vilopulsen då hur ska man kunna känna den OM MAN SOVER...

För exakt tolv timmar sedan kände jag att vitaminintaget idag låg på 0%. Jag hade tänkt köpa en cola med vitaminer tillsatta, de har ju sånt nu för tiden. Men sedan fattade jag inte varför jag skulle göra det. Varför köper man inte bara en vanlig cola och maler ner typ äpplen? Det slutade med att jag köpte ingenting alls idag. Bara en banancola. Haha skoja. Banankola.

När jag kom hem hade mamma köpt proviva till Andreas enbart för att han var förkyld eller något annat värdelöst.  Tur att Andreas bara är tolv år och måste gå och lägga sig typ nio och att jag är äldre och så hopplös att ingen bryr sig om när jag går och lägger mig längre. Det är nu jag passar på. Här får ni för att ni inte bryr er om mig.  Hanna brukar också köpa proviva ibland. Men hon köper en som smakar spya så att ingen ska dricka upp den för henne.
Det är en bra taktik. Vi har inte lärt oss den i våran familj än.

Idag skulle jag gå och lägga mig tidigt men jag tittade på en dokumentär om Berny Pålsson istället. Jag kan inte förstå att jag gjorde det istället för att sova. Typ den tredje värdelösaste saken jag har gjort i mitt liv.


saker som kan göra ens dag

Mamma har satt betapet som startsida. Gud vad jag älskar henne.

david är sju år. och jag är ett monster

En annan grej som var skön idag var att komma hem till ett rum som luktade billig parfym. Jag visste inte ens att jag ägde billig parfym. Och en spegel nedsprayad med hårspray. Alltså spraya inte era speglar med hårspray, det tar en liter fönsterputs eller vad allt sånt där nu heter att få bort. Oj vad roligt min lillebror och hans tjejkompis måste ha haft. Jag vill skriva att hon är dum, den där lilla flickan, men vi råkar vara släkt. Jag kan inte dumförklara mitt eget kött och blod. Jag skrek på David och han grät och sa att han bara ville vara snäll. Då ville jag också bara vara snäll. Jag fattar inte när han tog sig tid att lära sig allting om mig.

www.bloggkoll.com

Eller så är det bara så här att alla människor insett storheten i bloggkoll, och inte besökt min blogg eftersom att det inte har varit några uppdateringar. I sådana fall är jag stolt. Alla borde ha bloggkoll, det är mest rättvist. Så att man inte sitter och besöker en blogg flera gånger per dag för att se om det blivit uppdaterat, och uppmuntrar själva bloggaren till att inte kämpa för sina läsare. Sånt skulle jag vilja kalla övergödning, och det är ju inte särskilt bra.
Det är faktiskt skitdåligt. Så skärp er.

vad är det här rädiser eller

Gud vad skönt det var att logga in och kolla statistiken idag, och inse att jag tappat över hälften av mina läsare. Eller, det jag trodde var mina läsare. Allt handlar om att jag slutat länka min blogg på apberget.  Nu är det bara några få kvar.  Jag undrar vad jag ska skriva för äckligt för att tappa er med? Och sedan sitter jag där en dag och har inga läsare alls. Det kommer inte kännas tomt. Det kommer kännas lätt, att nu behöver jag aldrig känna en press att skriva ett blogginlägg eller något annat överhuvudtaget igen. Och så fort någon frågar om varför jag inte har en blogg ska jag referera till det här projektet, Och alla kommer se hur missförstådd jag är och ångra att de slutade läsa. Eller att de aldrig läste alls. Och tomheten kommer alltid sitta kvar, som ett hål i hjärtat, en plats reserverad för Nellies blogg. Och det hålet kommer aldrig fyllas igen. Och ni kommer ångra er. Åh vad ni kommer ångra er.

massor av seriösa sniglar

Idag var en händelserik dag. Jag har för första gången i mitt liv hamnat i en klass med folk som är engagerade i klassen. När jag gick på teg så softade vi bara, ingen orkade ta på sig eller styra upp något. Det var knappt att dom styrde upp hockeyn, vilket säger ganska mycket. Men till idag var det någon eller några som styrde upp ett spexigt skolfoto, och alla var med på det. Jag kan inte förstå att alla var med på det. Måste ta reda på de som styrde upp det och fråga hur det gjorde, vad tekniken var. Tänk om alla skulle vara med på mina idéer. Det skulle vara roligt. Haha.

