sen gick thilde

Jag har lämnat igen satans barn. Och några andra böcker jag fick krav på. Idag när jag var på biblioteket med Thilde lånade jag vem ska trösta knyttet på engelska. Det var fruktansvärt fånigt, men den svenska versionen fanns inte. Och jag tänkte att jag kollar ju bara på bilderna ändå.

Nu tänker jag kolla på bilderna. Sedan ska jag berätta om när Jenny bar ett främmande barn ner för en rulltrappa tidigare idag.


tack för tappade läsare

Haha förresten vad hände med hon occupied på apberget? Ockuperade ni henne också?

då måste jag skaffa kalender först

Det är inte obligatoriskt att skriva blogginlägg på höstlovet. Men jag gör det ändå. För att jag är äkta. Funderar också på att börja planera in bloggpauser, som blondinbella gör.

Eller varför det, egentligen? Alla som läser min blogg håller ju på att ockupera ett gammalt djursjukhus. Utom en eller två. Det betyder ju att jag kan ta en paus nu, om jag vill. Kan meddela mina resterande läsare per telefon. Eller så skaffar jag bara lite nya läsare. Så kan ni svikarläsare komma krypandes efter helgens slut. Ockupera på bäst ni vill.  Bara ni inte ockuperar min blogg. Då ska ni bli anmälda.

vänlistor

Här kommer den fullständiga listan över Vänner som har varit hemma hos mig i mitt hus:
1. Nanette
2. Hanna
3. Grim
4. Frida
5. Jenny ****UPDATE***

Fullständiga listan över de som har sett min moders får:
1. Hanna
2. Frida

Svens fullständiga lista över möte med mina bekantskaper:
1.  Hanna
2. Grim
3. Jenny ***UPDATE***


så kort inlägg att man inte ens behöver öppna för att läsa hela

För sliten för att blogga idag. Helt utan anledning. Eller det är väl köttbrist typ.

*varför slutar ni läsa min blogg på höstlovet

Istället för att läsa tex Satans barn som jag har ett krav på så har jag läst  jättemånga bloggar idag. Det första inlägget jag läste handlade om en utmaning. Man utmanades att baka halloween-CUPCAKES. Klarar inte av det ordet. Cupcakes. Töntigheten bara väller över och dränker mig. KOPPKAKOR. Om jag någon gång i hela mitt liv får för mig att baka muffins med massa glasyr tänker jag komma på något bättre att kalla det än cupcakes. Typ köttkakor.

Andra saker som är extremt töntigt är människor som ska skriva om en händelse men av något handikapp måste skriva första bokstaven i namnet istället för att skriva rakt ut vem det handlar om. Umgås man med människan i fråga, eller har någon koll så förstår man ju oftast vem det är ändå. Alltså blir det inte så himla fyndigt och kryptiskt. Och är man inte insatt blir bara man förvirrad. Varför ens skriva sådana halvhemliga saker i en öppen blogg? Varför???????? För att det ska VERKA som att man har ett liv? Tror någon att man blir nyfiken? För jag blir inte det. Jag blir illamående över hur lamt det är.


tack men nej tack

Idag lånade jag tre nya böcker på biblioteket. Jag vet inte varför jag gör sådant. Jag läser aldrig böcker. Helst tittar jag på bilderna, om det finns några. Annars måste jag titta på framsidan. För lite över en månad sen lånade jag en bok som heter SATANS BARN. Den har jag inte läst, den verkade faktiskt riktigt tråkigt. Däremot har jag funderat över titeln. Menade de Satans barn som i barn som att djävulen är pappa eller menade de bara satans barn som att barnen var jobbiga. Jag har iallafall fått ett krav på den boken. Har börjat samla på krav från biblioteket. Jag behöver ju ändå inte betala något.

festen

Jag har skrivit klart min novellrecension. Det gav en otroligt skön känsla. Lättnad kallas den. Bara över att ha fått det gjort. Det blev inte ens vidare bra, men nu behöver jag inte skriva den mer. Nu måste jag fira med något. Jag vet inte vad jag ska fira med. Jag tänker inte fira med Sven om ni tror det. Honom ska vi bara äta i nödfall (observera att detta är ett skämt).

