bloggtips

blogga inte

veckans eksemtips

jag vet inte. jag har rullat mig i kortison men det hjälper inte längre. tänk om jag är resistant mot kortison nu. det går det väl inte ens att vara. om det var sommar skulle jag sola bort det här. ajö.

hej maja heiiiiii

oj vad många läsare jag fick av att skriva om den kungliga förlovningen. allt var citerat från av det jag såg av presskonferensen. man kunde ha trott att det var ett skämt av att alla som var därinne skrattade efter varje sak som daniel eller victoria sa, om inte skratten hade varit så nervösa. fånerier.

jag är alltid här tidigt på morgonen men det finns aldrig någon att prata med. jag sitter mitt emot odd men vi pratar inte. han gör datakunskapsuppgifter.

en kille som arbetar hårt och seriöst och tar livet verkligen på allvar

kunglig förlovning bekräftad

Victoria: det här känns ovanligt
hahaha
Daniel: jag instämmer
hahaha
Victoria: tack.
hahaha


varfär blöggar jag äns

vad är grejen med att någon kom på att man kunde skriva ihop fet tisdagen så det blev fettis-dagen och vad är grejen #2 med huvudvärk det gör ju ont

verifiering KRÄVS

jaha men är det så roligt att kommentera när man får en bloggen är modererad din kommentar kommer inte att synas förrän bloggägaren godkänt den i skallen är det så himla roligt eller

fiskar

jag fönstershoppade slöjstjärtar på djurmagazinet idag. de har köpt in pandor i teleskopvariant så ögonen står ut på dem. superäckligt. en sån vill jag ha.


kom ihåg

jag har inte tagit en paus för att lära mig andas
men jag ska
lära mig städa
skura
göra en serie
skriva en novellrecension
laga mat

det tar en stund


jaha


bra val


smörgåsbordet

thilde är här med sin atophy. nu kan vi diskutera saker som kliar.

bloggar jag läser

passion, girighet och mord
david_coppers blogg
igorandre
hanna
varför läser jag den här bloggen
kakbloggen nr 1
normajuliov
chocolatejesus
julia
marre
virre

om den här bloggen uppdaterades skulle jag läsa den

en kokt med bröd tack

2007-11-10:
det finns få saker som äcklar mig mer än korv. jag äter inte korv jag äter inte sånt, men idag fick jag servera till andra. dubbelt så tjocka som en vanlig korv de såg så äckliga ut men det som äcklade mig mer var att människor valde att äta det trots att de hade tre andra alternativ. sedan finns det ALLTID grillkorv och kokt korv. en kokt med bröd tack sen kom en gubbjävel och klagade för att han hade fått två kronor för lite.
jag är så less på översittande otrevliga människor. bara för att jag står bakom en disk betyder det inte att jag inte kan göra fel. alla människor kan göra fel sa magda och haha sa översittaren ja det är sant men särskilt på sjukhuset. jag ville hugga honom med stekspaden och stoppa honom med korv men jag kan inte ens ta i korv för det är så jävla vidrigt.

gud är för de otrygga stackarna

Äntligen är jag känd, detta har jag väntat på i åttio år.

kul

idag när jag gick till busshållplatsen trodde jag att mitt ansikte hade frusit fast.


om jag hade en sån här skulle jag använda den. inte ett skämt.

KEIN DEUTSCH

idag  var tyskan inställd. jag trodde aldrig att tyskan skulle ställas in igen efter att hon ställde in typ 3 gånger i rad en gång förra hösten. då hann jag inte ta vara på tillfällena. jag hade inte ens fattat att det var inställt. en danselev fick säga det till mig och då hade jag ändå slösat en timme på att vänta på lektionen. men julia i min tyskagrupp läser på skärmen. hon läste att det var inställt idag. om det inte hade varit inställt så hade jag suttit på en buss hem nu. nu sitter jag redan hemma. det är skönt.

saker jag gör

softar med -32 grader i  stöcke

tycker du att oskar åström är pervers

det här är inte ett skämt: jag vaknade kvart i tre av växtvärk. jag har druckit fil och läst i min bok skumtimmen men varje gång jag läser i den slutar det bara med att jag blir obekväm av att läsa om skurken. han tittade på när hans lillebror drunknade när han var barn och han kastar sten på hästar.