Det var spexig skolmat idag också. Jag tror att det var rödbetsbiffar MEN det såg ut som biffar som inte blivit stekta. Som köttfärs. Att få vegetarisk mat att se ut som kött är så jävla jävla genialiskt. Jag älskar vildmannen.

HATINTAG HUNDRA

Åh vilka sköna känslor som är i omlopp nu. Jag skulle kunna slå sönder pianot här utanför om jag ville. Men då skulle Sven inte kunna spela på det längre. Inte min pappa heller. Det måste vara en konst att kunna vara så här kontrollerat arg. Det här är inte ens ett särskilt intensivt hatinlägg. Jag kan lägga min kraft på annat eller bara spara den till ett bättre tillfälle. Jag är bra på att vara arg. Ibland när jag är arg och får ett oralt utbrott säger Annika att jag här pms. Min första impuls när någon säger att jag har pms bara för att  jag är arg blir att slå ihjäl den människan. Men jag kan ju inte precis slå ihjäl Annika. Särskilt inte om hon har rätt.

köttintag idag : 0%
muffinsintag idag : 2%
mjölkintag idag: 25%
övriga intag: 73 %


ni vet att det här är sanningen

Det finns ingenstans på hela skolan jag får sitta ostört. Alla ska bara vara och springa överallt, alla vill titta över axeln på mig när jag bloggar. Jag satt mot fönstret nyss, i en jätteoskön ställning bara för att folk inte skulle kunna titta på vad jag gjorde. Det fanns typ 15 cm fönsterkant att sitta på sedan bräsade jag för att få plats med datorn i knät. Jag valde att sitta konstigt framför att folk skulle kunna se vad jag gjorde eftersom att det brukar inte vara så mycket spring högst upp ändå. Typ en sekund efter att jag satt mig så kom hundra musikelever. Ibland känns det som att jag hatar musikklasserna. Det kanske jag gör. De är ju aldrig tysta. Det är likadant med min lillebror, han måste också alltid låta. Men han är sju år.

obs

Däremot hade vi hela frysen full med fårkött. Men det var djupfryst och jag vet inte hur bra det är att tina kött i micron.

nej

Imorse när jag skulle äta frukost hade vi inte ens någon mjölk. Vad är det för stil?

min skött

Jag har hört ett rykte om att de säljer fyra korvar och fyra drickor på maxi för 25 spänn. Det är ju inte klokt. Det var faktiskt det oklokaste jag hört.  Man blir nog inte särskilt smart av korv. Ska man bli smart av kött kanske man måste äta en hjärna eller något... nä skoja men ärligt, kött som kött. Det är det en av de två saker skolsköterskan har sagt att jag ska äta. Astrid säger att jag ska äta fett och vitaminer och proteiner men hon är sämre på att ge förslag vad man kan äta. Fisk har hon sagt, det är kött hela vägen. Sedan sa hon att jag kunde unna mig en muffins på eftermiddagen. Kött och muffins. Också dricka mjölk till maten. Jag äter inte kött och jag tycker inte om muffins. Alltså ska jag dricka typ femton liter mjölk om dagen för att bli en friskare människa. Det ska bli spännande.

öh

Varför publicerade jag inte det här inlägget direkt efter att jag skrev det för fyra timmar sedan? Det innehöll en djup fråga men jag suddade den också nu har jag glömt. Synd. Man dör i det här klassrummet. Jag undrar om Solja ser det på mig. Hon sitter en meter framför mig och fattar inte att jag bloggar istället för att photoshoppa. Solja är min bästa lärare.

julia


Jag trodde det var en jobbig dag idag
men när jag kom hem och hade fått ett grönt brev så ändrade jag mig.


Här är tröjan som jag fick i brevet och min nöjda min (och min lillebror och en glasdörr.)

p.s det är inte töntigt med brevvänner

bloggen om min blogg

Jag fick 8 nya unika besökare efter att jag hade skrivit ett skärmmeddelande på apberget. Det stod att jag skulle på polisförhör om ca 12 timmar men det var inte sant. Det var inte ens min idé. Hundra före mig hade skrivit likadant.  Ändå var det fortfarande lika roligt, som ett skämt som aldrig tar slut. Om jag verkligen skulle på polisförhör så hade det varit ett riktigt äventyr. Det hade jag kunnat skriva om i minst tre veckor.

Nu finns det inget i hela världen jag har att säga. Jag såg poliser från polishögskolan idag. Sedan skämtade jag och Klara om vulgära saker men inte om poliser iallafall.
 Då hade jag suttit på förhör nu.





