Vi har en sodastream. Den kan jag fira med.

men pastan då vem ska äta den

Chipsen var förresten inte producerade i Stöcke. Potatisen var inte ens odlad av oss. Men ingen i min familj har märkt att jag åt chips på bussen. Ingen i min familj är ens hemma. Idag har jag bara hittat ett ägg. Jag ville inte dela det på fem så jag åt upp det själv. Och när min familj kommer hem tänker jag säga att det inte fanns några ägg.

oj glömde rubriken

 Idag valde jag en kategori till min blogg på bloggkoll. Först valde jag djur. Sedan insåg jag hur fruktansvärt töntigt det var så då ändrade jag till företagande > hur man blir rik.  Varför? För att det var en rolig kategori. Blondinbella borde också lägga sin blogg under den kategorin. Hon är ju rik. På att skriva vad hon gör om dagarna,

Jag åkte iallafall buss idag. Med minst femton skitjobbiga ungar som pratade och skrek och tittade på mig när jag åt lunch. Jag åt chips till lunch förresten.
Det var en bra lunch.

årets årgångsglögg från Blossa

Idag klev jag upp tidigt. Jag har varit vaken i knappa tre timmar och ändå hunnit med mycket. Det här har jag gjort:

Tvättat en tvättmaskin
Satt upp gardiner
Ätit frukost
Matat Sven

Min lillebror har gjort följande:

Legat ner
Sovit

Jag har varit mer effektiv. Jag vann. Förresten så är hemligheten om man vill gå upp i vikt att äta mycket. Vi har slutat köpa mat i vår familj, tanken är att vi ska leva på det vi producerar. Kött och ägg. 
 
Nu ska jag äta ett helt får. Ullen också.

clarityn tror jag det heter

Jag tror jag har blivit allergisk mot allting. Det känns inte bra att jag själv har blivit en sån där som inte kan äta det och det och inte göra det och det för att jag är ALLERGISK. Sådana skrattar man ju åt. De är ju lama. Jag har blivit en lamer. Ett tag tänkte jag uppfinna ett botemedel mot allergi men jag tror inte jag har så mycket tid. Det skulle vara lättare att uppfinna ett allergi mot botemedel. Det skulle jag gjort om jag inte var allergisk.

Förresten har mitt veckosnitt sjunkit från 10 till 9 nu när jag slutat uppdatera flera gånger om dagen. Jag har ingen kommentar på det. Nu ska jag göra en lista på allt jag är allergisk mot. Sven står högst upp.
Jag är jätteallergisk mot Sven.

ansikt eller vänbok

Jag bevakar inte mig själv på bloggkoll. Det känns som en viktig sak att klargöra. Jag vet att många andra av er har era egna bloggar bevakade på erat bloggkoll. Hycklare skulle jag vilja kalla er. Men jag gör det inte. Kallar man sina vänner för hycklare har man snart inga vänner kvar. Det har jag varit med om en gång tidigare, när jag gick på en annan skola. Då kallade jag min klasskamrat för hycklare. Vi blev inte vänner. Vi var vänner förut  dock.  Men efter det tror jag att hon kände sig genomskådad. Och skaffade nya vänner. Nu går hon på draggen och har en pojkvän, det kunde jag se på hennes facebook. Hon blev min vän där. En gång hycklare, alltid hycklare. Jag har förresten ganska många vänner på facebook som inte är mina vänner egentligen. Men jag vet vilka de är. Bekanta skulle de kallas. Men det gör de inte. Vänner är dom. Allihopa.

När jag kollar rekommenderade bloggar på bloggkoll så rekommenderas jag min egen blogg. Det är roligt.

lugg

Jag har klippt min lugg jättekort. Jag vet inte varför jag gjorde det. Nu ser jag ut som en bebis. Eller en gothare. Svart hår och kort lugg. Jag var mycket coolare förut när jag hade svart hår. Då kunde jag använda eye-liner. Det kan jag inte göra nu, då blir mina ögon torra som små russin.

Förut hade jag alltid kort lugg.  Utan att se dum ut. Men det var för att jag brukade komponera kort lugg med något annat som såg dumt ut. Som blått hår tex. Då tänkte man inte på att jag hade kort lugg. Man tänkte automatiskt på plupp.



om man satt sig på nåns bebis...så den dog



 Jag brukar aldrig kolla videorna folk länkar. Men den här länkade jag till mig själv.

FESTEn är här

Det här är det första lovinlägget jag skriver. Idag gick jag och la mig klockan sex på kvällen, det är ju riktig lovlyx. Förut var det vardagslyx, men då kunde jag inte sova på natten. Kan inte sova på natten nu heller. Men det gör inget, nu är det ju fest. Jag har en egen fest för nyvakna i stöcke nu. Det är inte så många som kommer. Sven kommer inte.
Han skulle visst på en annan fest.


miljöpropaganda



hjälp det är blå text

uppdatering oj skoja


blå text


snitta

Har ökat veckosnittet till 10. Jag trodde det skulle vara svårare än så. Det var det inte.