det enda jag har är växtvärk ändå ner i tån och en vänförfrågning på facebook. och cirka 47 minuter kvar innan det var tänkt att jag ska kliva upp. nu är jag ju redan uppe. och svarar på vänfaktan på facebook. tror du att erik fjällner har plågat ett djur? ja.


sammanställning

antal besök på badhuset idag: 1
antal gånger jag badade: 0
var det för att jag hade mens: nej
var det för att jag är rädd att kloret skulle förstöra min hud: ja
satt dr. schön(!hudläkarn!) på bänken på badhuset och läste en bok: ja
log hon hela tiden: ja
var det roligt på badhuset: nej
var det varmt: ja
antal apdryga ungar som åkte buss: 3
jennys känsla efter håkan hellströmkons_ä_ren:
trubbel säger:

hon var väl kärleken men han ba typ va i mitten av en hurricane


o va gla

åh tänk att jag har vänner som stöttar och kommenterar peppande frågor när jag inte vågar ha en frågestund.


senaste spotlighten på bloggkoll

~~~~~~~ROLIGT IDAG~~~~~~
Jag ska ha min första
frågestund (och ända!)
på min blogg, fråga vad
ni vill!kram


ps  jag kommer aldrig ha en frågestund. jag är rädd att ingen skulle fråga något. då skulle jag bli tvungen att
a) tvinga mina vänner att fråga saker eller b)hitta på egna frågor och låtsas som att jag tagit bort kommentarerna

gissa hur det gick

antal gånger jag försökt läsa igenom kapitlet om samhällsekonomi: 2
antal gånger jag tänkt så här: ska bara vila lite: 2
antal gånger jag somnat: 2

nu säger min mormor att vi ska gå på promenad för då blir man piggare. det tror jag inte på.

sol i stöcke

vilken bra dag att lära sig 40 sidor samhällsekonomi på

david

min lillebror som är sju år har gjort en teckning i blyerts. han förklarade den för mig nyss. den handlar om en kille som går i sömnen, också går han rakt ut i ett krig och blir bombad. och sedan sover han fast han är död. det var det roliga. min lillebror hade svårt att förklara den delen för mig för att det var så roligt. han skrattade så mycket. nu måste jag steka pytt i panna till honom för att min pappa for och spelade musik på en teater och min mamma for och tittade på melodifestivalen i skellefteå.

 david om du läser det här om några år om min blogg finns kvar då och när du är lite bättre på att läsa och kanske förstår datorn och internet lite längre än pingvinspelen och runescape så kom ihåg det här: älskarey.

hej

det har hänt något. jag tror att strålningen från datorn har sugit ut alla pigment ur mitt ansikte för hur jag än gör så ser jag ut som ett lik. jag kan inte ens sminka mig levande. nu kanske någon tänker så här: gå och sola. ja, men har du tänkt på en grej då? har du tänkt på att på bipackssedeln på krämen som jag måste smörja ögonen med så står det att man inte får sola. nä, det tänker ingen på. nu ska jag visa en bild.

det här är jag och fanny på en idrottslektion. grevechristo i min klass har tagit bilden. nu kanske jag såg ut sådär för att det var så många minusgrader och jag hade inget blod i ansiktet, men nu sitter jag ju och chillar i värmen. och jag ser ändå ut sådär, som ett spöke. inte attraktivt.

fattar ni inte det här

att om ni besöker min blogg trots att jag inte skriver så vadå varför ska man ens skriva då. vad betyder det här? att min blogg är så intressant att jag inte behöver skriva i den längre eller.

har ju förresten varit på håkan nu, det var ju en upplevelse. som jag kan blogga om. särskilt om hon som stod bakom och skrek så jävla mycket och hur jag fick henne att nita sig själv med sin egen arm när hon försökte filma. hatar ju när folk: 1. klänger 2. kör fram en kamera mitt framför ögat på en så man får se allt genom en display eftersom det blockar hela synfältet. detta kanske var lite hjärndött att påpeka men asså aa det kanske är dags att sova då. jag ägde på konsÄrgolvet. hej med er.

det finns bara ett sätt att stoppa den