Här är en bild jag inte laddar upp i min bilddagbok för att den är inte ärlig. Jag har aldrig strumpbyxor. Det finns en tjej på min skola som heter sanna. Hon har alltid strumpyxor. Hon är alltid snygg också, men jag tror inte det beror på strumpbyxorna. Jag skulle iallafall inte bli snyggare i strumpbyxor, bara mer frusen. Men om jag hade strumpbyxor skulle jag kalla det kalasbyxor, för det låter typ tusen gånger festligare.
 

414

Jag hade skrivit ett inlägg här redan.
Men blogg.se sparade ingenting när min dator inte ville mer.


Fatal error: Call to a member function xpath() on a non-object in 414

Jag har aldrig förstått varför det kallas fiskpinne när det egentligen är en panerad fisk. Fiskpinne borde det heta när det faktiskt är en fisk på en pinne. Som pinnbrö ungefär. När en hund bär på en pinne kallas det hundpinne då? Nej, man måste kanske panera den först. Jag vet inte. Jag bryr mig inte. Det här är inte en matblogg.

fjorton personer och vad ni driver mig till

Det är så jävla overkill och töntigt att blogga från skolan. Men jag fick höra att jag uppdaterade för lite. Vad ska man säga då? Nä jag tänker inte säga förlåt det tänker jag inte.

ni är så ojämna



här gör jag reklam för bussar

jag åt inte kött i 9 år men när jag efter att ha ammat mitt första barn fick ett plötsligt sug efter kött något jag inte känt av alls innan så då började jag äta det igen

Är det äckligt med kött? Är det så? Är det därför läsarantalet bara går i en jämn kurva neråt? Vill man inte läsa om äckliga saker? Jo det vill man. För det sitter kött på människor också, och människor kan ju vara ganska äckliga. Typ när de är förkylda. Jag hoppas att jag blir frisk snart. Och att Jenny kommer hem från sjukhuset eller svarar på mitt sms. Jag vågar inte ringa om hon ska vara på sjukhuset för då kanske mobilen råkar störa någon av de där apparaterna också råkar någon illa ut. Det skulle inte vara roligt. Inte roligt att det tar sån tid att vara på sjukhuset heller. Jag vet hur det är särskilt idag eftersom att det är exakt 365 dagar sedan jag föll över styret på min egen cykel. Kan dom snälla skynda sig snälla jenny.

NEJ

Det var bara en förkylningsblåsa, så nu räknar jag ner till själva förkylningen. Jag ska hälsa på Nettan, och hämta saker jag glömt också. Hon lät fruktansvärt förkyld när hon ringde. Hon sa att hon var förkyld också, så om hon inte bara fejkar hela grejen så kanske hon kan smitta mig lite mer så att det skyndar på och bryter ut snart. Jag vill bara att det ska vara över. Alla  tycker att man är jätteäcklig, fast man bara är lite sjuk. Men det är ju ganska äckligt. Men det är äckligare med magsjuka. Men jag är immun mot magsjuka tror jag.

jag är inte äcklig

Som om jag inte har nog problem i munnen. Idag har det odlats förkylningsblåsor längst in på varje sida av tungan. På kortsidorna alltså. Där det är som allra trängst, så det gör ont. En förkylningsblåsa är en blåsa man får när man börjar bli förkyld. Jag vet inte vad poängen med det är. Nu ska jag ta och titta på min blåsa med en ficklampa. Det kanske låter lite äckligt, men jag tycker det är ganska vettigt och moget att vara intresserad av vad som händer på ens tunga. Det kanske inte är förkylning. Det kanske är något värre. Min tunga kanske håller på att växa ut, vad vet jag. Nu ska jag kolla, sen ska jag laga mat.

klämmig drottning

Jag fick en seriös kommentar (seriös kommentar är allt som inte innehåller ha en bra dag eller besök gärna min blogg eller något annat helt orelevant) av en blogg där det staplar saker, det är liksom själva temat. Jag har inget tema på min blogg men nu tänker jag stapla drottning Silvia, som när man staplar byggklossar ungefär. Det är ju alltid intressant, att bygga alltså. Men det roliga ligger ju i att riva hela grejen. Att peta när det är jättehögt så allt rasar ihop. Jag vet inte hur man gör så att det rasar på internet dock. Tur för dig, sivvan. Haha nej jag skämtade bara.