I det förra inlägget hade jag skrivit estetisk orientering när jag menade estetisk verksamhet. Tur att jag kom på det. På den estetiska orienteringen får man ju inte klona så mycket. Möjligen danslärarens danser. Men det är ju fortfarande inte samma sak. Verkligen inte.
Jag undrar varför jag är så förvirrad.

inget av det här är sant bara värdelöst jag måste uppdatera måste

Jag har ett ämne som heter digibild. Det har vi som estetisk verksamhet. Man får lära sig att photoshoppa bilder. Photoshoppade bilder är ju mest töntiga. Det är ju inte som att någon i hela världen uppskattar ett apbergetalbum som heter "Photoshop<3" eller liknande och innehåller en bild där allt är svartvit utom ögonfärgen. Eller läpparna. Eller något annat jätteb. Därför får vi lära oss viktiga saker i photshop på digibilden. Som att klippa ut och klona. Jag klonade ihop en näsapa och en hamster. Det blev ett roligt resultat.

Solja är min lärare i digibild. Idag är hon inte här. Hon sa att det var emergency och hon var tvungen att åka hem.  Hon sa inte vad det var så först kändes det som något allvarligt. Jag tror hon har glömt mata katten. Eller så kanske hon glömde äta lunch. Iallafall skulle hon komma tillbaka i slutet av lektionen. Hon gav oss en uppgift och for.
 
Ingen gör uppgiften. Inte jag heller. Nu är det en tjej som tar in sina vänner i klassrummet. Sånt är alltid jobbigt. Jag vet inte vad jag ska göra. De pratar om japan. Ibland brukar de sjunga och dansa på japanska. Då vet jag inte vad jag ska göra. Jag brukar titta åt ett annat håll. Allt med japan gör mig lite obekväm. Kan inte hjälpa det. Men jag kan ju inte be min klasskamrat gå och sjunga och dansa någon annanstans. Det skulle skapa en stel jobbig stämmning mellan oss varje gång vi skulle bli tvungna till att prata i fortsättningen. Eller så skulle hon bli arg och demonstrativt bara prata japanska med mig istället.
Det skulle också bli jobbigt. Jättejobbigt.


Postat av: sanna: jag e 12 och vet hur nervös stavas, du e fan 17

Jag försöker snitta upp mig. Mitt veckosnitt på blogkoll alltså. 8 inlägg i veckan var det tidigare, jag vill öka med typ 100. Eller 3. Vet inte riktigt. Åtta inlägg i veckan är ju ganska lamt. Det är ett inlägg per dag, utom en dag, typ lördag, då man kalasar till det med ett extra. Eller kalaset ligger ju i innehållet. Det här är inget kalasinlägg. 


en bra bild


världens äckligaste ord

Korvstoppning. Tänk vad dom stoppar korv med. Det brukar jag tänka på ibland när de serverar korv på skolan.  Sedan tittar jag på dom som äter den. Korv är wurst på tyska. Det låter inte lika äckligt, fast det är precis samma sak.

Jag lyssnar på min mamma när hon pratar i telefon ibland. Det kan vara roligt. Nyss sa hon att Astrid var min skolsköterskeguru. Det var varken roligt eller sant. Imorgon måste jag åka buss till skolan. Det är sant men inte roligt. 

En annan sak som är sanning är att jag lovade MIN HATER att skriva ett blogginlägg, men jag vet inte vad jag ska skriva. Kissie har ju avavstängt sin blogg nu så då kan man läsa där istället. På inlägget där hon är närvös har hon lagt upp en bild där hon ser ut som mig.
Den kan ni ju kolla på. 

Eller så kan man kolla på den här. Den var ju lite ful.

tjugoförsta

Tänk om jag började skriva ett inlägg efter varje gång jag gjorde någonting. Som blondinbella gjorde. Sedan gick hon överstyr. Hon trodde väl att hon kunde ta över världen. Det kunde hon inte. Då tog hon en bloggpaus istället.