min pappa har köpt en bil nu förresten. jag frågade om han fick en fet bil till ett fett pris, ett bra pris alltså. då svarade han bara att det där är ju som ett lotteri. ja, så kan man se det. han verkar ju gilla sin bil, iallafall. om någon är väldigt intresserad och vill se så kan jag kanske till och med ta en bild på den.

nä nu är det ju bara något dygn kvar innan jag och jenny ska ha det askalas. man kan ladda upp med olika saker men en bra grunduppladdning är ju att ladda upp med sömn. gör det jenny om du läser det här. sov gott.

veckan xemtips

dr schöns smörjschema med nedtrappning

smörj mjukgörande - vänta tio minuter - kortison
vecka 1:
mjukgörande: gärna flera gånger om dagen
kortison: 2 gånger om dagen
vecka 2:
mjukgörande: gärna flera gånger om dagen
kortison: 1 gånger om dagen
vecka: 3
mjukgörande: gärna flera gånger om dagen
kortison: varannan dag
vecka 4:
mjukgörande: gärna flera gånger om dagen
kortison: 2 gånger i veckan
vecka 5:
mjukgörande: gärna flera gånger om dagen
kortison: 1 gång i veckan
vecka 6:
mjukgörande: gärna flera gånger om dagen
kortison: 2 gånger i månaden

fortsätt så
vid x3m: upprepa från början

kom ihåg:
använd duscholja
använd milt schampoo

åh helveteEEEe

vi har jobbat med projektet hela eftermiddagen. här kommer världens största skämt: jag ska dansa. kunde inte prata mig ur det, jag gör ju ingenting i våran grupp. jag har försökt smita undan med att jobba med scenografin men det finns ju inte så mycket att göra.  och de behövde dansare. ni behöver alltid dansare. men jag då, jag dansar inte ens. det har ingen tänkt på. ingen tänkte på att jag inte dansar.

tjing tjong

idag har jag
haft datakunskap
ätit på frasses med majas presentkort och det hände två undantag
träffat jenny
träffat lina
träffat majjen för 1a gången
varit med jenny hos lina och majjen (de var också där)
lyssnat på kevin borgs skiva "the beginning" (observera skämt)

jag har även fått ett brev från svensk direktreklam ser jag nu. jag delade reklam för dem förut, det var en dålig period i mitt liv. först skulle man sortera tramset och sen skulle man dela ut det även om det var snöstorm (obs man fick ej extra betalt då man fick lika skitlite betalt som annars). serri om någon dum jävel överväger att börja dela reklam så gör det inte. gör dig själv en tjänst och gör det inte.

hallo mein frau

ja idag skrev jag kanske inte världens roligaste blogginlägg men tänk på julia. hon var inte med när vi gick igenom allt trams, hon fick inte ens höra hur en ung fräulein berättade en saga om der, die och das med finsk dialekt. nu har hon ju iallafall chans att lära sig något tills på fredag då vi har våran prüfung. vem skulle läsa tyska med mig om inte julia gjorde det? svar INGEN. jag har bara en vän i min tyskagrupp. om ni vill kan ni kommentera peppande kommentarer i hennes blogg om hur bra det kommer gå på fredag. gör det.


für julie

BESTÄMD ARTIKEL I SINGULAR
NEUTRUM
bestämd artikel: das
obestämd artikel: ein
personligt pronomen: es

kännetecknas:

följande levande varelser:
das Mädchen(FLICKA)
das Fräulein(FRÖKEN)
das Kind (BARN)


- metaller, elgeringar & grunder
(undantag: die Bronze, der Stahl)

substantiv som slutar på:
- chen
- lein

- kollektiva substantiv som börjar på Ge

Många substantiv som slytar på:
- nis
- ium
- ment
- um

FÖR JULIA 2

BESTÄMD ARTIKEL I SINGULAR
FEMININUM
bestämd artikel: die
obestämd artikel: eine
personligt pronomen: die

kännetecknas:
- Kvinnliga varelser

- De flesta blommor, träd och frukter
(undantag: der Apfel)

- tvåstaviga ord som slutar på -e (die Sonne)

substantiv som slutar p:
- ei
- heit
- keit
- in
- schaft
- ung

"Låneord" (ex. die Universität, die Diskothek) som slutar på:
- ik
- tät
- thek(e)
- ur
- ion
- enz

för julia 1

BESTÄMD ARTIKEL I SINGULAR