kairo karies

Nu har jag fått någonting mellan tänderna. Det är inte roligt. Ibland känns det som att jag har tusen små tänder men när jag räknar så är det bara fjorton. Men det gör ont på två olika ställen. Och någon har tagit all tandtråd, jag hittar den inte längre. Vem gör sådant egentligen? Tar tandtråd alltså. Någon som ville att jag skulle lida eller vad var det bra för.

ben and jenny

Idag har jag bara fått höra att jag är arg och överreaktiv. Jag vet inte om det heter så ens, men jag vet att om någon tänker rätta mig så ska den inte göra det om den vill leva.  Jag har inte ens varit arg idag, jag har bara konstaterat vissa saker.  Typ hur jävla fånigt det är att säga att man har svårt att sova ensam och att ben & jerrys bara är för brats. Runt tre grejer till. Och det var sant alltihopa. Det var bara sanna saker jag pratade om. Annika tog mig inte på allvar. Hon sa att folk måste väl få äta glass om dom vill. Men näe, det tycker faktiskt inte jag. Jag skulle betala för en ben & jerrys om de hade lite seriöst orginella smaker. Typ bohemian meatloaf. Det skulle jag köpa till Jenny och hennes piercing.

hahaha

orka blogga

betapet slumpat spelbräde

slynan jag spelar mot inleder med att lägga HA för vadå, kanske tre poäng. och jag fattar ingenting men vadå spelar för jättemånga poäng, killen lägger typ BÅT sedan byter han bara bokstäver typ fem gånger jag har över hundra och han har kanske 27 också helt plötsligt lägger han bara MOTOR över båt  172 poäng tack då JÄVLA FITTA för att du är så jävla ful ofta man sitter och BYTER TILL SIG alltså jag blir så jävla less och nu måste jag spela igen för jag kan inte vakna arg imorgon hatar slumpade spelbräden far åt helvete

hej kram åd jeh

tre sätt att bli väckt på under samma natt

1. en katt kommer och skrapar med tassen på dörren. ibland tror jag att jag är svårväckt men jag vaknar alltid av det för det blir ett jättestörande ljud.

2. ~~~~~glömde stänga av väckarklockan~06:00~~~~~~

3. sven kommer och går i sängen



obs

Jag fattade aldrig vad exakt det var hon skulle köpa men jag gissar på någon fruktmixad vitamindryck. Hon valde mellan päron och banan, päron och mango, banan och mango, päron och äpple, äpple och banan osv. Man kunde bara välja något med antingen banan eller päron. Det känns som lite dålig stil. Favorisering typ, när man ska köpa frukt i flytande form är det ändå alltid asdyrt så varför kan de inte bara satsa på att vara lite varierade?

sven kan inte ta hål i tungan den är för liten

Jenny har ringt mig två gånger sedan hon gjorde ett hål i tungan.  Det är ju bra gjort. När jag hade tagit hål i tungan ville jag inte ringa någon. Jag ville inte prata med någon ens, jag ville bara äta mat. Och det fick man inte. Jenny skulle handla mat när hon ringde senast. Hon frågade vad man fick äta.  Barnmat och glass får man äta. Inte kött. Stackars henne. Jag undrar om jag ska köpa lite köttfärs och mala i en mixer och göra en köttdrink, så hon inte dör av proteinbrist.  Jag sa att hon kunde köpa spaghetti och köttfärsås i barnmatsburk men det kunde hon inte för att det var bitar i det. Gud vilken dålig barnmat.

Varför finns det inte glass med köttsmak? Alltså det låter ju inte som världens hit, men vissa gillar ju sjuka saker. Som vanilla coke. Vad var grejen med det? Det var bara en sjuk idé, men vissa tyckte ju om det. Jag vet inte hur populärt gammeldags köttglass skulle bli, jag kan inte tänka mig eftersom att jag inte äter kött. De flesta skulle kanske hata det. Inte jag. Jag skulle vara glad för Jennys skull.

fez

Imorse väckte min mamma mig genom att berätta att hon hade lagt knulla i betapet. Hon blev lite stött när jag frågade varför och sa att vadå, det är ju bara ett ord. Det är ju hela grejen med betapet. Man blir ju inte smartare av att kunna 28 nya ord när man inte vet innebörden. Men vem bryr sig. Jag bryr mig iallafall inte om vad aztek betyder, men det är ett bra ord. Man är ju lite lam om man bara lägger zoo och ozon när man får ett z. Dessutom behöver man två o:n, och då kanske man lägger sin jokerbricka. Det är ju osmart. Nu ska jag beta.