I helgen tävlade jag och Kissie om en grej. Om jag vann skulle hon sätta min blogg på innelistan. Hon sa att hon hellre dog. Jag vann tävlingen. Nu är hon avstängd.


ich tanze du tanzt öh

Idag har jag inte hunnit göra så mycket. Jag har inte hunnit blogga, eller spela betapet.  Har knappt hunnit äta. Det är för att jag har så många lektioner att gå på. Man hinner ju inte göra någonting annat. Idag blev jag vän med min  tyskalärare på glosboken.se. Det var på hennes begäran. Sen fick jag en banan.

hudrun ser mig

Jag är på östra ersboda. Där har jag gjort två saker.
1. Ätit nudlar
2. Färgat håret. Tror det råkade bli svart.

Hanna har städat sitt rum. Ändå sedan första gången jag har varit hemma hos Hanna för ett år sedan har det varit så jävla stökigt (förlåt). Det låg saker överallt. Hon hade gjort en liten gång till sängen, som en liten stig, som man fick gå på för att kunna komma fram och sova. Också städade hon bara. Notera även att Hanna har sagt hundra gånger när jag varit hos henne att hon städar. Fast det låg en massa saker på golvet. Att hon gjorde det liksom succesivt. Också bara råkade hon städa. Sådär. Som över en natt. Typ som i askungen, fast Hanna är ingen askunge.


Här är en skitdålig bild som jag tog på Hannas rum med min mobilkamera medans jag stod på sängen. Det lilla stöket till vänster är mitt. Jag stökade till medvetet för att känna mig lite hemma.


smil

Jag publicerade ett tomt inlägg nyss. Ett helt ariskt inlägg. Det är ligger under det här, men det är bara några få som ser. Det syns bara för ariska ögon. När Sven var bebis var han helt arisk i ögonen. Nu är han grön och kladdig. Lite som en bläckfisk.


Det här är inte jag. Jag är ingen bläckfisk. Om jag var en bläckfisk hade jag kunnat blogga, vara rolig och göra en bilduppgift samtidigt. Ett tag försökte jag ändå. Nu har jag gett upp, nu går det inte mer. Hej då.


jag vet att alla hatar sånna här inlägg som är så korta att man läser allt från direkt från förhandsvisningen

Det var ju inte för intet jag sålde mig och länkade följ min blogg med bloggkoll.

hej

Jacob i min klass komponerade precis en sång om minkar. Det var ett bra tema. Sen torkade han upp sin saft som han spillde med mitt penselfodral. Han visste inte ens att det var mitt penselfodral. Alla skrattade när jag sa det men jag tycker inte att det var roligt. Det hade varit roligare om han hade torkat upp det med en minkpäls.


Fast inte för minken.

söndag 4 ever

På riktigt, vad vill alla ni människor som hatar söndagar och måste skriva det överallt?

Ok. Tänk så här då; om det inte hade funnits någon söndag. En ledig dag på hela veckan. Det hade varit skönt för en eventuell bakfylla. Gå upp klockan sju och sitta i skolan i flera timmar. Man skulle vara tvungen att installera spypåsar vid bänkarna eftersom att det skulle bli så stökigt när varannan elev blev tvungen att gå ut och kräkas. Plus sjuk kö vid toaletterna.
Då hade ni fan hatat söndagar på riktigt.

I Petrozavodsk går man i skola på lördagar också. Kanske i resten av ryssland också, jag vet inte. På stöckeskolan när jag gick där i femman fick vi bara besök av några elever från en skola i Petrozavodsk. De sa aldrig att de hatade söndagar. Sa inte så mycket alls faktiskt. De bara satt och var tysta. Varje gång jag läser om någon som gnäller över att det är söndag eller något annat helt värdelöst så vill jag bara byta ut den mot en ryss.

Om man tror på gud så var det faktiskt så här att han vilade på söndagen. Han la sig ner, sov och höll käften. Det är ett bra exempel på vad man kan göra på en söndag.


kan inte blogga

internt serverfel överallt

kattskämt


Idag när jag kom hem så låg Sven utanför mitt rum och låtsades vara död.
Jag vet inte hur man ska reagera på ett sånt skämt.


saker jag precis räknat ut

Onsdagar är min mest lästa dag. Det är toppen. Idag är det fredag, det är botten. Jag försökte slippa vara på hamnis ikväll, men det var en annan som fick slippa. För att hon skulle på begravning. Otippat. För henne alltså. Det är alltid ganska otippat när folk dör, särskilt för de som inte dog. Hoppas de hittar ett botemedel snart, för jag tänkte leva för evigt. Nellie 4 ever. Inte som hon Lilja 4 ever, hon dör ju i slutet. Det gör inte jag. Allting slutar med att jag och Sven lever för evigt. Då kan jag rista in Nellie + Sven 4 ever överallt utan att det är ljug. Jenny skulle också kunna få vara med, om hon inte är allergisk mot katter. Då har vi ju ett problem.

uppdatering

Våran engelskalärare har tagit med sig sitt tvååriga barn Erik till våran lektion. Han ser ut som att han vill grina och dö. Erik alltså, inte engelskaläraren. "Det bästa man har ska man ställa på bordet" sa han, sen ställde han Erik på bordet. 