MASKULINUM
bestämd artikel: der
obestämd artikel: ein
personligt pronomen: er

kännetecknas:

- manliga varelser
- dagar
- delar av dagen
- månader
- årstider
(underdantag: das Jahr, die Woche, die Nacht)

Levande varelser som slutar på:
- er (ex. der Musiker)
der Teenager om både manlig och kvinnlig
(undantag: die Mutter, die Tochter, die Schwester)

- Väder (ex. der Regen)
- Alkoholdrycker
(undantag: das Bier)

Substantiv som slutar på:
- ant
- ich/ig
- ing/ling
- ismus

- bilmärken
(obs "mindre" fordon ex. motorcykel = die)
die Honda = Motorcykeln
der Honda = Bilen

Substantiv som slutar på -or:
- Personer
- Motor
- Maskin

ja nu vill jag bara säga en sak: ett två polis

EINS ZWEI POLIZEI
DREI VIER GRENADIER
FÜNF SECHS ALTE HEX
SIEBEN ACHT
GUTE NACHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dagens snö

idag när jag gick till busshållplatsen var det inget roligt. tycker ni att det var kallt idag? har ni ens varit i stöcke? och vet ni att det värsta var inte ens bara att det var kallt. det värsta var kylan kombinerat med att jag blev jagad av en snöslunga. en traktor. den tog upp hela vägen och den närmade sig snabbare än vad jag kunde gå. men jag hann i säkerhet ändå. efteråt var jag så stressad att jag nästan missade min buss. men jag hann. jag hann till slut.

jaha


hahaha

ja äntligen kom plogbilen men han plogade in mammas bil så nu måste hon gå och skotta fram den. min pappa har varit i sundsvall och ätit hamburgare. han skulle egentligen köpa en bil men när han fick se den ville han inte ha den längre. om jag var i sundsvall skulle jag inte äta en hamburgare. jag skulle gå på ikea. gör det mig till en tråkig människa? jag var på ikea för snart två år sedan. då köpte jag färgat papper och sedan gick jag på ÖB. det var varmt ute för att det var april. nu är det bara februari.

hallå där hej

ja lite svullna halsmandlar tyckte jag var en bra anledning till att gå och lägga sig igen. det var en bra anledning att vända dygnet åt fel håll på en söndag. nu kommer jag ju inte vara sjuk imorgon iallafall. bra jobb.

kul snö

det är ingen som plogat vår väg idag, jag tar mig ingenstans ens om jag ville


 den här bilden är tagen först genom mitt eget fönster och sedan genom fönstrena på altanen så ha lite överseende

springande får


ja idag har jag uppdaterat min bilddagbok på bilddagboken kolla på det här 

veckans eksemtips


hälsningar från dr. schön

men det program jag går det går inte ut på att man ska lära sig något man skulle kunna allt från första början

nä alltså serri vad är grejen med att jag först ska göra en serie och sen tuscha den när jag inte ens fattar hur man använder tusch. jag tuschar min serie nu med lite tusch jag har i en filmburk. jag är rädd att spilla ut tuschen över hela skrivbordet och serien. då måste jag göra om den, igen. det ser ut som att min serie äter upp sig själv inifrån

jag har förresten ett skräp under tangentbordet. det förflyttar sig så ibland är det svårt att trycka på vissa tangenter. först tog det emot att trycka på mellanslag och nu tar det emot att trycka på h. dags att spela betapet.

roliga saker som hände för arton minuter sedan

dennisM kommenterade min blogg. hahaha. vilket skämt.

grattis


- är hon så stor
- ja
- jag trodde att hon var ett
- ja. men hon var ju det igår
- ja
- ja

det är dags att ta sig i kragen

idag är det två år sedan min kusin föddes. 365+365+1 eftersom att det var skottår förra året. varje gång man varit vid liv i 365 dagar till är det värt att firas. vi har inte köpt någon present. vi ska göra det snart. mamma spelar betapet. jag tror att jag har slutat spela betapet eftersom att det gör mig arg. jag blir väldigt arg när jag förlorar.

en redig historia

