jill kaulitz

Tungpiercing är också fruktansvärt ute. Det är så 90-tal. Dessutom blev det typ hundra gånger mer ute när Bill kaulitz piercade tungan. Haha. Jag är som Bill kaulitz. Jenny med. Hon har också en tungpiercing.  Men hon har stora ögon. Inte små grisögon som Bill kaulitz. Min mamma vill skaffa grisar. Då kan de heta Bill allihopa.

Om jag hade piercat tungan när jag såg ut så här hade det kunnat vara jag som var fronten i Tokio Hotel nu. Nill kaulitz.

Kommentarer
Postat av: juljlulj

jamen eftersom att det faktiskt ÄR nittiotal så har det hunnit komma tillbaka vid det här laget och vadå det är snyggt. fan vad bra!!!!!!

2008-11-14 @ 21:33:43
URL: http://normajuliov.blogspot.com
Postat av: juljlulj

AAAAAAAAHHAHAHHAA TRYCKTE VRA TVUNGEN ATT VERIFIERA SÅ KOMMENTAREN KUNDE POSTAS OCH DÅ BA "VILL DU LYSSNA ISTÄLLET" FÖR ATT SKRIVA DOM DÄRA BOKSTÄVERNA ALLTSÅ OCH DÅ VILLE JAG DET OCH DET VAR DET LÄSKIGASTE JAG NÅGONSIN HÖRT AHHAHAHAHA NELLIE DU MÅSTE PROVA!!!! blev sinnessjuk av skräck och är antagligen tre år efter med det hela också

2008-11-14 @ 21:35:22
URL: http://normajuliov.blogspot.com
Postat av: nellie

men jag har heller aldrig prövat det där behöver oftast inte verifiera men serri är det episkt ska jag bara lyssna i fortsättningen

2008-11-14 @ 22:14:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0