Sedan satte han sig bredvid mig med Erik i sitt knä. "Ta bort ditt barn jag ska nysa" sa jag. Han brydde sig inte. Jag nös inte. Jag kom av mig när Erik tittade på mig.


försök suga på den här hahaha

Imorse var det så mycket dimma i stöcke att man inte såg någonting. Men det gjorde ingenting, för jag kan vägen utantill.  Jag hoppades på att alla andra skulle ha virrat bort sig och att jag skulle få åka ensam i bussen men det blev inte så. Det stod redan fyra småtjejer vid busshållplatsen, och de var alldeles blåa om munnen. Och i munnen. Och på tänderna. När de pratade kom det blå rök. Det var inte häftigt , det var motbjudande. Anledningen var EN jättestor blå godisklubba som gick runt mellan dem. De hade inte ens en var. Jag tänkte att de inte skulle få åka buss för att det inte finns några smurfpriser, det är bara människor och hundar som får åka min linje.  När bussen kom så sa busschauffören bara fyra saker. Det var 'godmorgon' fyra gånger. Och jag var den hon hoppade över. Varför förstod jag inte.  Hon kanske var så färgblind att jag smälte in i bakgrunden eller så såg jag inte ut att ha en särskilt god morgon. Det var jag faktiskt sant. Jag hade snarare en smurfmorgon.
Senast jag något liknande var jag fyra år, men då stannade smurfarna i min tv.


hej här dansar vi inte

Min mamma kokade ett ägg till mig imorse. Jag vet inte om hon hade tänkt sig att jag skulle äta det som frukost eller som något slags mellanmål. Nu ligger det i min jackficka iallafall. Egentligen tycker jag inte om ägg särskilt mycket men jag tror det var en handling av kärlek så det vore som att jag skulle neka min mammas kärlek om jag inte åt det. 

Om hon visste att jag tänkte så skulle det stå en lammkotlett på bordet imorgon. Det är tur att hon inte vet, för jag får nog inte plats med en lammkotlett i fickan.

de har glömt skriva att man får se mig live i garderoben

Har insett att jag ska slakta en helg åt att vara på hamnis. Jag kryssade i 'dyker upp' på apberget och fick en ful reklambanner på min presentation. När jag såg det kom jag på varför jag slutade fylla i "dyker upp" på  olika aktiviteter. Det är ju så fruktansvärt fult. På fredag ska jag stå i garderoben på hamnmagasinet och vara ful. Kom inte dit. Och om någon tvunget ändå ska så ta inte med några ytterkläder.

Jag offrar min fritid och jobbar gratis för min klass för att jag tror det är en bra handling inför framtiden.  Ifall sammahållningen i våran klass utvecklas och blir tyrannisk med förväntningar att man ska göra vad som helst för sin klass (exempelvis sälja sin kropp eller sin värdighet genom att behöva sälja typ sockar eller JULTIDNINGAR)  så kommer ingen kunna tvinga mig i första hand. Tror jag.  Eller hoppas.


haa

Nu har jag skrivit klart min novellanalys. Jag har skrivit så många ord att det knappt finns kvar till ett blogginlägg ens. Oj, där tog det visst slut. Ses imorgon.

.

idag försökte grim vara snäll mot mig

Grim säger (22:08):

tja
Grim säger (22:08):

ska vi köra betapet eller?


ECUADOR 76 % GAMMAL

Mörk choklad är fruktansvärt. Gammal choklad också. Jag köpte gammal choklad på nannas.
Nu ångrar jag mig. Det enda positiva jag fick ur det var den timmen jag inte hade smakat chokladen än och trodde jag hade gjort ett kap. Man kan säga att jag inbillade mig något som inte var sant. Det ska jag aldrig göra igen.

