söndag 4 ever

På riktigt, vad vill alla ni människor som hatar söndagar och måste skriva det överallt?

Ok. Tänk så här då; om det inte hade funnits någon söndag. En ledig dag på hela veckan. Det hade varit skönt för en eventuell bakfylla. Gå upp klockan sju och sitta i skolan i flera timmar. Man skulle vara tvungen att installera spypåsar vid bänkarna eftersom att det skulle bli så stökigt när varannan elev blev tvungen att gå ut och kräkas. Plus sjuk kö vid toaletterna.
Då hade ni fan hatat söndagar på riktigt.

I Petrozavodsk går man i skola på lördagar också. Kanske i resten av ryssland också, jag vet inte. På stöckeskolan när jag gick där i femman fick vi bara besök av några elever från en skola i Petrozavodsk. De sa aldrig att de hatade söndagar. Sa inte så mycket alls faktiskt. De bara satt och var tysta. Varje gång jag läser om någon som gnäller över att det är söndag eller något annat helt värdelöst så vill jag bara byta ut den mot en ryss.

Om man tror på gud så var det faktiskt så här att han vilade på söndagen. Han la sig ner, sov och höll käften. Det är ett bra exempel på vad man kan göra på en söndag.


Kommentarer
Postat av: vi

uppskattar söndag så himla mycket idag för har ledigt imorn

2008-10-19 @ 17:20:05
URL: http://froggyjohnny.blogspot.com
Postat av: Thildeson

Söndag är ju typ den bästa dagen som finns i hela världen. vilka är det som gnäller får jag spöa dom eller?

2008-10-19 @ 18:07:40
URL: http://ehehe.blogg.se/
Postat av: STEPPIX

Jag brukar uppskatta mina söndagar. Visst ibland är dom tråkiga, men om dom inte fanns, som du sa, hur värt hade det varit med skola?

2008-10-19 @ 19:10:18
URL: http://steppix.devote.se
Postat av: Anonym

Hejhej:) Kollar om det funkar att kommentera nu:)

2008-10-19 @ 19:14:07
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: juljlulj

nej nellie nu har du blivit galen!! JAJA man är ledig men kolla man ÄR bakis man ligger och reflekterar i sin säng som gud över all skit man gjort och det är skitväder ute och allt är stängt fast det spelar inge n roll för man är ändå pankz och så måste man ta tag i läxorna som man skjutit upp hela helgen så på så vis har man inte ledigt i alla fall :C :C :C IM GONNA FIGHT FOR MY RIGHT TO KLAAGA

2008-10-20 @ 08:33:15
URL: http://normajuliov.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0