ja okej nu ska ni få höra hela datahistorien: jag tog med min skoldata till engelskan. sedan råkade jag placera mig själv i gruppen som skulle gå iväg och redovisa men jag tänkte så här: vadå. jag lämnar datorn här också hämtar jag den här sen när vi är klara. men sedan ville läraren dra över så när jag kom tillbaka till klassrummet var datorn: borta. jag fick inte panik eller  blev det minsta uppspelt, för jag tänkte så här: vadå. annika tog den. så gick jag upp till skåpen och annika var och kissade men när hon var färdig så kom hon ut och bara: vadå, jag har INTE tagit din dator. nähe. vem har tagit den då? en tjuvjävel? tänkte jag och sedan var jag rätt arg resten av dagen.
 
när jag kom till skolan idag två lektioner försenad så mötte jag jacob vid skåpen. han frågade varför jag hade lagt min dator i hans skåp. va, sa jag. var det du som tog hand om min dator igår? jag blev så förvånad och glad att jag nästan tänkte börja kramas men han hann förklara att han hittat datan i sitt skåp igår och trott att det var hans egen men sedan såg han att den var min. jacobs skåp har inget lås, så vem som helst har kunnat lägga den där. förmodligen någon i min klass. men det kan ju lika gärna ha varit tabtanten. det blir nog mest spännande om jag aldrig får veta.


här är en bild på mig och jacob


en rolig sak som hände idag

min skoldator försvann. den är fortfarande försvunnen.

bra jobb

nu har jag sovit så hårt att jag är illamående. men det gör inget. det är bra att kliva upp nu i en timme och lära sig ett engelskatal. och några tyskaglosor som tex der messer och die geschirrspülmaschine. det är bra. det ska jag lära mig.

kul utkast

nu har jag lagat världens sämsta lasagne. den blev helt vansinnigt dålig, lasagneplattorna som var överst var inte ens mjuka. dessutom tog det typ en timme. i receptet stod det en halvtimme men det kan ju fan inte ta en halvtimme att göra om den ska stå  i ugnen en halvtimme??? vem är så snabb? det tog så lång tid att hela min familj hann äta upp sin mat och gå och göra något annat i hur länge som helst innan jag ens börjat äta.  så mitt enda sällskap blev min mamma. som spelade betapet. hon ville inte ens sympatiäta min lasagne. men det är lugnt , inte ens jag vill äta min lasagne. jag vill inte ens blogga. jag vill bara sova. när min mamma skulle berätta om när jag var liten så sa hon att jag aldrig sov. om det är sant så har jag en seriös sömnskuld på kanske två år. då är det inte så konstigt att jag är trött. ajö.

fråga till ungmamma17/16/15/14/13/12

är det värt att bli på smällen för att blogga om det

bra vän



här är jag jag är din vän

när jag blev uppvisad för tjugo läkarkandidater (som var villkoret för min korta väntetid) så fick jag stå under en lampa och hålla ut armarna så de kunde se. alla ville se. de som inte fick plats att titta på armarna tittade i nacken. en tjej frågade om det kliade mycket. det var roligt.


hudmottagnignen idag

oj vad roligt det var på hudmottagningen. först fick jag träffa en läkarstuderande som kollade på alla mina eksem och frågade och skrev i ett häfte. sen kom dr. schön. hon var en jätteduktig läkare. hon instämde när jag sa att jag tyckte att mitt mjukgörande var dåligt och hon sa att jag hade 'en typisk atopisk eksem'. jag tyckte extra mycket om henne för att hon bröt på tyska och hon var snäll och rolig ändå tills hon tyckte att jag skulle göra mig av med sven. det var inte ett roligt skämt.

sen fick jag ta ett blodprov. när jag skulle göra det frågade sköterskan om jag hade gjort det förut och jag sa nej. då tar vi bebisnålen sa hon. kul. kul med  bebisnålen. det gjorde inte ens ont,  det enda som kändes var förnedringen.

hej och välkomna

jag hoppas ni är förberedda på hur fet den här dagen kommer bli.
tid kvar: 75 minuter

:P


sommar