va oj

Jag behöver inte alls skriva en novellanalys nu. Det kan jag göra imorgon. Nu skulle jag kunna sova, ha fest eller äta en lammkotlett istället. Möjligheterna är oändliga. Idag hade jag utvecklingssamtal. Råkade vara tio minuter sen och som straff för det så drog Eva över 20 minuter fast det var så fruktansvärt viktigt att man inte skulle göra det. Vi pratade inte ens om något viktigt. Jag svarade 'jag vet inte' på allt sedan tvingade Eva och mamma mig att svara någonting annat. När vi pratade om mål fick min mamma en knäpp och sa breda valmöjligheter. Det är med andra ord höga betyg. Okej sa jag. Ingen fattade att det var ett skämt. Mamma tror inte på mig när jag säger att jag ska bli proffesionell betapetspelare. Det är inget jobb säger hon. Men hon ljuger. Det är hon ganska dålig på. Jag förstod till och med anledningen, och fick ännu en gång bekräftelse på att hon prioriterar betapet över mig. Hon vill helt enkelt ha jobbet själv.

Nu ska jag fundera ut något spydigt att kontra med nästa gång hon säger att hon vill mig allt väl i världen. Det ska bli roligt.  Och oförglömligt, dagen det inträffar.

säg det här till yvonne

Jag kan inte skriva ett blogginlägg när jag måste skriva en novellanalys.

HELT ARISK

0 minuter efter att jag hade publicerade föregående inlägg så fick jag ett sms av Jenny. "... jag ser dig allt på bloggen" stod det. Det är en idealistisk bloggläsare.
Jenny är bloggläsaridealet.

när jag blir lite större ska jag köpa mig en riktig guldfisk

Jag kan inte sova. För att jag låg och tänkte så här att klockan är över tolv så nu måste jag uppdatera så att ingen missar att kolla mig. Varför tappar jag läsare över helgen? För att hälften av mina läsare är bloggveteraner som klickar in på min blogg för att de får betalt för det? Eller för att folk känner sig tvingade att läsa för att de är mina vänner och tänker att på helgen borde de väl ändå kunna ta ledigt? Nä, det sista var ett skämt. Det finns inte ens chans i världen. Skulle gissa att ni helt enkelt är för bakfulla. Skärp er.

dessutom

Jag kollade hur många prenumeranter jag hade på bloggkoll nyss. Det var fler än två, vilket betyder att jag måste försöka uppdatera varje dag för att få en rättvis statistik. Jobbigt, men nödvändigt. Funderar på att bloggkolla mig själv bara för att folk ska fatta att jag är populär.

12

Idag har jag försökt logga in på blogg.se tre gånger. Det funkade nu. Enda saken som här hänt är att jag har blivit blogg-ollad av Virre och att jag fått två kommentarer av en tjej som heter Ylva. Jag känner ingen som heter Ylva. Och jag skriver bara det här inlägget för att inte tappa läsare.

tack på förhand för att du delar med dig av din kommentar till en av sveriges snabbast växande bloggar just nu!!

Idag sken solen. I mitt klassrum alltså. Tio minuter efter att jag hade släpat mig till språket och fem minuter efter att vi hade börjat så kom Julia in. Då älskade jag livet. Jag vet inte vem jag trodde att jag var när jag skickade in lappen om att jag ville fortsätta läsa språk. Stålmannen kanske. De som går i min tyska kanske tror att jag är stålmannen. Det hoppas jag. För jag anstränger mig verkligen för att se tuff ut. JESSICA min tyskalärare som bara pratar tyska brukar para ihop mig med en kille som heter Måns när det är grupparbete. Alltså ingen får ju tro att jag har något emot Måns. Det har jag ingen anledning till. Det enda jag vet om honom är hans namn, ålder, och vilket program han går. Vi brukar bara få ut sånna saker ur varandra när det är muntliga övningar. Jag vet inte vad Måns skulle säga om jag satte mig bredvid honom utan att Jessica hade föreslagit det. Men Julia satte sig bredvid mig för att hon vet att jag vill ha sällskap. Sedan glassade vi. Jag förstår fortfarande bara ytterst lite av vad min tysktalande lärare säger men det kändes inte lika jobbigt. Det kändes bra att visa för min tyskagrupp att jag faktiskt har en vän. Som batman och robin typ, fast mer oväntat. Ingen hade väl kunnat förvänta sig något sådant från stålmannen.


eh

Vad är egentligen fördelen med att vara inloggad på bloggkoll när ingen uppdaterar? Sånt gör mig less. Och desperat. Det är precis sånt som får mig att bloggkolla även tråkiga bloggar, bara för att ha något att göra. Är det det sorgligt? Det är erat fel.