jenny lundmark är sjuk dans bl eos bla bla jaspfsop

Det här är så sorgligt. Dansen var inställd, och nu stter alla med sina datorer. Verkligen alla. Jag försökte göra någonting annat, men det går inte att få kontakt med någon. Funderar på att sätta mig någon annanstans för det här ser så fruktansvärt dumt ut. Dessutom är det någon som lyssnar på skitdålig musik. Sånt gör mig så arg. Det var ändå någon som tänkte likadant som mig och delade ut hörlurar till alla, men alla är ju för jävla dumma för att använda dem. Jag hatar att lyssna på musik ofrivilligt. Nu vill jag att det ska vara tyst, jag vill gå hem. Fast först skulle jag vilja ta kort på min klass, alla ser så fruktansvärt koncentrerade ut. För ett tag sedan passerade de här som är från Chile och hälsade på. Jag såg hur de skrattade inombords. Jag måste göra någonting, det kan inte vara såhär.

studjiriskbidragskjir

En praktisk sak med att ha midgårdsskolans hemsida som startsida är att man inte behöver anstränga sig för att kolla sitt schema. Idag klockan 10:00 ska jag gå till skolsköterskan. På mitt schema står det att jag ska ha teater. Det var ju tokigt. Men det gör ingenting, för jag är inte tillräckligt gammal för studiebidrag. Vad hade ni tänkt dra in då? Hahahaha. Nu har jag dans om en halvtimme. Man måste ha speciella kläder för att dansa. Det är lite jobbigt.

förstår ni inte att ni är jobbiga



Jag skulle se ut som Gafsan om jag färgade håret lila. Då skulle ingen säga emot mig.

9/8

Idag insåg jag en sak. Det var att alla i min klass är bättre än mig på själva BILD-DELEN i bild och form. Men det gjorde inget. För jag är mer kreativ. Jag har mer fantasi. Idag när jag skulle skicka ett sms skrev jag syra istället för syrra. Sedan skrattade jag jättelänge. Skolsyra, hahaha. Annika fattade inte det roliga. Jag kände mig missförstådd men det gjorde inget. Jag råkar väl bara ha lite mer kreativt sinne för humor.

någonting ja

Som känt kan man göra schampoo av tvättnötter. Man kokar tvättnötterna och tillsätter lavendel om man vill att det ska lukta gott. Konsistensen blir likadan som vatten nästan, så det blir ett jävla problem när det ska i håret. Jag brukar bara hälla, det funkar inte att vara sparsam tror jag. Vad jag vill säga är att schampoo av tvättnötter funkar ganska dåligt. Idag tvättade jag håret med riktigt schampoo istället. Det funkade mycket bättre. Nu har jag mjukt och skönt hår. Hade mitt hår varit en meter långt hade jag inte behövt någon kudde nu när jag ska sova inatt. Men mitt hår är bara kanske 30 cm kort. Det kan jag inte göra något åt.

 

För några månader sedan slaktade vi två får.


det här är en test för att se om marina läser min blogg

Jag har fått mina hundra bilder nu. Och jag har råkat framkalla en bild på Matthew perry. Jag vet inte vad jag ska göra med den, jag undrar om jag kanske kan skicka den till Marina på posten. Jag kan ju försöka fejka hans autograf på baksidan. Eller så skriver jag bara från Nellie. Då kanske hon tror att jag och Matthew är ihop. Ska klippa ut en bild på mig själv och klistra på in i bilden, då är det nog mer trovärdigt.  Sen när hon frågade skulle jag säga att nej, vi är bara vänner. Det är hårdast av hårt. Att bara vara vän med någon.

bets du

Nu tror Jenny att vi har gjort slut på riktigt. Det är inte sant. Inte ens om Jenny muterade till hulken skulle jag göra slut med henne. Då skulle jag hellre dö. Det är väl ganska stort att dö av kärlek till någon, fast lite blödigt kanske. Men det är någonting jag hade kunnat vara död med. Det finns ju inget mer likgiltigt än att vara död ändå.

han såg när jag tog kort

Jenny har kommenterat att det inte syns när jag uppdaterar på bloggkoll. Det syns typ två timmar efter. Hur ska man kunna ha någon koll då? Liksom vad jag än gjorde för två timmar sedan så är det ju länge sedan. Det betyder att Jenny kommer läsa det här tidigast klockan tio.