nu har jag gjort mina individuella val. jag vet inte ens vad jag gör men jag har gjort det. ett tillägg på skräcklistan är att inte ha någon kompis. att tex inte ha någon kompis nästa läsår när jag läser mina individuella val. är det töntigt? jag önskar att jag var hård som sten, att jag var lite häftig. ibland tänker jag att nu ska jag vara cool men så blir jag bara alldeles töntig.

28 miljoner kommentarer

oj vilken rolig dag.
skräcklistan:
1. tappa buss/bank/mat/vilket kort som helst
nojjar alltid över detta. jag har en plånbok som ser ut som bacon som jag fick i skämt på min födelsedag. det skämtet varade jättelänge, ändå tills min riktiga plånbok gick sönder. nu måste jag använda en baconplånbok vilket känns lite skämmigt och därför brukar jag öppna den i väskan och ta ut korten i smyg om jag tex ska ta fram mitt busskort, så att ingen behöver se min baconplånbok och skratta åt mig. när jag har det här kortet i min hand/min ficka eller vad som helst så är jag alltid super duper rädd att jag ska ha tappat det/att det ska ha trillar ut ur fickan/ vad som helst. det finns inget tillräckligt säkert ställe.
2. tappa plånbok
det här skulle ju egentligen vara värre eftersom att allt skulle försvinna men jag nojjar oftare över att tappa ett kort än att tappa min plånbok. men iallafall så tror jag att den ska vara stulen varje gång jag letar den (tar ju helst aldrig upp den) och om jag inte hittar den efter två sekunders rotande blir jag fånigt panikslagen.
3. somna på bussen och missa hållplatsen.
detta har aldrig hänt. däremot har jag blundat en stund och eftersom att det är mörkt hela tiden när jag åker buss + har skitdålig tidsuppfattning så brukar det hända att jag trott att jag åkt förbi min hållplats när jag öppnat ögonen igen. en gång var jag så säker att jag tryckte på stopp direkt. jag vet inte varför, vad jag hade tänkt göra. gå hem? det var mitt i vintern. iallafall så hann jag fatta att det var typ 4 hållplatser kvar till min hållplats men bussen stannade ändå, ingen klev av och den pinsamma tystnaden i bussen var oändlig. det var fruktansvärt jobbigt.


töntig sömnguide

dåliga saker man kan göra när man ska sova
  • stirra
  • titta på klockan
  • bli stressad över att man inte sover
dåliga sätt att tänka på när man försöker sova:
  • jag måste sova
  • nu är det x timmar kvar tills klockan ringer
bra saker man kan göra innan man ska sova:
  • smörja sig med kortison eller mjukgörande (skönt)
  • kvällsfika
  • lägga sig tidigt
  • läsa en inte för bra men inte för dålig bok
  • lyssna på radio (men radion borde stå i närheten så man hinner stänga av den innan man hinner bli arg för att de spelar tex curly sue)
bra saker man kan göra när man ska sova:
  • ligga
  • slappna av
  • tänka på tyska

jag vet att jag ligger efter

på vettiga dagar kan man städa sitt rum och gå och lägga sig tidigt. det här dygnet har inte varit särskilt vettigt. tur att det bara är 40 minuter kvar. på 40 minuter hinner man lätt spela en eller två matcher i betapet och kanske hinna gå och lägga sig i sin säng.  har man tur så hinner man somna också. då får man sova i sju timmar. det är bra, men det händer aldrig. särskilt inte om man redan sovit en stund i eftermiddags. ajö.

åh just det


dagens jag obs lägg märke till hur det svullna liksom börjar rinnar ner för kinderna. det blir så om man har atophy och bråkar med sin sjuåriga lillebror tills man grinar för att man är en opedagogisk syster.

trkåig

dag: söndag
kliar allt: ja
korta naglar: ja
frustrerande: ja
antal dagar kvar till hudkliniken: 3
antal inlägg:


/nu 415.

hallå där

jag är ju stenhård. igår gick jag en fet promenad med grim från ersboda till sofiehem. batteritiden på den här datorn tar slut snart så jag kan inte skriva så mycket mer om det. men det var mitt i natten. var inte det bra jobbat?

RSS 2.0