idag om tio dagar och två månader fyller jag år

Den största fördelen med bärbar dator är att man aldrig behöver stänga av den. Eller, man kan ju göra som man vill men det är lättast att bara vika ner skärmen. Fördelarna är att man inte behöver starta den, vilket vanligtvis brukar ta ett år att göra och den andra fördelen är att jag alltid är inloggad på bloggkoll. Vad mer kan man begära?


mamma spelar betapet

» dolling fick 0 poäng i tidsavdrag och 2 poäng extra för andra spelares bokstäver (287-0+2=289 poäng)
» dolling:s nya rating är 926 (+5).
» shakeit fick 0 poäng i tidsavdrag och 2 poäng i avdrag för bokstäver kvar (181-0-2=179 poäng)
» shakeit:s nya rating är 465 (-4).
» Därmed vann dolling!
dolling: du kunde lagt bajs!
dolling: tfgm
shakeit: förlåt fölåt
shakeit: ska inte göra om de:P
dolling: bra

karuseller

Idag hände en jobbig grej. Jag skulle gå ut genom karuselldörrarna i mvg-gallerian och glaset var så rent så jag gick rakt in i det. Och det var flera människor bakom mig. De hade sett allting som hände och tyckte att det var roligt. Jag såg det på dem, eftersom att jag var tvungen att vara i deras närvaro i själva karusellen. Jag har inte varit mig själv sedan dess. Efteråt försökte jag åka i en rulltrappa åt fel håll.  Det kändes också extremt idiotiskt. Hade jag haft glasögon hade ingen brytt sig, då hade alla tänkt att jag inte såg för regnet. Jag kanske behöver glasögon. Men jag vill hellre ha en ny jacka.

Varje gång jag prövar någons glasögon så muterar jag till skolfröken. Det är roligt kanske ett tag, men det är inte ett sånt där skämt som håller sig resten av livet precis.

hur man sparar ut sin lugg


Så här eller? Haha. Hahaha.

min utelista

1. Trasiga mobiltelefoner
Hur pratar man med någon som har en trasig mobiltelefon? Det går ju inte. Jennys telefon är trasig. Jag kan inte prata med henne.
2. Töntigt lång lugg.
Jag hittar ingen sax så jag kan klippa mig. Och hur sparar man ens ut en lugg? Utan att se dum ut alltså.
3. Alla människor som kommenterar överflödiga kommentarer bara för att få besök.
Gå och knulla.
4. kissies.se
Serri.


INNELISTAN:
1. Kött
2. Astrid
3. Kungen och Silvia.

4. Kissies.se, kan det bli mer inne..?

Det tog åtta minuter att skriva det tidigare inlägget. Alltså har jag tid kvar. Jag undrar hur mycket man hinner skriva under femtio minuter.

Jag läste kissies blogg också, och hon hade gjort en utelista vilket fick henne att känna sig tvingad till att göra en innelista också. Kissies.se låg på fjärdeplats, men det är iallafall inne. Alltså är jag inne för att jag hängde på hennes sida idag. Det känns ju bra.

Nu kom det några i min klass som pratar jättehögt. Jag kan inte tänka mer.


nu är det 49% kvar

Nu har jag 50 minuter på mig att skriva ett blogginlägg. Det är alltid lika skönt att vara på skolan en timme innan man börjar, man känner sig liksom förberedd. Igår gjorde jag en viktig sak. Det var att lägga mig tidigt, men det blev sent ändå. Så nu vet jag att det tar minst en timme att somna. Om jag börjar lägga mig klockan åtta kommer jag få jättemycket sömn. Det kommer inte hända. Jag hoppas att man får igen alla timmar man sovit när man dör.
Om jag fick det garanterat skulle jag sova mycket mer.

Igår fyllde Thilde år. Jag köpte ingen present. Jag gör inte sånt.

det är ju inte som att jag lever för min blogg precis...

Nu hann jag ljuga en gång på två meningar i det tidigare inlägget. Det var väl ändå ganska skickligt.

Jag är ganska bra på att övertyga också. Mig själv alltså.

kanske dags att gå hem

Det blir så torrt när man är trött. Så nu ska jag gå hem och sova för att kunna hålla den här bloggen levande. Det är ju det jag lever för.


jag och min katt elvis han är fjorton år


fördelarna med att ha en känd blogg


Blondinbella verkar ju rentav vara en veteran inom manipulation, om det här inlägget är lika igenomtänkt som jag hoppas att det är. Samtidigt kändes det bortkastat på ett ganska värdelöst ämne. Om jag hade en känd blogg hade inte min ambition varit att ha smala läsare. Så jävla orelevant. Jag hade snarare velat få alla att göra som jag skrev. Då hade ju allting varit mycket lättare.