Och jag bloggar från skolan men det gör inget, för ingen ser mig. Ingen misstänker något. Inte ens min klasskamrat som sa hej till mig för trettio sekunder sedan. Jag är så jävla bra på att vara hemlig. Nästa steg ska bli att skaffa mig en till identitet. Jag tror att jag är en naturbegåvning på dubelliv. Nu börjar klasskamraten prata med mig. Måste sluta. Han får inte se vad jag gör.

sidvisningar 0

Jag bloggade från bussen idag. Den stod dock inte stilla så anslutningen flög efter ett tag utan att jag fattade det. Jag bara fortsatte skriva och när jag skulle publicera så gick det inte. Men ingen skrattade åt mig. Ingen vågar skratta åt någon som har fått en dator av sin skola. Det var en skön känsla när högstadieeleverna klev  på. De har ju inte direkt fått en dator av sin skola. Om jag ska skriva en lista på sköna känslor så ska känslan av att ha fått en dator av sin skola vara med. Idag var det en som spelade musik på sin mobil, så alla kunde höra. Där går ju ändå gränsen. Jag tänkte resa mig upp och gå för att visa hur inte okej det var, men jag satt på en buss. Jag gick av på min hållplats som vanligt och ingen fattade att jag hade tyckt att det var jobbigt.

caffeterrian

jag måste skriva ett inlägg nu bara för att han vid bordet bredvid precis uttryckte sitt hat över bloggare. dessa jävla BLOGGARE sa han. jag höll med. han är säkert bara arg för att han inte har en dator.

kan man komma och hämta den typ nu då

nu har jag fått min dator. bloggar direkt från skolan. är fruktansvärt rädd att någon ska gå bakom mig och se vad jag gör. det finns ju inget mer extremt än att blogga från skolan, då är man ju galen på riktigt. alltså jag är ju inte det. jag skulle bara prova, men det kommer ju inte vara trovärdigt om jag drar den förklaringen om någon skulle komma och ställa mig mot väggen precis nu. typ annika. hon är på väg. hon kommer säkert vilja sitta vid min dator, för min är mycket finare än hennes. jag tänker sätta mig på den så hon inte ser att jag har fått den, nu måste jag skynda mig hon kommer när som helst.

men nessie

jenny trodde att vi gjorde slut idag när jag sa att jag inte kunde spela betapet med henne. först var det för att jag skulle duscha, men det blev inget. sen var det för att jag vill jobba upp min rating lite innan så att jag inte hamnar på typ 300, för då skulle jag inte kunna leva med mig själv. alltså om man fortsätter spela betapet när man har en rating på mindre än 500 så gör man ju sig själv en otjänst. man liksom förudmjukar sig själv, och det är helt klart mindre accepterat att man utsätter sig själv för det. i andra fall kan man ju bara kalla det för att mobbas. men mobbar man sig själv är man ju dum i huvudet, och vem vill vara dum i huvudet egentligen.

sist idag har jag tyska i åttio minuter. jag känner ingen i min tyskagrupp. sedan kom det en jag kanske kände. jag vågar inte skriva mer för jag vågar inte skriva om bekanta eller folk jag kanske känner för då känns det som att jag är som en sån där förföljare. en stalker alltså.

idag när jag bar sven råkade jag tappa honom. är man en djurplågare då eller. jag tappade honom på soffan men det är ju ändå tanken som räknas. inte för att jag tänkte tappa sven, men tänk om jag hade tappat honom på golvet tex. hade han varit en bebis utan päls, alltså en riktig bebis. då hade han dött. eller fått hjärnskakning, eller hjärnhinneinflammation. då kan det rinna ryggmärgsvätska ur näsan på en. det lärde jag mig av att se på tyst vittne, nu kan jag inte snora utan att bli rädd. fast jag är inte förkyld. men klara i min klass är. när annika sa att hon var snuvig sa jag direkt att det kan vara ryggmärgsvätska, men jag vågade inte säga det till klara för hon kanske skulle tycka att jag var konstig då.

NEJ INGEN RUBRIK SLUTA NEJ

jag blev helt bländad när jag skulle logga in idag. det var något fel på blogg.se, allting såg annorlunda ut. hoppas de fixar det snart.  idag har jag lånat tre böcker på biblioteket. en fånig, en seriös och en som hette satans barn.

imorgon har jag en danslektion. synd att jag redan är bäst på att dansa. idag när ingen såg dansade jag flamenco med en främling i korridoren. jag hann ljuga i den meningen också. det var vals egentligen.

RSS 2.0