Om det här inlägget inte var så igenomtänkt som jag tror att det är vet jag inte vad jag ska säga. Jag har ju inte direkt någon rätt till att bli besviken. Jag vet faktiskt ingenting om hur blondinbella är, jag brukar bara läsa hennes blogg dagar då jag känner att jag vill unna mig något extra. Som att unna mig en muffins ungefär, det Astrid har rekommenderat. Jag undrar vad jag hade fått för rekommendation om blondinbella hade varit min skolsköterska och Astrid hade varit blondinastrid. Det skulle nog varit en katastrof. Jag hade blivit rekommenderad att fundera över ätstörningar på lunchen och blondinastrid.se hade handlat om kött, mjölk och muffins. Herregud, Astrid är inte ju ens blond. Hon är ju gråhårig.


dem eller dom

Kan inte komma och tänka på något mer onödigt än dem, de eller (VS.) dom. Man säger dom men skriver det andra om man ska vara seriös. Ibland ser det fruktansvärt dumt ut att skriva dem om saker. Men om man blandar är man ju knäpp. Eller rebellisk. I de meningar som jag skrev tidigare så började jag en med 'men'. Det var ju också ganska rebelliskt.

Sven var också rebellisk idag. Eller könsmogen. Eller dum i huvudet. Han följde med mig ut på byn skitlångt och jag sa åt honom att gå hem men han fattade inte.


Akta dubbelhakan kompis.

varför jag älskarey

trubbel säger (18:57):

har tagit hit ostkrokar, chips, och salta pinnar

men vadå

jag vill ju inte äta dom

ville bara inte att någon annan skulle göra det


nu ska jag begrava en fågel

Alltså jag har nog material för att skriva en hel hatlista tror jag. Dagens hat går till folk som skriver TFGM i betapet när de har VUNNIT. Det är som att bli spottad på en andra gång, det är inte roligt. Och jag hatar, HATAR när folk med lägre rating än mig vinner på att jag lägger ut alla långa ord så de kan lägga på 3xordbrickorna det är som att man sitter matar på bara och sedan vinner de med 10 poäng för jag fick z som sista bokstav och sedan på det TACK FÖR EN GOD MATCH nej otack för ett osportsligt spel far åt helvete.

elle

Inatt drömde jag att jag hade ringorm och att min mamma inte brydde sig för att hon spelade betapet. Det var skönt att vakna och inse att det ena inte var sant.

hallå hallå hallå

Hatar när folk inte fattar när det är dags att sluta ringa. Har ingen svarat efter 24 signaler så är det ju antingen ingen hemma, eller så finns det inte någon som faktiskt vill svara. Det är inte obligatoriskt att svara i telefon bara för att man har en. Jag svarar aldrig i hemtelefonen för att det är aldrig någon som vill prata med mig ändå. Så varför ska jag lägga ner tid på att svara åt någon annan då? VARFÖR måste jag svara och säga NEJ andreas är inte inne och NEJ jag vet inte var han är och NEJ jag tänker inte leta efter honom. Varför räcker det inte bara med att ringa fem signaler och sedan ge sig om ingen svarat??? Imorse ringde det från ett anonymt nummer och när jag blev så stressad av telefonsignalen att jag höll på att bryta ihop så svarade jag istället också var det någon som frågade efter Camilla. Nej, det bor ingen Camilla här såvida ingen har bytt mitt namn utan att berätta det för mig. "Men Gun då?"

Inte ens ett förlåt för att jag ringde fel och förlåt för att jag inte har någon koll på vem jag skulle ringa.  Åh vad skönt det hade varit att bara koppla ur telefonen, men då tror ju folk att man är död.

datakunskap

ANNIQA säger (14:15):

Vet du hur långt det är mellan standardtabbarna?


11%

Om jag hade haft en dator med batterier som rymde mer batteritid hade jag kunnat skriva ett roligt inlägg här. Nu blir det inget. Jag och Jenny har en mjölkfest, det är roligt. Men inget roligt blir det för er. Jag har inte tid att berätta vad vi gör.

Det hade varit roligt med en köttfest, men då hade Jenny fått kötta ensam. Jag hade kunnat titta på. Förra terminen hade Jenny köttfest varje dag när hon jobbade i charken.
Jag undrar varför jag inte var med. Varför går inte jag livsmedel?

RSS 2.0